View Full Version : Начинаещ съм и имам нужда от помощ
Значи ходя на уроци за кандидатстване след 7 клас.Там има едно момиче, което страшно ми допадна.Аз нямам никакъв опит с гаджетата(нито пък с целуването).Тя е много карсива, но не мога да кажа че съм влюбен в нея, защото все пак още не я познавам като човек(въпреки че си имам някаква представа все пак), тъй като тя е от друго даскало и се виждаме само на уроците.Не съм я виждал никъде извън уроците и нямам представа с кой се събира и каква и е компанията.Не се притеснявам за това употребява наркотици, защото е умно момиче.Но все пък да се върна на темата...Значи по време на уроците я търся с поглед и се опитвам да й намекна, че я харесвам...Засичаме си погледите.Случвало се е да ми прави някакви намеци, но не знам дали наистина е било намек или само си въобразявам, защото искам да ме харесва.Опитвал съм се да направя някакъв намек в разговор но някакси ми е неудобдно пред другите.Все пак нямам опит в тези неща и може би си въобразявам чакам тя да направи първата крачка...Но вече остава само около месец и половина когато ще свършат уроците и се чувствам отчаян.Сега съм на мнение ако по някакъв начин останем насаме или се засечем само двамата директно да я поканя на кафе, защото не знам като свършат уроците дали ще я видя отново.
Малко дългичко се получи и оценявам тези които са си направили труда да го прочетата и най вече благодаря на тези които биха ми дали някакъв съвет
KiLLeR_InSTiNkT
03-28-2007, 20:12
Това, което бих те посъветвала е, ако свършвате по едно и също време урока да я поканиш на кафе или да й поискаш телефонния номер или скайп примерно. Действай преди да са свършили уроците, успех! :wink:
mila_pila
03-28-2007, 20:18
това да се надяваш да останете на саме т.е. да разчиташ на случайността не го прави! ще минат тия два месеца и ти ще останеш с пръст в ръка. няма такъв филм "не ми е удобно пред другите и алабала" отиваш при момичето и директно я питаш дали иска да отидете на кафе или някаде другаде. дори да те отреже поне ще си опитал и квото и да стане ще си доволен от себе си, че не си бил страхливец и си направил всичко възможно. напред в живота си ще имаш къде по трудни ситуации, в които се изисква решителност. трябва отрано да се научиш да работиш за щастието си, защото никой няма да ти помогне. сори, че наблъсках поста си с клишета и, че звучи много наставнически обаче не искам да гледам хора, които се страхуват да опитат :wink:
Мерси за съветите и наистина ми помогна mila_pila нищо че поста ти е с клишета
Очаквам още съвети...Моля вии [-o<
Невероятно. Искаш мнения, пък казваш, че са с клишета. Добре бе пич, ти кво мислиш по въпроса. Т.е. какво си мислил да правиш? Първо ни кажи на нас да знаем, та после ние ш'ти кажем квот можем и се сещаме, и ако да не остроумничиш толко! Брех.... днешната младеж #-o
Прочети го пак и ще видиш какво съм писал че мисля да правя...И ако не ти е интересно и нямаш намерение да ми помогнеш просто не пиши
един такъв
03-28-2007, 21:11
Трябва ти телефонният й номер... И от там следва едно кафе. И ако се справиш добре - второ, трето... и забиване. За целуването... спокойно, не е толкова страшно, колкото изглежда, ако не се притесняваш може доста добре да се справиш... но най-вероятно ще се притесняваш и ще омажеш работите, но повярвай ми не е важно ;)
не man не се притеснявам за целувката(така или иначе вся някога ще го направя).А като я поканя на кафе за 1 път само двамата ли да отидем или с приятели?
Resonance
03-28-2007, 21:17
ше те еба у звездата
асддсаасд
03-28-2007, 21:22
Винаги действаш 1on1, основни правила... без приятели, сами. На вечерта я изпращаш. Не е зле да си подготвиш теми за разговор, защото има голям риск да трябва да си говориш сам - тоест да водиш монолог, а тя да казва "Не знам", "Добре", "Няма да споря". Гледай да се покажеш, като забавен+умен+различен+нест ндартен+леко прикрито романтичен+с доста истории (не-скучен) или бъди себе си (не се препоръчва)
mila_pila
03-28-2007, 22:24
Винаги действаш 1on1, основни правила... без приятели, сами. На вечерта я изпращаш. Не е зле да си подготвиш теми за разговор, защото има голям риск да трябва да си говориш сам - тоест да водиш монолог, а тя да казва "Не знам", "Добре", "Няма да споря". Гледай да се покажеш, като забавен+умен+различен+нест ндартен+леко прикрито романтичен+с доста истории (не-скучен) или бъди себе си (не се препоръчва)
ахахахаах кефиш :lol: тва за разговорите сериозно ли правите така по срещи? щото аз пък не обичам момчето да окупира разговора и аз само да казвам "не знам", "добре" и т.н. и рядко се случва де :lol: а тва - "не бъди себе си" не съм съгласна, щото дори да я шашне, държейки по начин различен от обикновения, рано или късно ще си покаже истинското аз и ако това "аз" е много различното от образа, който тя е харесала........аве те всички връзки свършват.......някога :lol:
Charlotte_the_Harlot
03-28-2007, 22:50
[quote="асддсаасд"]Гледай да се покажеш, като забавен+умен+различен+нест ндартен+леко прикрито романтичен+с доста истории (не-скучен)quote]
Да бе, за да се отегчи момичето от това колко си "перфектен" и да избяга с първия женкар пияница. Опитай се да покажеш твоя "специален чар". Малко чувство за хумор не е излишно. Не е зле да проучиш какво харесва, за да може да си приказвате.
