Влез

View Full Version : Наще са много тъпи, бе!!!

dinosaur
03-26-2007, 11:50
Б**** хората!!!! :(( От два месеца им говоря, че искам да ми дадат пари за един концерт... и уж ок.. ще дадат.. последния път като ги питах беше преди 2 дена и те казаха "ок", а днес им казах "може ли парите за концерта щото трябва да си взема билет вече ... " и кво стана???? 'НЕ! никъде няма да ходиш...!"
б****!!! поне да си държат на обещанието ! :( и ся се оказа, че ме прецакаха супер яко .... вече всичко беше уговорено..дори билета ми беше запазен, само трябваха кинтите.... ако ми бяха казали още първият път като ги питах щях да си събера парите, а ся няма време сама да се оправя.... уууууу!!! ужаас...супер несериозни... обясних им, че са ми обещали,и че имам запазен билет вече, а те "еми няма да ти дадем пари за глупости..." :evil: :evil: :evil: :evil:

Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!

03-26-2007, 11:54
си седиш дома и тва е.прави са хората-пари за глупости недават, пък и тоя билет ще е сигурно към 5-6 бири.я се стигени-ходи се напии някъде и тва е.5 пъти по яко ще ти пък и ша слушаш чалга на аванта

dinosaur
03-26-2007, 12:04
си седиш дома и тва е.прави са хората-пари за глупости недават, пък и тоя билет ще е сигурно към 5-6 бири.я се стигени-ходи се напии някъде и тва е.5 пъти по яко ще ти пък и ша слушаш чалга на аванта

1. не слушам чалга... :)
2. то не е глупост... при положение, че няколко пъти ми казват, че ще дадат...
3. билета е около 40 лв...
4. пък бира мога да пия когато си искам,а на тоя концерт едва ли ще имам възможност да отида пак ... (ако има отново такъв ) :?

03-26-2007, 12:10
nz kav moje da e problema sigorno na va6te ne im se dava 40 kinta za nqkakav koncert.Sigorno ne znaqt za kvo stava vapros i sa re6ili 4e tova 6te nqkakav 6iban koncert koito ne si struva parite

nz12
03-26-2007, 12:26
NAISTINA SA MNOGO TUPI

DevilWish
03-26-2007, 14:43
Еми случва се родителите да си мислят ,че само ние трябва да си спазваме обещанията ,но не и те ,но не са прави.
Зная ,че ти е кофти и се надявам да се измисли нещо и да отидеш :| Иначе...просто им покажи ,че са сгрешили ,но не по просташки начин с крясъци ами...абе ти знаеш какво трябва да се направи :smt012

FairyNymph
03-26-2007, 17:12
Ми поне вече ще си имаш едно наум за обещанията им..звучи малко гадно, но просто се опитвам да покажа някаква положителна страна от цялата ситуация.
И все пак помоли се на приятели да ти услужат.Всеки да ти даде колкото може и така..Просто друг начин няма, а виждам, че много държиш на отидеш на въпросия концерт, така че направи и невъзможното, за да отидеш! :smt023

stra6no_sexy
03-27-2007, 09:35
кофти тръпка....но все пак не е било честно от тяхна страна първо да ти обещаят,а после НЕ......кво да се праи такива са родителите понякога

teenkopele
03-28-2007, 07:08
Б**** хората!!!! :(( От два месеца им говоря, че искам да ми дадат пари за един концерт... и уж ок.. ще дадат.. последния път като ги питах беше преди 2 дена и те казаха "ок", а днес им казах "може ли парите за концерта щото трябва да си взема билет вече ... " и кво стана???? 'НЕ! никъде няма да ходиш...!"
б****!!! поне да си държат на обещанието ! :( и ся се оказа, че ме прецакаха супер яко .... вече всичко беше уговорено..дори билета ми беше запазен, само трябваха кинтите.... ако ми бяха казали още първият път като ги питах щях да си събера парите, а ся няма време сама да се оправя.... уууууу!!! ужаас...супер несериозни... обясних им, че са ми обещали,и че имам запазен билет вече, а те "еми няма да ти дадем пари за глупости..." :evil: :evil: :evil: :evil:

Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!

Вратът на вълка е дебел, защото си върши работата сам.

IdiOtKa
03-28-2007, 13:13
помоли ги за част от парите ... и другите земи от някоя приятелка и после ще и ги върнеш ..сеш се !

sladki64ety
03-28-2007, 16:10
Vij 40 lv sa adski mnogo za maikati i ba6tati i za tova ne sa ti gi dali..!I na men sa mi obe6tavali mnogo ne6ta ama ne sa gi izpalvali..!Tai 4e spoki4 pomoli ot gadjeto ti ako ima6 takova ili nqkoq dobra fr da ti dadat parati a dr 4ast iskai ot baba si i dqdo si ili tam lelq ti s koito se razbira6 mmnoogo apak posleee 6te im gi varne6.....Interesno mi e kakav e toq koncert 4e bileta e 40 lv...... :)

piska_
03-29-2007, 14:48
Като гледам не съм единствената с проблеми тука и това ме успокоява :wink:

03-29-2007, 14:55
опитай да им обясниш спокойно, че след като изискват от теб да си спазваш обещанията, редно е и те да го правят. Защото това все пак е личен пример. И просто следващия път се подсигури, спести си ти, пък ако и те ти дадат добре дошло :D

BastardOfChrist
03-29-2007, 20:59
Ти си тъпата.
Не са длъжни да ти дават 40 лева , за някакво си ненужно удоволствие. Върви изпии една бира за лече и се оспокой.
Знаеш ли колко много пари са 40 лева? Или си свикнала , всичко наготово ?

theEXPLOITED
03-30-2007, 07:44
Ти си тъпата.
Не са длъжни да ти дават 40 лева , за някакво си ненужно удоволствие. Върви изпии една бира за лече и се оспокой.
ABE VIE NORMALNI LI STE KAK 6TE SA MNOO ZA KONCERT VSE PAK STAA VAPROS NE ZA KVARTALNATA BIRARIIKA.40lv. ZA BILET DAJE SI E MNOO DOBRA CENA!http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=the exploited

loshroditel
03-30-2007, 10:41
Дали и ти не си си изпълнил някое обещание и те сега да ти връщат?!Ами ако е финансов проблема?Обясни им че това е животоспасяващо за теб и потърсете алтернатива,даже и да се наложи да връщаш пари,ти ,не вашите.Например да ти дадът парите сега,а после цял месец да ти намаляват джобните с по един лев.

Lucksito
03-30-2007, 15:30
Mn e gadno taka ,no kakvo da se pravi obe6tavat ne6to i posle ....aide ..!!!koi e precakaniq nie est no se svikva s tva

Ulety
04-11-2007, 08:08
Ujasss!I na men mi se e sluchwalo!!

04-11-2007, 08:19
За Мейдън ли те преебаха :shock: (не че е важно де, и да не е за Мейдън този концерт явно си е толкова важен за теб, колкото и Мейдън за мен)? Ако да- Господи, НАПРАВИ НЕЩО да намериш парите- искай от приятели/приятелки ( не от един всичките пари). А защо не ги попиташ отново след 2-3 дни, след като си измила пода, чиниите, изгладила си и си избърсала праха :-D ?

ENI_F
04-14-2007, 13:25
i moite po nqkoga praqt tai i mn 4esto me vbesqvats tehnite zabrani :smt013

sexy_devil4e
04-14-2007, 16:20
Ти си тъпата.
ABE VIE NORMALNI LI STE KAK 6TE SA MNOO ZA KONCERT VSE PAK STAA VAPROS NE ZA KVARTALNATA BIRARIIKA.40lv. ZA BILET DAJE SI E MNOO DOBRA CENA!http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=the exploited
i az sum na tva mnenie,a ina4e do roditelite ti..moje bi sa imali osnovatelna pri4ina,ama e mn gadno taka!

