View Full Version : kakwo da naprawq ako mi se dopovru6ta?
Ideqta mi e slednata, 4e ponqkoga slivkite na jenite imat mirizma i vkus, koito ne e kato na violetka :-D i se e slu4valo 2-3 puti edvam da preglu6tam tazi mirizma s risk napravo da povurna.. Kakwo bihte napravili ako izvednuj vi se dopovru6ta dokato ezi4eto vi 6ari tam dolu..? :smt017
BloodraiN_M
03-27-2007, 09:24
носи си ароматизатор или дезедорант за да не ти мирише :D :D
иначе на мен не ми се е случвало и незная какво бих направил :-s
Sasha2k8
03-27-2007, 09:26
ami ako ne se e kupala dosta dulgo vreme mn qsno 4e 6te miri6e be.....ina4e ako momi4eto e 4istoplutno nqma da ima nikakuv problem i nqma da ti miri6e ;)
ami ako ne se e kupala dosta dulgo vreme mn qsno 4e 6te miri6e be.....ina4e ako momi4eto e 4istoplutno nqma da ima nikakuv problem i nqma da ti miri6e ;)
kakwo zna4i dulgo wreme.. powe4eto hora se kupqt po4ti vseki den
spored mene ne e normalno da i mirishe tolkova silno [-X
n1ght_shadow
03-27-2007, 10:17
mi kat ti sa draifa draifai e ... da sa nau4i da sa mii kat horata sledva6tiq put
Sasha2k8
03-27-2007, 10:40
kakwo zna4i dulgo wreme.. powe4eto hora se kupqt po4ti vseki den
pove4eto da, no ima takiva koito se kupqt na 2-3 dni ;) taka 4e moje da e ili ot tova ili da im nqkfa bolest, koeto e ve4e doosta gadno :(
ChRiSTiaNo_07
03-27-2007, 11:21
Ideqta mi e slednata, 4e ponqkoga slivkite na jenite imat mirizma i vkus, koito ne e kato na violetka :-D i se e slu4valo 2-3 puti edvam da preglu6tam tazi mirizma s risk napravo da povurna.. Kakwo bihte napravili ako izvednuj vi se dopovru6ta dokato ezi4eto vi 6ari tam dolu..? :smt017
:smt005 :smt005 Ох,от къде ги избирате такиа и аз да си зема? :smt005
radoto89
03-27-2007, 12:19
незнам пич ма на мене всичките сливи ми миришат гадно(да го ева)
ThePainIsReaL
03-27-2007, 13:05
Хм .. ми тогава си вземете душ преди да почвате там квото ще правите . Или й кажи да си купи спрей и мокри кърпички за интимните части. Пък и понякога колкото и да се къпе момичето, като се прибере вечер то пак си мирише ... :lol:
Много неща могат да доведат до някаква по-странна миризма. Дори една проста настинка. Но половите органи и при двата пола винаги си имат някаква специфи4на миризма - абсолютно нормално, стига да не е прекалено силна и неприятна...тогава явно има някакьв медицински проблем (или лоша хигиена...) :-)
Em prosto.. edna torbichka.. shtipka.. moe takia shtipki i za prane :) slagash torbata do tebe .. ako mnogo ti zavuni slagash si shtipkata na nosa dishash prez ustata kato se mychish mn mn da ne preglyshtash :) a pyk ako vunqta veche e neupisuema... i ti se dodraifa.. zimash torbata draifash #-o nvm.. :) kato si se draifa .. draifash i tva e :) che i tq sledvashtiq pyt da se nauchi da se podmii .. ili q preduprejdavai da se kype tam seki den moe pyk da ima losha higiena..
HagpycaH
04-01-2007, 21:30
Ми ако се къпе редовно и се поддържа няма да мирише.
podbirai si momi4eta na koito ne im mirishat slivite na umreli lebedi
ABSOLUTme
04-01-2007, 21:38
ми подбирай си по-стриктно сексуалните партньорки :-D
MalKa_BLuDnica
04-01-2007, 22:55
mi liji takiva deto se kupqt naprimer [-o< vupreki 4e ima takiva s dobra li4na higiena i s pak si miri6at :-k
krem4et0
04-02-2007, 07:29
Не е до хигиена всичко. Аз се мия всяка божа вечер, винаги преди да изляза от дома, а лятото и сутрин и пак понякога има по-остра миризма. това е като има някаква инфекцийка. Ако има такова нещо или не правя секс или не ми правят френска любов докато не отмине. Миенето не винаги означава край на лошите миризми. за тава освен редовно миене трябва и да се грижим за здравето си!!!!
MM da :) i az mislq 4e ne e samo do higiena, za6toto znam, 4e momi4eto si se poddurja.. A i ne e samo do mirizmata, a i do vkusa.. za6toto mirizmata ok, ama vkusa ponqkoga mi idva v pove4e..
SwEeT_tEmTeSiOn
04-02-2007, 10:10
Така аз да дам съвет за момичетата да не миришат и да имат хубав вкус и на момчетата да им е приятно.Значи аз така правя ползвам интимен гел,интимни кърпички за почистване,а за мириса има страшни интимни гелове на Ив Рошер на плодове най-ралзични,който ухаят супер и са много сладки \:D/ Пробвайте,откакто ги ползвам не могат да ми се наситят направо :oops: :smt005
Прав си, че не е приятно особено когато се дължи на лоша хигиена. Но имай в предвид, че това си е една "отворена рана" и бактериалната фауна е доста разнообразна. Нормалното състояние е да не мирише. В случаите когато е остра и неприятна миризмата е хубаво момичето да направи консултация с лекар, защото в противен случай може да стане доста сериозен проблем. Освен това бялото течение е често срещано явление (има доста неща изписани по тази тема) и когато има остра и неприятна миризма е сигурен признак за нещо нередно. В никакъв случай, обаче честите промивки на вътрешността на влагалището с вода няма да доведат, или поне не трайно, до отстраняване на миризмата, напротив дори НЕ е полезно да се прави много често. Използва се отвара от билки, по лекарско предписание и режим. Съветвам те да не правиш секс без презерватив, защото има вероятност да си обогатиш уретрата с бактерии и да усещаш парене и сърбеж от който няма да можеш да си намериш място. При мъжете се препоръчва измиването на пениса не със сапун а с воден разтвор на сода за хляб. Обяснено е в много статии и лично съм пробвал. И вместо да повръщаш хвани и обясни на момичето, че ако отиде на лекар и му разкаже за проблема си нищо няма да и стане. Може дори да не се наложи да се съблича.
