View Full Version : от 3 пъти на ден до 1 път месечно :(
aHoHuMeH`c`nPoблeM
03-28-2007, 10:57
Здравейте на всички.. не съм регистриран тук но обичам да чета вашия форум защото има страшно много неща които човек може да научи по доста теми. За това ви казвам ЕВАЛА че поддържате този невероятен сайт пълен със страшно много информация както и има многохора които дават компетенти отговори :)
А сега.. ако е възможно да ви попитам и аз няколко нещица.. че просто :(
Става дума че аз и моята приятелка сме заедно от 2 години и малко. Обичаме си се , кефим си се един на друг.. накратно всичко е 6++ , НО има едно малко изключение.. Преди няколко месеца се оказа че сме хванали гъбични инфекции (което ми е малко стръмно тъй като винаги е с презерватив но..).
Ходихме при доктор и се оправихме.(поне моментно) Но уви преди 1-2 месеца.. отново се получи пак ни дадоха лекарства и cudesии.Пак всичко е наред.. но оттогава.. на нея не и се прави секс (или поне не с мен).Тя ми каза че след първия път в които имахме въпросното заболяване.. аз не мога да я възбуждам :( Според нея.. просто я е страх да не се получи отново нещо такова..Според мен просто аз нещо обърквам но не мога да разбера къде :(
Първата година откакто ходихме.. правехме секс по 3 пъти на ден..(ако има възможност разбира се) а сега.. понякога не се събира и 1 път на месец :(
Въпроса ми е.. ако някои може да помогне,,, знаете ли какво трябва да направим (или към кого да се обърнем ) за да можем да върнем старото сексуално желание..
Благодаря предварително на всички които ще отговорят и се надявам да намерим някакъв отговор.. защото немога да си се представя без нея :(
(извинявам се за леко хаотичното обяснение.. но просто emoziите са ми малко в повечко когато го пиша.. ако има нещо което трябва да дообясня моля кажете и ще се опитам да изясня нещата)
BorderManager
03-28-2007, 10:58
Хммм... :-k
Постинор Дуо?
moito predpolojenie e 4e tq se ebe s drug i te balamosva!!
BorderManager
03-28-2007, 11:01
Това е очеизвадно!
Обаче, в Постинорчето е истината, да знаеш! :wink:
mi6enceto
03-28-2007, 11:05
и аз така мисля..
i az taka mislq ..sry
ChRiSTiaNo_07
03-28-2007, 11:07
Виж брато,според мене си има некой друг и май не те обича вече :? Незнам дали съм прав,но това си е мое лично мнение...
`Death`Whore`
03-28-2007, 11:09
Аз пък не мисля точно така. От личен опит знам, че инфекциите са много неприятни...въпросът обаче е дали тя мисли, че не можеш да я възбудиш, или сте опитвали и наистина е така. Ако е първото, или е много наплашена, или наистина те баламосва...а ако е второто, е сериозен проблем.
ako ti trqbvat detektivski uslugi... call me 8)
едно пораснало дете
03-28-2007, 12:06
Стига сте плашили момчето. нормално е след толкова дълга връзка да се разреди секса. това не означава че някои от двамата изневерява. Според мен тя просто е наплашена от това неприятно заболяване. Трябва малко повече внимание и търпение. Аз имам връзка от 4г. и 4 месеца вече. И при нас в началото беше много често, после започна да става по-рядко, но това не значи че не се обичаме. просто не всичко е секс в тоя живот. Трябва да си изясните какъв е проблема- истинския обаче. ако се обичате, ако имате желание да се преборите с това препятствие и двамата всичко ще мине, няма за какво да се притесняваш. А колкото до гъбичките, дори и с презерватив пак се хващат понякога, може единия да е бил с отслабена имунна система и тогава гъбичките са решили да се развият. има ужасно много причини за тях но това не е важно, важно е че лечението им е много упорито и дълго, понякога 6 месеца и повече. важното е да не търсите вина в някого. а това че секса е понамалял, не означава че трябва да се разделите, ако всичко друго си е наред. Успех, ще стискам палци да се оправят нещата между вас
znachi i na nas s maj ni ni se e sluchvalo neshto takova ,znachi az imah nqkvi gabichki i razbirase pihme lekarstva i dvamata,mina ni,sled edin mesec az pak imah problem.....toi pochna da misli che mu izneverqvam,a se okaza che toi prosto e prenositel na nqkvi gabichki i ne sa bili doizlekuvani s tezi hapcheta,koito pihme i nezavisimo che sme si vinagi s prezervativ az pak hvashtam,kak li?obqsniha ni,che e ot racete mu,primerno toi se e pipnal,pipnal e mene i gotovo,tova se poluchava ako momicheto e s mnogo slaba imunna sistema....taka che ne gi slushai moje i da ne ti izneverqva,ti hodi li na lekar?
zashtoto ponqkoga se poluchava taka che momcheto pie tova koeto na nas sa ni predpisali,pak to nee bash kakto trqbva :wink:
aaa za seksa i nie predi praihme seks dosta chesto sega maksimum 2 pati v sedmicata,ama kat ti kazvam chesto,imam predvid 2-3 pati na den,taka che ne se pritesnqvai
HagpycaH
03-28-2007, 16:01
Дам Постинор Дуо.
