View Full Version : ISKAM DA SE SAMOYBIQ!
NI6TO NE MI OSTANA! VE4E SI NQMAM NIKOI! VS ME ZAEBAHA PONEJE NE IM IGRAQ PO SVIRKATA I NE IM DAVAM DA ME MA4KAT! I 2TE MOM4ETA KOITO OBI4AM!ZAEBAHA ME ...YJ ME OBI4AT A ME NAEBAHA..MOQ SVQT...I MOQTA NAJ-DOBRA PRIQTELKA..TQ ZAMINA ZA PARI6....S NA6TE NE SE RAZBIRAM,DASKALOTO MI E DUPKA !ISKAM DA YMRA!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
nencuHka
03-26-2007, 21:20
Умирай,ама искам да ме поканиш на погребението ти :smt067
patoka_dafi
03-26-2007, 21:23
недей говори така и мен саме прееебавали и изоставали момичето което обичах ме заряза без причина и като нямам родители и мойто даскало като е дупка какво да правя дасе самоубивам ли ми кажи гледаш даси направиш живота по добър дане гледаш в бъдещето а не да говориш за самоубийства стегни живота е пред теб понякога се случват лоши работи и понякога добри :) айде умната и гледай да излизаш някъде с приятели дасе разсейваш \:D/ :-({|= :smt063
NE SE EBAWAM...NQMAM SI NIKOI!..I NE SAM NA 14-15..NA 20 SUM...PROSTO SE NADQVAH DA MOGA PRI VAS DA SI POMOGNA NQKAK..NALI YJ POMAGATE TYK.......
BOVE..ZA6TO VS SA TAKA JESTOKI...
patoka_dafi
03-26-2007, 21:27
живота е жесток не хората
PI6A OT POSLEDNOTO MOMI4E KOETO ME PODKREPQ..I PC SI NQMAM MOE..VS..VS...ZA6TOTO NE PRAVQ TO4NO KAKTO TE ISKAT..ZA6TOTO NE MOGA DA ZAEBA 1 ZARADI DRYGIQ..MRAZQ SE! AZ SUM OTREPKA! :cry: :cry: :cry: :cry:
на авторката мога да кажа само че аз сам вьв сьщото положение..ако това по някакаж начин ще я утеши...но вьпреки всичко не сам се предал..саветвам те и ти да не се предаваш
patoka_dafi
03-26-2007, 21:42
най великата доблестт не е в това дане паднеш а дасе изправиш след като паднеш :) това е моят девиз и дати кажа на никого немуе лесно в този живот
in__love
03-26-2007, 21:45
abe az ti predlagam da spre6 da govori6 gluposti v jivota na vseki ima trudni momenti v koito vseki iska da umre ama ''vsqko zlo za dobro''!!!posle 6te doidat hubavite momenti
На 20г. ??????????????? И пишеш такиа глупости? Ае иди и ти в Париж ве! Малееее ... честно мацка, за кфо си толко зле? Нямала никой пък пише от последната си приятелка...бръмммм се едно неам пари ма вчера зех на лизинг Порше :---) [-X Ако не бъдеш оптимист - умираш права, тва е.
П.П. На много хора съм го казвал и на тебе ше го кажа ; Ако решиш да се самоубиваш няя ти пожелая нищо. Действай , ма ш'те видиш колко трудно е същност ;-)
мацка от класа
03-26-2007, 22:41
NI6TO NE MI OSTANA! VE4E SI NQMAM NIKOI! VS ME ZAEBAHA PONEJE NE IM IGRAQ PO SVIRKATA I NE IM DAVAM DA ME MA4KAT! I 2TE MOM4ETA KOITO OBI4AM!ZAEBAHA ME ...YJ ME OBI4AT A ME NAEBAHA..MOQ SVQT...I MOQTA NAJ-DOBRA PRIQTELKA..TQ ZAMINA ZA PARI6....S NA6TE NE SE RAZBIRAM,DASKALOTO MI E DUPKA !ISKAM DA YMRA!!!!!!!!!!!![/lor] :cry: :cry: :cry:
[color=red]NE SE EBAWAM...NQMAM SI NIKOI!..I NE SAM NA 14-15..NA 20 SUM...PROSTO SE NADQVAH DA MOGA PRI VAS DA SI POMOGNA NQKAK..NALI YJ POMAGATE TYK.......
BOVE..ZA6TO VS SA TAKA JESTOKI...
Хахха усещате ли се как яко ви шментят капелят :) Момичето е на 20,но и на даскало ходи,и с техните не се разбира :lol: Защо пък не?! Хехе,момиченце,мисля,че си точно на 14-15,но виж какво,мила...каквото и да ти се е случило нищо не е фатално и на тая възраст всичко се променя. Усмихни се ;)
Нещо и аз съм на мнение, че темата не се връзва, ама как да е..поредната объркана тийнейджърка :roll: :::
НАПИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЙЙЙЙЙЙЙ СЕ!!!!
Самоубий се.Щом мислиш,че по този начин ще си решиш проблема-действай.
