PDA

View Full Version : Кажете ми защо?

Mafiota
03-26-2007, 20:17
Защо всички от моето семейство си го изкарват на мен!!!Баща ми ми вика за неща които не съм направил.Отнася се с мен така все едно съм някое говедо.С брат ми почти винаги се караме за компа.Единствено с майка ми сме в добри отношения.

miloto na miloto:P
03-26-2007, 20:18
Защо всички от моето семейство си го изкарват на мен!!!Баща ми ми вика за неща които не съм направил.Отнася се с мен така все едно съм някое говедо.С брат ми почти винаги се караме за компа.Единствено с майка ми сме в добри отношения. vijdash li ne e tolkova losho..pone s maika ti ste v dobri otnosheniq..p1k i nali znaesh..horata sa iznerveni i si go izkarvat..ne se sduhvai :::

Lucksito
03-26-2007, 20:20
Ami ako si po-golemiq ot brat ti /sestra ti vinagi na nas 6te si go izkarvat pone i pri men e taka svikvai ...kofti e no da do dadeno vreme ot6umqva O:)

mesmer
03-26-2007, 20:43
E e aз имам чуството, че им вярваш, че си виновен, не им обръщаш внимание и нямаш проблем, а за едно пс с брат ти да се караш е тъпо, ако си по-малък от него чакаш.

mesmer

SaSeTo
03-27-2007, 16:29
Когато някой от ваще е ядосан просто заминаваш в друга стая и си кротуваш,гледаш да не се мяркаш пред погледа им,ако те питат нещо отговаряш по най - краткия и любезен начин и ако все пак ти се развикат .. просто се съгласяваш,за да не им даваш повод да ти се донакарат и .. така избягваш големите караници ..

Mafiota
03-27-2007, 19:27
Добре,ама според вас нормално ли е брат ми да ме бие 2 години подред?!Викаше един негов приятел и ме биеха!!!!!!! :cry: :cry: Пък за вас нормално ли е баща ми да ми вика за часовник,който според него аз съм счупил,а аз дори не знаех че има такъв часовник в къщата?!

teenkopele
03-28-2007, 07:02
Защо всички от моето семейство си го изкарват на мен!!!Баща ми ми вика за неща които не съм направил.Отнася се с мен така все едно съм някое говедо.С брат ми почти винаги се караме за компа.Единствено с майка ми сме в добри отношения.

Да не мислиш, че само ти си така. Маса хора са в същото положение. Според мен, точна причина няма. Живот...
На подобни положения им викам ГРЕДА. :wink:

deem
03-28-2007, 07:42
Веоятно причината е Синдрома на Емоционалния Срив от първо ниво. Характерният му белег е червено петно на тила.

IdiOtKa
03-28-2007, 13:11
тва всичко е нормално недраматизирай чак толкова

blackcat.eti
04-02-2007, 05:53
:( ti pone se razbira6 s maika si.......a az....s NIKOI...... :smt012

mon4eto
04-02-2007, 12:17
Za6oto imate razli4ni razbiraniq i xarakteri.

CrazyWitch
04-03-2007, 16:38
Ахх и ти си същия като мен.
Ко да се прави.
Моята сестра поне не се вясва в нас.
Хората са поизнервени и си го изкарват на нас. Ко да се прави :) ?!
Нищу!
Не, че аз например съм цвете за мирисане. Хич не им цепя басма. :)

Айде..
Не си го слагай на сърцето.
И на нащо слънце ще изгрее улица ;) хуху

love_enrique
08-15-2007, 09:11
Защо ли ми звучи познато...

Rofl4e
08-15-2007, 16:50
оня ден сестра ми си пуснала музиката в децката на мах а аз в хола си праим лаф с маика и баща ми се прибира мота се и по едно време се развика на мене за музиката и аз наиш кво напраих развиках се:Ти луд ли си да не сам я пуснала аз тая музика кадето не мога да я дишам Надежда я е надула и разбра че сам права кат се развиках и аз и млакна!

sladkish_14
08-15-2007, 17:46
СПОКО!На мен даже ми посягат.....

KUM4o
08-15-2007, 18:21
Макар ,че съм 1 дете и аз не мога да се понасям с наще.Винаги за нещо ще се здърпаме.Не яж това преди вечеря ,не прави това ,не прави онова мамка му не съм малък.Скоро още 11 месеца и идва пълнолетието и изчезвам :lol: :lol:

sladku_bebzi
08-15-2007, 18:33
Тва с брат ти е нормално :wink: А относно баща ти, мисля, че не уцелваш точния момент, когато да му се мернеш пред очите.

great_mari
08-16-2007, 07:10
щот си най-малкия в семейството -за тва.Аз съм сама ама постоянно майка ми ми кряка за некви простотий а баща ми я ми каже нещо я не :smt005

#Gravity Of Love#
08-16-2007, 08:48
Имам същия проблем... не е голяма работа... въпроса е да свикнеш :wink: Просто гледай да ги слушаш повече.. за да може по малко да ти се карат.. с брат ти се опитай да намериш общ език... все някак ще стане.. успех :wink:

katia_pa
08-18-2007, 10:09
nedei taka da se sduhva6!Tova sa vremenni problemi koito skoro 6te gi preodolee6 :roll:

SuNsEt
08-18-2007, 12:32
Защо всички от моето семейство си го изкарват на мен!!!Баща ми ми вика за неща които не съм направил.Отнася се с мен така все едно съм някое говедо.С брат ми почти винаги се караме за компа.Единствено с майка ми сме в добри отношения. аз съм по4ти като тебе...винаги аз съм им виновна,а пък за дядо ми да не говорим #-o малеее ужас е направо аз се грижа за него винаги,когато трябва,а той ме клевети на майка ми,4е не съм искала да ям и за тва не бил доволен от мене #-o :smt013 тва дали искам да ям си е моя работа :lol: И после тя направо побеснява :-s Запо4ва да ми вика,дори за най-малкото нещо. Но тва е най-малкото...!А пък баба ми ми каза веднъж,4е за нищо не ставам :-s :smt012 щото искаше да и намеря там нещо...дето си беше изгубила.Е,добре аз от къде да знам къде е,като не е мое и тя не си го е пазила.И после излизам ебати неуда4ния 4овек :smt013 Оба4е те разбирам напълно.Живота е гаден доста 4есто с нас,нали? :smt012 :smt012 :smt012

#Gravity Of Love#
08-18-2007, 12:42
И аз имам проблеми с моя дядо.. понеже той остана сам... и сега ние сме му семейството.. постояно където и да излезем е с нас... но по лошото е че той е македонски инат... сега има малко проблеми със здравето... и не иска да ходи на лекар... постоянно е сърдит (той така си беше и преди де..) не яде... постоянно реве... вярно мн е гадно да останеш сам... ама да се вземе малко в ръце... все пак живота продължава.. :?
Как ли не се опитваме да му помогнем... ама той не слуша..
Има магазин... и сега му е трудно.. защото трябва да ходи и да зарежда.. а като е сам... това е трудно... баща ми ходеше да му помага... само че дядо ми постоянно му е говорел глупости на главата и баща ми се отказа.. по едно време и аз щях да ходя... ама не стана работата.. и сега той само ме юрка че съм му обещала.. а пък не съм ходела... наще викат да не му обръщам внимание.. ама не е толкоз просто... ](*,) вика се че мн сме говорили пък нищо не сме прайли... такъв човек никъде няма.. :(

Офф отплеснах се... сори.. :|