BeautifulWorld
03-28-2007, 16:45
Дам Постинор Дуо.
??? Това не е ли спешен контрацептив? За какво е при липса на сексуално желание?
Violenza
03-28-2007, 17:42
Възможно е, но може пък и наистина да се страхува да не прихване нещо отново...
Бе и на ман нещо ми намерисва на системна изневяра. Не искам да съм лош пророк, но е всеизвестно че жена без секс полудява и ми се струва направо невъзможно да седи по 1 месец без секс. Незнам! Всеки си е индивидуален. Другия вариант е наистина да и е писнало от секса но някакси тва не ми се вярва... Кажи на колко години сте. Ако сте под 18-19 то съм почти сигорен в 1вото трърдение. В побертета момичетата са мн жадни за секс. Има и вариант в следствие на тези инфекции тя да си мисли че и изневеряваш и си и лепнал нещо от друга и сега е почнала и тя тва да прави. Незнам приятел наистина много кофти ситуация. Предлагам ти да му звуннеш на момчето от по горния пост с детективските услуги :)
spored mene opredeleno problema e psihicheski,ne mislq che mu izneverqva,mislq che q e strah da ne pipne neshto pak :-k
Хм....
Това бяха три пъти на ден!
След това станаха на един път месечно!
А сега си представете никога!
ГАДНО нали!Някои хора го имат.
За това стига сте мислили за глупости ценете това което имате и нека да завърша!Да ви имам проблемите! :-D
helen4ee
03-28-2007, 18:26
spored mene opredeleno problema e psihicheski,ne mislq che mu izneverqva,mislq che q e strah da ne pipne neshto pak :-k
da i az sum na tova mnenie
krem4et0
03-29-2007, 08:22
Аз бях пипнала декември месец 2 анаеробни инфекции и се лекувахме. веше ужасно-не можехме да правим секс 2 седмици,а после дълго време след това ни беше трудно, защото не се овлажнявах много. мисълта ми е,че всички лекарства, които лекуват инфекции + антибиотиците, които сте пили с тях-предполагам сте пили такива изсушават лигавиците, и най-вече влагалището. нали така се постига и профилактичния ефект. От това следва, че тя не може да се овлажни и й е кофти. Иначе секс само с презерватив и с много лубрикант.
aHoHuMeH`c`nPoблeM
03-29-2007, 11:16
Благодаря на всички за отговорите. Мога да кажа че съм сигурен че тя не ми изневерява. Имаме си достатъчно голямо доверие.
Има нещо друго което немога да разбера - какво общо има в случая постинор дуо ( само да добява че такова нещо е взимано 3-4 пъти и то доста отдавна.. може би преди около 8-9-10 месеца)
Ако я е страх от това да прави секс.. то няма да я е страх да го прави само с мен или може би аз греша ?
temito - неискам да кажа нищо но все пак къде са 2 пъти в седмицата къде е 1 път в месеца ?
Retox.. мога да кажа че уцели долу горе диапазона на годините ни.Пак се повтарям , не мисля че изневерява.. мисля че би ми казала.. Предпочитам да ми каже че неиска да е с мен отколкото да се крие каквото и да е.
Valar.. не че нещо , но съм напълно съгласен да вземеш всички мои проблеми.. Просто за теб нещата ако са нищо (което е наnyлно нормално тъй като не е на твои гръб) то за мен е доcта. тъй като това е човек на които страшно много държа. Второто което е.. не знаеш какви други проблеми има всеки един човек за да кажеш "Да ви имам проблемите! "
Повярвай ми.. неискаш да имаш .. поне не моите !!!
krem4et0 - в момента мисля че твоя отговор като чели е към няй вярна насока.. трябва да помисля върху това както и върхо доста от горните постове
Още един път искам да благодаря навсички които пишете по темата свързана с моя проблем.
WindWaker
03-29-2007, 11:21
spri da i govori6 za seks. vuob6te ni6to ne i kazvai, nito si go iskai. tvoita situaciq malko takaa ekstremna no sym bil v gore dolu v podobna. gre6kata mi be6e 4e postoqnno go iskah.....a na edin 4ovek koito i da e toi kat postoqnno mu mrunka6 ne6to na glavata po tozi na4in go otbluskva6. taka 4e pi4 1-2-3-4 pa i pove4e sedmici ni6to ne i govori za seks, nito si go iskai direktno. basiram se 4e tq 6te po4ne da go iska sled tva. dokato ti si stoi pasiven i si mul4i. ne vqrvam da ima ne6to ob6to sys zabolqvaneto. tezi ne6ta se zabravqt. vsi4ko se zabravq kato mine nujnoto vreme.
aHoHuMeH`c`nPoблeM
04-24-2007, 17:51
здравейте на всички отново... Искам още един път да благодаря на всички които писаха по темата...
Мина ми през укула нещо от сорта да се съветваме със сексолог ? мислите ли че ще има смисъл от това ?
Ако случайно някои се сети за някакъв друг вариант много бих се радвал да разбера :)