View Full Version : има ли нещо общо.....
Любопитка :)
03-28-2007, 12:50
абе хора...Според вас има ли някаква връзка м/у зодиите и характера на човека - какво харесва или нещо подобно?
mila_pila
03-28-2007, 12:55
не. аз познавам сумати хора от една и съща зодия, които нямат абсолютно нищо общо..... това със зодиите е пълна простотия
[B]a[N]D[i]T[k]a
03-28-2007, 12:58
i az mislq 4e sa pulni gluposti... i az poznavam dosta hora ot edna i sushta zodiq i sa korenno rrazli4ni.... :roll:
Gre6nicata
03-28-2007, 13:08
Ami mislq 4e seki 4ovek si e individoalen i onikalen sam po sebe si.Imam nqkolko priatelki s koito imame ob6ta zodiq i s vsqka ot tqh imama koreno razli4ni i dori protivopolojni strani.Taka4e 4ovek sam izbira kakav da e i edna zodoq ne predopredelq tova.
Ne mislq 4e zodiqta ima ne6to ob6to s haraktera na daden 4ovek. Az li4no ne vqrvam na horoskopi i podobni gluposti.
Не е казано че като сте от една и съща зодия трябва да сте направо близнаци все пак различна майка ви е раждала ;) .Има обаче неща от характера и от външните белези които са сходни в това съм абсолятно сигурен защото познавам хора които са като мен водолеи и имаме доста сходни неща.
И според мен до голяма степен цялата работа е глупава.
да, има много общо.и да, хората от една зодия биват няколко типа(обикновено 3, заради декадите)...+ това не всичко се ръководи от зодията, роля играе и асцендента и точната подредба на планетите в личния ти хороскоп.Подобни външни черти, сходно държание и интереси - това забелязвам аз у представители на една и съща зодия.
alkobalko
03-28-2007, 14:39
Не! Всеки човек е с индивидуален характер и зодията няма чак толкова важна роля.
divo_kotence
03-28-2007, 14:45
е да не сме еднакви всички..но се пак има малка прилика...дори и малка тя се пак съществува...
sladurana2319
03-28-2007, 14:49
az mislq 4e ima mn ob6ti ne6ta mejdy zodiite...i az naistina vqrvam v tqh...oshte ot zodiqta i moga da razbera kakav e gore dolo 4oveka....se pak ako ne beshe istina nqmashe da ima ni zodii nito pak v tozi forym 6te6e da go ima tozi vapros " ima li ne6to ob6to mejdy zodiite "....6tom nqkoi go e izmislil na4i verno e tei...
malkoto^f
03-28-2007, 15:06
spored men tova sa gluposti :wink:
sexy_momi4e
03-28-2007, 15:35
Естествено 4е няма нищо общо,това са пълни глупости
Po edno vreme mnogo se interesuvah ot zodiii, iz4etoh super mnogo ne6ta za tqh i v edin moment zapo4nah da vijdam ob6tite ne6ta mejdu horata ot zodiite, ob6tite poveden4eski modeli......Dori ve4e se staraq da razbiram kolkoto se moje po burzo zodiqta na nqkoi 4ovek, ako zapo4va da mi stava blizuk :D Povqrvaite ima vqrni ne6ta i ako gi znae6 tova malko ili mnogo ti pomaga v ob6tuvaneto s tozi 4ovek (v 4astnost ako ste gadjeta) taka v dadeni situacii uspqva6 da go razbere6 i da mu kaje6 to4nite ne6ta :P
Jenninka
03-28-2007, 15:53
Има.За подчти всяка зодия съм си направила някаква статистика.Но има разлика в зодиите,дали са хората мъже или жени.
сОРИ ХОРА
03-28-2007, 15:54
Сори, че ви се бъркам в темата,но за представителите на ЛЪВ - момче и момче има ли общи .... нз ..... повече оби теми .. де дазнам и аз!
Mi ako se interesuva6 moje6 da mi pi6e6 li4no 6e se opitam da ti pomogna s interesna info :smt006
Th3WildAng3l
03-28-2007, 16:55
Според мен има. Но също така всеки човек си има и индивидуални качества, които го различават от другите.
да, може чертите от характера на всеки да се проявяват по различен начин, но не значи, че не са еднакви...пробвайте да сравните някои от вашата зодия, който познавате достатъчно добре, с вас...ще ви стане смешно колко еднакви характери имате
sexy_momi4e
03-30-2007, 12:41
да, може чертите от характера на всеки да се проявяват по различен начин, но не значи, че не са еднакви...пробвайте да сравните някои от вашата зодия, който познавате достатъчно добре, с вас...ще ви стане смешно колко еднакви характери имате
probvah i ne e vqrna edna fr ot moq klas e su6tata zodiq kato moita,no nqmame po4ti ni6to ob6to(tq e po-palava i ne i puka za ni6to i za nikoi... i o6te mn ne6ta imame razli4ni)
kolko ste zle samo... Zodiite sa PULNA IZMISLICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nabiite si go v tupite glavi!! Estestweno 4e ima hora koito si prili4at, ta nie sme na 99,99999999999999999999% ednakvi w geneti4en plan. ](*,) iskate da mi kajete 4e moga da opredelq haraktera na deteto si kato iz4islq koga da se rodi... TUPI TUPI TUPI!!!!!! drugo nqma kakvo da kaja na vqrva6tite v zodiite!!!!!!!! I kvo ako izlqza oz slun4evata sistema i haraktera 6te mi se promeni taka li ?? Maiko mila kolko tupota ima po toq svqt...
ge0rg1ev-
03-30-2007, 16:17
#-o Пф, тъпо е да се определя характера на човек само по това в кой месец е роден. И к'во, примерно ако бях роден с 1 ден по-късно и бях рак, а не близнаци, щях ли да бъда по-различен от сега? Ест, че не.
iNl0Ve_wItX_liFe
03-30-2007, 16:19
#-o Пф, тъпо е да се определя характера на човек само по това в кой месец е роден. И к'во, примерно ако бях роден с 1 ден по-късно и бях рак, а не близнаци, щях ли да бъда по-различен от сега? Ест, че не.
Не се знае....... :smt016 Не бе,базикам се! Ест че няма :wink:
ge0rg1ev-
03-30-2007, 16:39
Не се знае....... :smt016 Не бе,базикам се! Ест че няма :wink: Ти откъде знаеш? :lol: