Влез

View Full Version : Искам да отида някъде,където няма никой,дори болката.

03-27-2007, 16:52
Аз съм от форума,но просто сметнах за добре да не пиша коя съм.
Влюбих се,заклевам се,че съм сигурна.И да,на 14г съм,но това,мисля,не е пречка.Забърках се в голяма каша.Влюбена съм в мй съученик и за първи път се почувствах щастлива...Запознахме се,излизахме,но не сме се целували,нищо.Само се закачаме.Той знае,че го харесвам и си призна,че и той ме харесва....Това ми се случва за втори път,да ми се отговаря на чувствата,без никакви пречки-поне така си мислих до сега.И всичко е супер,докато не се пребрах сега...А дори се бяхме разбрали да ходим на дискотека заедно и аз вече летя в облаците,но не от дрога,а от щастие.Найстина бях щастлива до преди 10 минути :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 Прибирам се и майка ми ми каза,че трябва да си поговорим за това момче,трябвало да ми каже нещо.Тя знаеше колко го харесвам,споделям и всичко.знаех,че няма да ми каже нещо хубаво,защото пуши,а е на 14...и най-много да ми каже,че се занимава само с момичета,че пие,пуши,но това беше много по-зле.... :smt010 Каза ми,че от роднина на момчето е разбрала,че като учил в София бил записван в най-добрите училища,но той не ходел и крадял,лъжел и попаднал в компания на наркомани и станал пласьор :smt010 Това е 100% вярно,защото този,който казал на майка ми днес му е роднина и е голям човек и никога няма да каже така за собствените си деца и....Просто не би го направил,ако не е истина...А й честно казано не се изненадах кой знае колко,защото компанията му е от доста "пропаднали" хора...Само пият,не ги интересува нищо-те са големи приятелите му-издържат се още от родителите си,а са на 22,23 години,занимават се с курви....... :smt010 И тук идва проблема,че майка ми не ми дава да бъда с него,защото можел да ми навреди и не иска да умира преждевременно,че излизам с него и не иска да вижда детето й как умира лека по лека....Успокоява ме с какво ли не.Приказки колкото искаш,каза ми че съм едва на 14 и кооооооолко живот има пред мен...Знам,че е така,знам :smt010 :smt010 Но аз се влюбих в него още като го видях и едва преди 4дни се запознахме,само преди 4...Всичко е перфектно-БЕШЕ!Аз все още съм влюбена в него,но при мисълта,че никога няма да сме заедно..... :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 Иде ми....Не знам и аз вече.И като си представя,че сега ще почна да го отбягвам и той ще се чуди защо и всеки ще ме пита "защо вече не излизате?какво е станало,кажи де!?" и не знам как ще издържа на такова напрежение,не знам.Сигурно ще се разревавам посредата на коридора в училище.Или само при мисълта,че си ходи хванал в ръката си,ръката на друго момиче......Не мога......Не знам какво ще направя :smt010 А момичето,с което ще е дори няма да подозира нищо и ще е щастлива.Не знам дали е способен да го направи,не знам.Но аз лично осъзнавам,че е лошо да потдържам връзка с него,аз самата не искам да пропадам,искам от мен да излезне човек.Но при тези мисли.... :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 Искам да отида някъде,където и да искам,няма да мога да виждам никой,да забравя всички.Да си ударя главата силно и да забравя всички :smt010 Може да ви звучи смешно,но не знаете как се чувствам.За втори път можех да бъда щастлива,но НЕ!Тъпата ми сътба ме проклина...Мразя си живота.Знам,че ще видя много неща през живота си,но мен ме интересува точно сега,днес,този момент............Искам да съм с него!И какво му пречи да си харесва истински момиче?Дали е възможно найстина да ме харесва?Моля ВИ кажете ми,напишете,защото ще се побъркам.Знаете толкова,колкото и аз знам вече,тъй че не мисля,че има за какво да ми отговаряте,че не го познавате.. :smt010 :smt010 :smt010 Напишете,защото не издържам вече!Толкова съм отчаяна.Сега дори не знам как да се държа с него,какво да правя,какво оправдание да измисля,че го отбягвам!!!!! :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 Толкова не съм плакала през живота си и на погребение,найстина!Какво да правя,моля ви,сега сте ми само вие :smt009

mp3f
03-27-2007, 17:17
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: mili4kata napulnoto te razbiram :smt010 popla4i si 6te ti olekne :( Ako me pita6 men poslu6ai maika si ! Ogledai se vse pak ne e edinstvenoto mom4e,znaem 4e go obi4a6 no pomisli za sebe si !Po-dobre 6te e da ne se zabyrkva6 s takova mom4e i naistina slu6ai mama za6toto tq te obi4a i ti misli nai-dobroto , a nie 6te sme tyk i 6te te izslu6vame vinagi kogato ima6 nujda ....
P.S ne be6e nujno da si izliza6 ot profila ... 6tom si ot foruma .... tuka sm "vse na6i si hora" i 6te te podkrepim i mislq 4e nikoi nqma da te narani po kakyvto i da e na4in :) :smt054

