Excu
03-27-2007, 12:40
Тя: Фитнез трениорката,добри цици,стегнато дупе - попита дали не искам да отидем у тях за да я чукам,по време на фитез след като свършихме със Опражненията. С последната глътка вода където ми остана около 2 см преглъщам мг . Пристигаме след 5 минути (супер - тя живее близо до клуба) у тях. По стълбите докато се качваме ръцете ми за се запознали с всички детаили на на релефа на дупето й. Тя тайнствено споделя че обича стриптиза. В главата ми нахлува рязко порция кръв. Члена ми отдавна е пълен с кръв и нервно го попипвам. Влизаме у тях. Минава ми мисълта да и накъсам дрехите и да я тръсна небрежно на пода и да изчукам бъбреците през стомаха... Поемам си въздух и културно сядам на стола защото тя иака да е стриптизьорка. Бавна музика бавен танц бавно падат дрехи по паркета...бавно за мен защото сега очите ми пулсират а топките ми са се втвърдили и като мърдам тропат по стола. Не издържам и се затичвам към нея ... Тя е стигнала със стриптиза до по бикини и очила. Докато стигна до нея (тя танцува пред огледалото и се гледа аз до сега сам се лябувал на танца й отзад) съм успял да го извадя от анцунга да сложа кондом да дръпна рязко бикините й настрана, да я разтворя отзад и мощно да и го вкарам докрай. Общо 4.5 секунди. Толкова мощно и го вкарах че главата и дрънна в огледалото. Завъртях я и тя се подпря с лявата ръка на масата и се вдигна на пръсти а с дясната ръка ми хвана топките. Заблъсках в нея като говедо и пред очите ми падна лека червена мъгла. Тя говори нещо на испански и удря с ръка по масата. Изведнъж рязко извика и от нея изтече по паркета сока й. За първи път видях на живо "скуирт". Отблъсна се от мен и изчезна. Върна се с парцал а аз си седя напълно блечен със щтръкнал пенис на средата на испанският скуирт...Тя забърса набързо и предложи да легнем защото краката и треперели... на мене ръцете ми треперят и врата ми е вдървен като от Руска настинка и 8 водки в комбина така че се събличам и аз. На леглото и го вкарвам и се опитвам методично да достигна до черния й дроб с члена си а тя май няма нищо против. Обаче кондома не пускам лесно - няма свършване и усещам че или ще ми се пресне мозъка или ташаците... Така че спираме за чаша "ариан" . Две чаши по-късно: стърчи ми със страшна сила а тя се опитва да го поеме с уста заедно с топките които вече издават звуци на коледни украшения. Тя: на паркета по гръб - аз върху нея тласкам а кожата на гърба и скърца доката я местя из стаята. Тя пак пищи но този път няма скуирт. Просто обикновен оргазъм за нея. Аз още не мога да свърша. Докато тя се гърчи под мен във втория си оргазъм аз изстерично свалям кондома и го хвърлям към огледалото. Мастурбирам над нея диво и търкам ташаците си в зърната й докато я гледам в очите и започвам да свърщвам. Мощна струя сперма се удря под брадичката й и отскача обратно към малките закръглени гърди. Аз издавам звуци на ранен елен. Ранен в ташаците защото с оргазма идва и лека пулсираща болка...Твърде дълго май кръвта се застоя. По-късно в банята докато се къпехме пак я е*ах...По-скоро тя ме е*а защото освен члена ми всичко останало беше на друго мято отлетяло...
Сега ако откриете грешки евала !
Извинявам се към админите ако съм нарушил нещо
История-Евгений
Писател-Иван Фашиста
Фантазиор-Евгений,Иван Фашиста
Сега ако откриете грешки евала !
Извинявам се към админите ако съм нарушил нещо
История-Евгений
Писател-Иван Фашиста
Фантазиор-Евгений,Иван Фашиста