View Full Version : Разяснение по... женски
Абе с приятелката ми искаме да правим секс. Тя не е девствена, нито пък аз. Ама не съм много информиран с.. венерическите заболявания. Та тя ми сподлеи че имала проблем наречен 'бяло течение' :?: :!: :?: малко се стъписах ама не реагирах по никакъв начин защото не знаех какво е... ааа д аи ако някой може д ами разясни това а и какво по-точно е цветна бременност :?:
Мерси предварително
helen4ee
03-27-2007, 18:45
Bqloto te4enie vsqko momi4e go ima v puberteta do 18 godini e normalno i sled tova iz4ezva.Po nikakuv na4in nqma da ti navredi osobeno kato izpolzvate predpazni merki :) a cvetnata bremennost e su6tata kato obiknovennata vbremennost simptomite sa ednakvi, prosto momi4eto produljava da ima cikul...
Bqloto te4enie vsqko momi4e go ima v puberteta do 18 godini e normalno i sled tova iz4ezva.Po nikakuv na4in nqma da ti navredi osobeno kato izpolzvate predpazni merki :) a cvetnata bremennost e su6tata kato obiknovennata vbremennost simptomite sa ednakvi, prosto momi4eto produljava da ima cikul...
i pri cvetna bremennost cikulut e mnogo slab i rozovenikuv
_^_krisa_^_
03-27-2007, 18:54
Zdr cvetnata bremenost e, kogato momi4eto e bremeno no i idva redovno mensruaciqta vseki mesec ,kakto obiknoveno no vsushnost momi4eto e bremeno i taka e mn trudno da se razbere 4e momi4eto e bremeno ,no tova moje da s eslu4i samo ako momi4eto ima nqkakvi problemi s polovite organi i o6te kata da se kaje se nari4a izvun mato4na bremenost.A kolkoto do bqloto teshenie tova ne e ni6to opasno to e normalno za edno momi4e! OSVEN ! AKO TE4ENIETO ENE UBILNO togava tova znai 4e momi4eto moje da ima nqkakuv problem s jenskite organi i VI preporishvam ako e taka da posavetvate priqtelkata si da ide na ginekolog!Kolkoto do seksa ne bi trqbvalo da se pritesnqvate ot bqloto te4enie ,sledkato predpolagam i 4e izpolzvate predpazni merki :).Nadqvam s e da sum vi bila polezna
Не можеш да се заразиш с него, спокойно.И това не е венерическо заболяване, до колкото знам.
MI vij sq ako se e izlekuvala napulno ot bqloto te4enie vsi4ko e ok ama ako ne e togava po-dobre go pravete s prezervativ i na teb ne moje da ti dtane ni6to ot bqloto te4enie ako ti go predade ama posle moje da go lepne6 na druga. A cvetna bremennost e kogato momi4eto e bremenno no po vreme na bremennostta ima cikul toj razbira se e po -slab ama ima
ThePainIsReaL
03-28-2007, 11:01
Тва не е болест бе тъпо дете :smt005
bqloto techenie vsqko momiche go ima,ne e bolest,ne e opasna....no veche ako ima nqkva razlichna konsistenciq-cvqt,miris i t.n neobichaini neshta,znachi ima neshto i trqbva da se otide na lekat
I HORA SLAGAITE PREZERVATIVIIIIII ](*,) ](*,) ](*,)
HagpycaH
03-28-2007, 17:03
Това не е е заболяване какво направихте от мухата слон.
tin4eto91
03-28-2007, 21:06
ne se pritesnqvai za bqloto te4enie po4ti vsqko momi4e go ima do kam ot 17-19 znam az.i vse pak znam 4e moje da se predotvrati.........
alkobalko
03-29-2007, 05:25
Това не е болест, така че няма защо да се притесняваш.