Еми нормално да ти се доповръща, ако не поддържат елементарна хигиена.
ChRiSTiaNo_07
04-04-2007, 08:46
podbirai si momi4eta na koito ne im mirishat slivite na umreli lebedi
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Повърни си на к*ра и я накарай да ти направи свирка =P~
Evangelion
06-18-2007, 16:58
Ми в такъв случай щях да опитам да се здържа и бих се опитал напълно без да давам някакви признаци че ми се повръща щях да напусна стаята и да се издрайфам в банята примерно не мисла че е редно да накараш момичето да ти даде да я лижеш или дори тя да те е помолила и след това при такава ситуация да се изповръщаш пред нея...ако бях аз щях да се постарая максимално да не нарана чувствата й ... :smt056
д-р Съветков
06-18-2007, 18:10
Издрайфайте се вътре, господине. Така гарантираме, аз и целият лекарки колектив моментален оргазъм на половинката ви, а също така от вагината и ще се разнася приятна миризма на задушено говеждо.
С уважение, д-р Съветков.
Evangelion
06-18-2007, 18:39
Издрайфайте се вътре, господине. Така гарантираме, аз и целият лекарки колектив моментален оргазъм на половинката ви, а също така от вагината и ще се разнася приятна миризма на задушено говеждо.
Абе докторе гледам в няколко теми че все мноо грубо се държиш към другите особено към момичетата и се спамиш в темите аз да те питам Ти като имаш местожителство: В БОЛНИЦАТА аз не мога ли да те уреда за Реанимацията ??? :smt011
Абе докторе гледам в няколко теми че все мноо грубо се държиш към другите особено към момичетата и се спамиш в темите аз да те питам Ти като имаш местожителство: В БОЛНИЦАТА аз не мога ли да те уреда за Реанимацията ??? :smt011
ама не така към колегата, моля ви се, за да не дадем следващия път Фелдшера да ви правил ректумен преглед
Запознай я с водата :smt005 :smt005 :smt005
д-р Съветков
06-18-2007, 18:59
Спокойно, пациенте, виждам, че имате умствено разтройство, пийте си хапчетата редовно и не гледайте толкова много Хентай.
С уважение, д-р Съветков
д-р Посмъртов
06-19-2007, 11:57
Спокойно, пациенте, виждам, че имате умствено разтройство, пийте си хапчетата редовно и не гледайте толкова много Хентай.
С уважение, д-р Съветков
Колега,вие с тоя спам от 6 мнения досега трябва да сте затрупали целия форум и отгоре да имате ранг "Пофлудващ от време на време".
Но пък поне виждам,че уважавате нашите читатели и те вас обратно. =P~
А ако ви се доповръща,господине,оставе те всичко на природата и се отдайте изцяло на порива...
pove4eto da, no ima takiva koito se kupqt na 2-3 dni ;) taka 4e moje da e ili ot tova ili da im nqkfa bolest, koeto e ve4e doosta gadno :(
Като се къпе веднъж на 2-3 дна пък да вземе да се изкъпе точно преди самият секс, та да не му мирише. Хем иска кеф да и прави, хем да и търпи миризмите.
А пък, ако е от здравословни проблеми. Не знам. Да отиде на лекар, ама и аз не знам какъв. Може би генеколог.
Deni4ka93
06-19-2007, 12:24
Д-р Посмъртов,Д-р Съветков,Д-р Грешков...
Да не би да съм объркала и да съм влезнала в сайта на здравната каса...? :roll:
sinful`girl
06-19-2007, 14:14
Мииии кво да ти кажа...подбирай по-чистоплътни момичета.Щото да понамирисват така не е нормално,или имат някакъв проблем или просто не са на "ти" с водата и сапуна ..... [-X
eto za tova mn se skovavam kogato mi pravqt minet,strah me e da ne miri6a ne6to,makar 4e moga da kaja 4e se poddarjam mnogo!vpro4em kak edno momi4e moje da useti ako miri6e?
Абе, вие мн съвети давате а знаете ли всъщност как мирише конкретното момиче?Може просто момчето да е със по-силно развито обоняние...или просто да е гнуслив...Ми пич, като не ти харесва не го прави...ако толкова мн иска...ми скъсай я бе :wink:
аз пьк умирам за миризливи путки...
много оби4аммм да лижа такива моми4етааааа :oops: :smt007 :smt007
shadow4e
06-19-2007, 21:56
Може пък ти да си по-чувствителен. Ако си като майка ми :lol: Един път като тръгна да чисти на кучето ми ,защото повърна и повърна и тя отгоре :lol:
Иначе е нормално да има специфична миризма, която е различна пир различните девойки и може при някои просто да не ти допада. Ако е много силна вече е проблем. Накарай я да си вземете заедно душ под предлого, че приемрно е много топло и ако после пак мирише толкова силно, явно има някакъв здравословен проблем.
т. 11 от правилата на форума.