ThePainIsReaL
03-27-2007, 12:32
С много алкохол всеки проблем остава на заден план .. деба колко съм права ! :-D
ShannonLarkin
03-27-2007, 12:56
НАПИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЙЙЙЙЙЙЙ СЕ!!!!
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
NI6TO NE MI OSTANA! VE4E SI NQMAM NIKOI! VS ME ZAEBAHA PONEJE NE IM IGRAQ PO SVIRKATA I NE IM DAVAM DA ME MA4KAT! I 2TE MOM4ETA KOITO OBI4AM!ZAEBAHA ME ...YJ ME OBI4AT A ME NAEBAHA..MOQ SVQT...I MOQTA NAJ-DOBRA PRIQTELKA..TQ ZAMINA ZA PARI6....S NA6TE NE SE RAZBIRAM,DASKALOTO MI E DUPKA !ISKAM DA YMRA!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
хм................ даи си меила ако искаш :)
Anf3tamin4o
03-27-2007, 14:22
Еми Щте си намериш не се ядосвай :)
Всеки човек на този свят има за цел на те пре*бе, изключение правят само родителите и роднините. Просто животът е такъв...
Всичката тази злоба, завист и омраза, като че ли са изпитание за всеки един от нас. Не е правилно пред първото по-тежко изпитание или проблем да клякаме! Не трябва да се предаваш каквото и да става. Знам, че отстрани изглежда трудно, но наистина е така. И аз съм бил в ситуации като твоите, но точно фактът, че съм се измъквал от тях ме направиха по-силен, готов за още трудности. Самият факт, че преодоляваме проблемите си ни кара да изпитваме самодоволство и щастие. Без проблеми щеше да е много лесно и еднообразно.
Човек се ражда, за да се забавлява опреди всичко. Но наред със забавленията, ние трябва да преодоляваме и куп проблеми и неприятности. Щастието и радостта на фона на мъките ни са много повече. Този факт сам по себе си е стимул за живот - да се забавляваш, да се справяш с трудностите, да газиш балъците с/у теб и т.н.
Винаги, когато някой е искал да слага край на живота си, едва ли се е замислял за своето семейство. Как смъртта ти ще се отрази на майка ти, например! Как твоето семейство ще продължи да живее! А дали изобщо ще превъзмогнат загубата ти?!
Днес искаш да се предадеш, защото ти е трудно. Но тази трудност съм сигурен, че ще бъде продоляна. Но, ако поставиш край на живота си, много радости и щастливи мигове няма да бъдат изживени! Лишаваш се от красотата на живота във всяко отношение. Утре няма да имаш проблеми, но ако днес се предадеш утре няма да се смееш, няма да се забавляваш, няма да дочакаш целият випуск да се възхищава на красивата ти бална рокля, няма да изживееш щастите от казана дума "Да!" пред олтара, няма да дочакаш да чуеш така прекрасната дума"мама", няма да имаш възможност да изживееш толкова много щастие, успехи и усмивки, които напълно ще заличат спомена за трудностите!
Замисли се, има логика. Помисли за това, което ще оставиш след себе си, защото самоубийството също е много отговорно дело!
Един съвет от мен - живей си живота. Винаги можеш да намериш с кой да ходиш насам-натам. За истинските приятели - ти знаеш кои са (тези, които не са те заебали). Аз лично имам 2-3 свестни приятели и на тях казвам повечето неща, а отностно другите .. с такива като тях врагове не ти трябват :)
~ShaDoW~
03-27-2007, 14:39
mili4ka nedei taka...i na men jivota mi e 4eren sega...ni6to si nqmam...ni6to... samo edno momi4e me podkrepq donqkade... rqzah si racete...ne taka 4e da se samoubiq a da me zaboli... nz 6to go napravih no sajalqwam... nedei samoubiistvoto e ws edno se predava6. bori se!
на коя дата е погребението ти?!идвааааам! :smt005
desperate
03-28-2007, 00:42
Zdravei!
Vijdam 4e ima6 problemi no s vremeto vsi4ko 6te se opravi.I az sum kato teb ne se pritesnqvai ne si sama.Ti znae6 li 4e az sum taka ot blizo 4 godini? :roll: Mnogo po-lo6o dori...vij prosto ima6 6ansa da izleze6 da se zapoznae6 s novi hora da stanete priqteli.Rano ili kusno 6te sre6tne6 lubovta i vsi4ko 6te si doide na mqstoto.Neznam tova za samoubiistvoto ne mi se iska da go komentiram poneje na skoro lejah v bolnica to4no zaradi tova.Ne go pravi !!! I si pomisli za6toto nqkoi hora nqmat shansa da popravqt jivota si a ti ima6!!! Uspeh
Всеки има такива моменти в живота си, но не трябва да се отчайваш толкова бързо.А и плюс това не много хора имат смелостта да го направят, самоубийството не е признак на слабост, както казват някои.Надали е лесно да посегнеш на собствения си живот.
bqsna_teenagerka
03-28-2007, 08:51
щом вси4ки са те изоставили не мислиш ли 4е проблема е в теб?....освен това като си нямаш никой намери си! намери си приятели....мом4е което да те оби4а и ти разбира се него..но дА СЕ самоубиваш.... :smt018
Виж...ако имаш нужда да поговориш с някой...