NightSky
04-14-2007, 16:25
Много гадно са те прецакали.Дай им да разберат, че ти е неприятно, а следващия път си събери парите, а не се обръщай към тях, за да не стане същото.

djovisna
04-20-2007, 20:52
emi kat sa ta precakali te precakai gi i ti i sha ste kvit

BuBi008
04-21-2007, 03:30
Ти си тъпата.

Mnogo tochno kazano i sym napulno suglasna!

evil_lady_in_black
04-21-2007, 07:03
А на кой концерт от всичките си щяла да ходиш ?

flabarflabar
04-21-2007, 11:24
mnogo sa 40 lv. spesrqvai si i si plati sama bileta NQMA BEZPLATEN OBQD

malkoto_sladur4e
04-21-2007, 14:35
На кого е концерта? :-k

Ellie
04-22-2007, 06:57
He родителите ти са тъпите.Ти не знаеш как се изкарват 40 лева и как се дават за нещо, което може да бъде заместено с друго, което е полезно на цялото семейство.Правиш ли си сметка, че може проблема да е финансов, че в момента нямат толкова, за да задоволят една твоя прищявка, за да не им се тръшкаш?Да, гадно е, случвало ми се е, аз също съм недоволствала, но не съм пускала тема, с която да наричам родителите си тъпаци. [-X

asinka_basinka
05-15-2007, 00:21
Eh kak se nervq na takiva ligavi pikli kato teb, sviknali kogato poiskat ne6to vednaga da go polu4avat...Koi znae kakav e tozi koncert, bati! Spored men tapite ne sa roditelite ti ami to4no ti si tapata! I posle ot kakav zor nari4a6 va6ite "tapi" ? Samo za6toto ne sa ti dali 40lv za nqkakav tap koncert? Spored men si okolo 15-16 nai- mnogo 17 godi6na i ne si rabotila postoqnna rabota nali? E haide probvai se da ba4ka6 i 6te vidi6 dali tolkova lesno 6te dade6 40lv, kato vidi6 kak se izkarvat tezi pari s trud!

He родителите ти са тъпите.Ти не знаеш как се изкарват 40 лева и как се дават за нещо, което може да бъде заместено с друго, което е полезно на цялото семейство.Правиш ли си сметка, че може проблема да е финансов, че в момента нямат толкова, за да задоволят една твоя прищявка, за да не им се тръшкаш?Да, гадно е, случвало ми се е, аз също съм недоволствала, но не съм пускала тема, с която да наричам родителите си тъпаци. [-X

Saglasna sam s teb!

bik4eto
05-27-2007, 13:02
roditelite ti bi trqbvalo da sa t1pite 6tom ne ti davat 40 lv samo

Ellie
05-27-2007, 13:59
roditelite ti bi trqbvalo da sa t1pite 6tom ne ti davat 40 lv samo

Изкарай прехраната на цялото семейство, дай 40 лева за концерт, и ако не се лишите от нищо заради тези пари, даже останат, тогава казвай "само 40 лева".

just_smile^back
05-28-2007, 19:04
Ти си тъпата.
Знаеш ли колко много пари са 40 лева? Или си свикнала , всичко наготово ? aveiiii spokoino malko az iam problemi s nashte i znam kakvo e...ne te znam ti kuv/kva se ednooo!!ama znam kakvo e!!!ne e chestno ot tvoq strana da govorish taka....predi da kajesh neshto takava s zamisli OMG!!!!!! ](*,)

AmyLeeRall
06-02-2007, 15:03
Ми и наще са ме прецаквали. Не за пари и не точно така, но по подобен начин...случвало се е...кофти е, да ама.......ко да се прави възрастни