View Full Version : pFFf lUboV
<haKerKatA>
03-28-2007, 18:40
PfF SamoTnA sUm :cry: HELPP !!nZ shTo sE sLuchvA nA mEn..VsicHkiTe mI fR Si imAt GadjEta a az nE 8-[ MnoGo mI e gAdnO ve4e NaIstinA nZ kFo dA praQq.... :oops: Sram ME I prED vAS dA gO kAjA nO nAistIna mI piSnAAa... [-o< Ako nQkoi mOI da daDe sUveT!!! :roll: Ot mnOgo vREmE sUm vSE tujNa i mNogO rqTko sE usmIhvAm...Ve4e nIshTo nZzZZ [-(
Anf3tamin4o
03-28-2007, 18:51
Ми намери някакъв начин на забавления не е хубаво да си тъжна :)
омг ! ами като за начало изразходваи си времето излизаи с фр и така нататак ... просто това че по цял ден няма кво дап раиш те карада мислиш за простоии .. :-D :-D примерно !!
crystal method
03-28-2007, 19:00
Аз също съм нямал :) Аз просто излизам с най-добрите ми приятели,забавляваме се и се опитвам да не се влиая от другите.
На колко години си?Не се стягай, помоли приятелките да те запознаят с някой,не забравяй че и техните гаджета си имат приятели ;D
bqsna_teenagerka
03-28-2007, 19:52
споко бе мацко...много важно като нямаш гадже...радвай се на свободата си!!! излизай пове4е с ориятелки..мотайте се напред назад...ако толкова исакш приятел изилзай пове4е с мом4ета и ще синамериш
Олеле..да ти имам проблемите..
_[LiFe-StiLe]_F
03-28-2007, 20:02
и аз се чувствах така допреди 2 години някъде. но всичко с времето си ;) ще срещнеш, ако не перфектни, то поне поносимо дразнещи момчета, които ще ти запълват времето ;) и не се стреми непременно към любовта ;) просто компанията и секса са достатъчно хубави за да се пропускат ;)
in__love
03-28-2007, 20:07
Q ZEMI HODI PO DRUGI KVARTALI OSVEN V TVOQ,HODI PO DISKOTEKI PO KAFENETA ZAPOZNAVAI SE S MOM4ETA I 6TE TI SE OTVORI KASMETA POVQRVAI MI AZ TAKA PRAVEH I SA SI4KO MI E SUPER!
Alex___f
03-28-2007, 20:07
Винаги има периоди, които не са много благоприятни за нас, но ако на всеки път се отчайваме какъв е смисъла ? Чесно казано супер много ме дразнят хара, за които света се върти около противоположният пол...и аз си нямам приятел и не ми е много приятно, но за това ли живеем, само това ли има на света, други занимания ни съществуват ли, това ли е най-важното??? Замисли се :wink:
po4ti vseki e izpadal v podobna situaciq.oba4e ne mislq 4e tva trqbva da promenq s ne6to ne6tata.vsi4kite ti priqtelki si imat gadjeta.i kakvo ot tova?pre4i li ti da prodalji6 da izliza6 s tezi priqtelki nasame ili dori v kompaniq?
imam edna priqtelka sega e v tazi situaciq.no sprq da mi se obajda da izlizame,sprq da izliza izob6to,vapreki 4e az ne sam si promenila otno6enieto po nikakav na4in.4ovek trqbva da sa4etava vremeto si taka 4e da bade i s gadjeto si i s priqtelite si. :?