nasty_f
03-27-2007, 17:24
Хайде,признавам си,че бях аз :cry: .....Знам,че е най-добре да слушам само нея.Тя дори горкичката ми майчица се рязплака като ме видя да плача.И я разбирам.И аз се разплаквам като я видя да плаче.
Не знам кога съм написала толкова бързо всичко.Вече не знам нищо,искам да съм с него повече от всичко,но искам и да съм човек,а не ходещ труп.
Но това от друга страна,че е бил пласьорче не означава,че не може да си харесва момиче?Или греша!?Моля Ви,дайте ми съвет [-o< :smt010 :smt009 :smt012

kPuCkA
03-27-2007, 18:00
Ей,ей момиче...осъзнай се.Сигурна съм че ти пука мн повече за самата себе си от колкото за него....така че не пропадай като него,защото именно точно това ще стане ако продължиш да поддържаш връзка с него.Знаеш ли,обаче има и нещо друго,ако пък го накараш и той да се влюби в теб...хм....тогава вече можеш да говориш с него и да му обясниш че това което прави никак не е хубаво и да го помолиш да спре!! ( действа,от личен опит знам :wink: ) Успех!!

koalka
03-27-2007, 18:03
Много гадна ситуация, защото чувствата ти са доста силни.Но майка ти в този случай е наистина права, можеш да тръгнеш по лош път, от който много трудно може да се измъкнеш.А и това не е поредна прищявка на някоя майка, само, защото момчето не й харесва, а е основателна причина да се разделиш с него.Хайде, толкова момчета има още, а и ти си само на 14 години, живота е при теб, но един ден ще благодариш на майка ти, която може би те е предпазила от ужасно нещо.

PeAcH
03-27-2007, 18:05
Mili4ka razbiram kolko ti e gadno,za6toto i az kato teb nemoga da bada s mom4eto koeto obi4am,ne 4e e plasior,ne 4e e propadnal,drugi pri4ini,koito nqmat zna4enie ,no naistina se 4uvstvam mn zle.
Spored men maikati e mnogo prava s tova koeto ti e kazala,no v kraina smetka,ako tolkova mn go obi4a6 i iska6 da si s nego,ami badi.
Opitai se da go promeni6 i ako i toi te obi4a 6te satne lesno,povqrvai mi !!!

nasty_f
03-27-2007, 18:13
Аз се чудя само как ще го забравя,като сме в малък град и се виждаме нон-стоп...И дори не мога да си помисля,че като го видя няма да се заговориме,а само ще се подминем..Много свикнах с него за тези 4,5 дни,но найстина хубави...................................... ...... :smt010 Още плача и не мога да си намеря място никъде..

helen4ee
03-27-2007, 18:21
mmmmmm iskam da ti kaja ne6to... ama na li4na pi6i

FiRe_LaDy
03-27-2007, 18:24
Milo taq situaciq mi e napylno poznata.I az obichah i prodyljavam da obicham edno momche,koeto pushi treva.Propadnal e mnogo,no na men ne mi puka ot tova,zashtoto go obicham.Obache ne moga da byda s nego imenno zashtoto i az shte propadna po tozi nachin i sma sigurna,che shte e taka tyi kato bqh s nego izvestno vreme i taka i stana.Sega ne smeq da go doblija,no mnogo me boli i mnogo go obicham.Znam kakvo ti e,no jivota prodyljava,kolkoto i ujasno da zvuchi trqbva da prodyljim napred i da ne se otkazvame.Da zabravish tozi chovek.Znam,che e trudno,no nqma drug izbor... prosto bydi silna.V tozi moment do teb trqbva da sa nai - blizkite ti hora i da te podkrepqt.Men tochno priqtelite mi mi pomognaha .. nadqvam se i do teb da ima takiva hora,koito da ti pomognat.
Ako iskash mi pishi na skype ( stefi_luda ) ... :wink:
P.S. Nadqvam se da ti pomognah pone malko ..

03-27-2007, 19:19
:( mila nZ pr0st0 kf0 da ti kaja ... aS su6t0 sym vlubena f edn0 m0m4e k0et0 pu6i marixyana,pie,pu6i i t.n si4ki mi kazaxa da ne sa zanimavam s neg0 4e e neseri0zen i t.n. ... aS 06te g0 0bi4am ama ne sme zaedn0 i nik0ga nQma da sme pr0st0 6te se razminavame f daskal0 i tfa 6 e ... a za tebe mi ak0 naistina g0 0bi4a6 i vQrva6 4e i t0i 4ustfa su6toto g0v0ri s neg0 i g0 p0m0li da ne e takuv i mu kaji 4e ak0 naistina darji na tebe 6te g0 napravi ... ak0 ne ... zna4i ne si zaslujava da se zaburkfa6 s neg0 ... tfurde mn e pr0padal ... vru6tane nazad nQma ...

JoeBanana
03-27-2007, 20:26
оле майко :mrgreen: насти пак ли ти ? :mrgreen: ето ти съвет:
стани херцогиня (друсалка) ! :mrgreen: в този свят няма никой, няма и болка
има само щастие и розово*

*само пари да имаш за херцата

BAYO
03-27-2007, 20:33
Един ден нещата ще се променят! Или към по - добро или към по - лошо. Среден вариант няма. Мисля, че компанията, с която движи е за отпадъци, на 14 си и си вземи поука. Розовите очилца се слагат, но и се изпускат и се чупят. Научи се да бъдеш готова за такива неща. Тва е моя съвет :!:

Seizure of Power

оле майко Mr. Green насти пак ли ти ? Mr. Green ето ти съвет:
стани херцогиня (друсалка) ! Mr. Green в този свят няма никой, няма и болка
има само щастие и розово*

*само пари да имаш за херцата

Иде ми да ти разбия мутрата обаче няя как и само ш' си искам.Но за мен ти си тъпо парче КУРабийка.

ХодещСъвет

Как не те марзи да пишеш ???

Ти си неземно тъп, от мене да го знаеш, а ако си го знаеш, няма да се учудя. Дори сигурно и вашите знаят, че маица ти вместо бебе е родила лайно :smt019

JoeBanana
03-27-2007, 20:39
байко, тихо ве форумния бияч :mrgreen: КУРабийка викай на майка си, чук такъв :mrgreen:

bqsna_teenagerka
03-27-2007, 20:41
мила,защо не поговориш с него не му кажеш какво си разбрала...и 4е много го оби4аш но не можеш да продължиш с него ако той не се промени....ако и той наистина те харесва старшно много колкото ти него...ще се откаже от вси4ко това за да бъде с теб....но ако предпо4ете ули4ния и наркоманския свят...той не е за теб неистинаа...и колкото и да е трудно ще трябва да го забравиш но все пак..поговори с него...ако толковоа го оби4аш се постарай да го откажеш от лошото не само заради себе си ами и заради смаия него :wink: айде пожелавам ти много късмет

BAYO
03-27-2007, 20:45
байко, тихо ве форумния бияч :mrgreen: КУРабийка викай на майка си, чук такъв :mrgreen:

ЕЕ браво бе, накарах те да каеш нещо свестно (почти такова) :twisted: со фак оф :lol: Бе да ти кажа ме кефиш иначе по принцип , щехме сме добра компания просто го знам и не ме питай от къде, само си мълчи :-D

До мацето от първия пост в темата: Не се депресирай само. Не си загубила нищо. Само няк'ви си 4 дни. По-добре се осъзнай и се отърси от това веднага или то поне много скоро, щот колкото повече отлагаш, толкова по-трудно ще ти бъде за напред :-$

JoeBanana
03-27-2007, 20:51

ЕЕ браво бе, накарах те да каеш нещо свестно (почти такова) :twisted: со фак оф :lol: Бе да ти кажа ме кефиш иначе по принцип , щехме сме добра компания просто го знам и не ме питай от къде, само си мълчи :-D

фак оф мак оф
добре уе, лошко :mrgreen: и стига си се натягал, не ми трябва тъпата ти компания :mrgreen:
но иначе прав си :mrgreen: верно казах нещо свястно.... за майка ти :mrgreen: или искаш да си поговорим за пух, палавнико ? :mrgreen:

03-28-2007, 15:37
Ако имаш нужда да погоориш с някой

nasty_f
03-28-2007, 16:43
Мерси много за съветите :)

desperate
03-28-2007, 18:37
Искам да отида някъде,където няма никой,дори болката.Em broi me i men i az tova iskam no...ne moje :|

eXciTiNg-BabY
03-28-2007, 19:26
nasty_f осазнай се бе момиче светат не сваршва с едно мом4е :!: плус това се познавате от 4 дена,за 4 дена не може6 да се влюбиш толкова много 4е да не може6 да живее6 без него.Това е просто силно привли4ане което 6те отмине до няколко дена ако го иска6 де :) ако продалжава6 да се самосажалява6 може пове4ко да продалжи, но в краина сметка ти си ре6ава6 :P

ThePainIsReaL
03-28-2007, 20:19
И аз искам да избягам на такова място, където никой не ме познава и никого аз не познавам.. но не може, мила. Колелото на живота се върти. Спреш ли да се движиш, погубена си. Не се предавай. Ако виждаш смисъл в нещата, бори се, ако ли не.. просто ги остави .. остави ги на мира. Успокой се ... всеки гаден период отминава.