PDA

View Full Version : help !?

pip
03-26-2007, 11:36
С приятеля ми сме все още доста начинаещи в тази област...Бих искала да Ви попитам нещо...прочетох това "Кратък извод - ползвайте предпазни мерки и независимо дали го правите или не - задължително не допускайте приятеля ви да свършва вътре във вас." в една от темите...Та въпроса ми е дали когато ползва презерватив да свърши вътре в мен ?!
Моля за отговор :)
С удоволствие преглеждам този фоеум...прочела съм и разбрала доста
неща благодарение на вас :) дано ми помогнете и сега :)
(извинявам се ако има подобна тема но не съм я видяла,прегледах част от форума,но той е доста голям..)
Благодаря предварително !

SexyGirl
03-26-2007, 11:38
С приятеля ми сме все още доста начинаещи в тази област...Бих искала да Ви попитам нещо...прочетох това "Кратък извод - ползвайте предпазни мерки и независимо дали го правите или не - задължително не допускайте приятеля ви да свършва вътре във вас." в една от темите...Та въпроса ми е дали когато ползва презерватив да свърши вътре в мен ?!
Моля за отговор :)
С удоволствие преглеждам този фоеум...прочела съм и разбрала доста
неща благодарение на вас :) дано ми помогнете и сега :)
(извинявам се ако има подобна тема но не съм я видяла,прегледах част от форума,но той е доста голям..)
Благодаря предварително !

ако сварши вътре в теб ставаш мама

n1ght_shadow
03-26-2007, 11:42
emi ne e jelatelno da svar6va v tebe daje i da si s prezervativ 6toto moje da se e skasal i da ne ste zabelqzali vse pak 6ans ima
preporu4vam ti da go kara6 vinagi predi da svar6i da go vadi

ABSOLUTme
03-26-2007, 11:46
Това,дали свършва в теб или извън теб,си е лично твой избор.Презервативите,ако са правилно поставени,не се късат,предпазват от болести,инфекции и SPIN.Да е с презерватив и да не свършва в теб си е един вид презастраховане,тъй че сама трябва да си прецениш.

pip
03-26-2007, 11:46
Благодяря Ви наистина :)

alkobalko
03-26-2007, 13:44
Прецени сама. При правилно поставяне рискът презервативът да се скъса е минимален. Ако решиш да си напълно сигурна, че нещо няма да се обърка, нека да не свършва в теб. Ако искаш може да му позволиш. Просто след това преглеждайте презерватива дали няма малка дупчица.