А относно мила-пила - клишета от-до. Спор няма.
mila_pila
03-28-2007, 22:54
ама помагат да се надъхаш :lol:
Charlotte_the_Harlot
03-28-2007, 22:56
Гледай да се покажеш, като забавен+умен+различен+нест ндартен+леко прикрито романтичен+с доста истории (не-скучен)
Да бе, за да се отегчи момичето от това колко си "перфектен" и да избяга с първия женкар пияница. Опитай се да покажеш твоя "специален чар". Малко чувство за хумор не е излишно. Не е зле да проучиш какво харесва, за да може да си приказвате.
Благодаря ви.Като имам възможност ще я поканя на кафе, а ако някои има още какво да каже по темата нека го каже :)
ThePowerOfLove
03-29-2007, 13:50
Moje ili po skype pyrvo da si po4atite (kakto kaza nqkoi...) ili kato izlizate ot uroka da tragne6 v neinata posoka i nqkaksi po pytq da ostanete sami...no ne 4akai mnogo,a deistvai ;) Uspeh
iNl0Ve_wItX_liFe
03-29-2007, 18:27
Съгласна съм с абсолютно ВСИЧКО оето казаха другите! ;)
Айде и УСПЕХ :smt016
Да, и аз имам неговият проблем, срам ме е. Но вече май преодолявам срама. Започнах да пикая навън без проблем, след пет години отново. През тези пет години го смятах за недопустимо да пикаеш извън къщи, тоалетна, дори да не те гледа никой. Но го направих и се почувствах добре. Щом се престраших да уринирам навън, мислите ли, че ще ме е страх от искане на координати на момиче?
Добре де, всички казват заговори я. Ами знаете ли, че аз ще ходя да уча в чужбина?!? Знаете ли, че там на най-малкият намек за свалка и му викат сексуален тормоз. Какво да направя там? Как да действам? А тук също жените отговарят на други мъже съм виждал (няма как да говоря от личен опит аз не заглежгдам чуждите хора и не ги зяпам, невъзпитано е, камо ли да говоря с непознати), че казват на мъжете: АМа аз не говоря с непознати.
JuLiTo0o0o
03-29-2007, 20:42
Това, което бих те посъветвала е, ако свършвате по едно и също време урока да я поканиш на кафе или да й поискаш телефонния номер или скайп примерно. Действай преди да са свършили уроците, успех! :wink: i az sum na tova mnenie uspeh :-D
Това, което бих те посъветвала е, ако свършвате по едно и също време урока да я поканиш на кафе или да й поискаш телефонния номер или скайп примерно. Действай преди да са свършили уроците, успех! :wink: i az sum na tova mnenie uspeh :-D
А, глупости, тя да не е луда да говори с непознати? Той може да иска да я рейпне, а и тя може да си има гадже.
Добре де, всички казват заговори я. Ами знаете ли, че аз ще ходя да уча в чужбина?!? Знаете ли, че там на най-малкият намек за свалка и му викат сексуален тормоз. Какво да направя там? Как да действам? А тук също жените отговарят на други мъже съм виждал (няма как да говоря от личен опит аз не заглежгдам чуждите хора и не ги зяпам, невъзпитано е, камо ли да говоря с непознати), че казват на мъжете: АМа аз не говоря с непознати.
Мой направи си своя тема с твоя проблем, защото искам хората да ми помогнат с някой съвет
А, глупости, тя да не е луда да говори с непознати? Той може да иска да я рейпне, а и тя може да си има гадже.
С нея се познаваме(в една група сме на тея уроци) но сме само на здрасти-здрасти
А за да не сте само на здравей-здрасти... трябва да си поговориш с нея, най-перфектно ще е в кафе (1on1)... за целта ти трябва телефонният й номер... може да не го даде обаче, ако не си й направил поне малко положително впечатление, така че си поговорете малко преди да й го искаш... започни разговора от нещо тъпо... да къжем "Здрасти... чудех се бла бла бла кво си правиш на косата, че е много яка... ?". Взимаш тела, ходите на кафе, ходите на кафе, ако е романтичка може да се разходите под звездите след някъде 3тото кафе... и бам на една пейка, ако мислиш, че ти е вече навита тръгваш да я прегръщаш... и ако не реагира зле я целуваш в подходящият момент... това е ;) go go go
ice_cream_f
03-30-2007, 10:24
А за да не сте само на здравей-здрасти... трябва да си поговориш с нея, най-перфектно ще е в кафе (1on1)... за целта ти трябва телефонният й номер... може да не го даде обаче, ако не си й направил поне малко положително впечатление, така че си поговорете малко преди да й го искаш... започни разговора от нещо тъпо... да къжем "Здрасти... чудех се бла бла бла кво си правиш на косата, че е много яка... ?". Взимаш тела, ходите на кафе, ходите на кафе, ако е романтичка може да се разходите под звездите след някъде 3тото кафе... и бам на една пейка, ако мислиш, че ти е вече навита тръгваш да я прегръщаш... и ако не реагира зле я целуваш в подходящият момент... това е ;) go go go :smt023
iNl0Ve_wItX_liFe
03-30-2007, 11:03
Значи ходя на уроци за кандидатстване след 7 клас.Там има едно момиче, което страшно ми допадна.Аз нямам никакъв опит с гаджетата(нито пък с целуването).Тя е много карсива, но не мога да кажа че съм влюбен в нея, защото все пак още не я познавам като човек(въпреки че си имам някаква представа все пак), тъй като тя е от друго даскало и се виждаме само на уроците.Не съм я виждал никъде извън уроците и нямам представа с кой се събира и каква и е компанията.Не се притеснявам за това употребява наркотици, защото е умно момиче.Но все пък да се върна на темата...Значи по време на уроците я търся с поглед и се опитвам да й намекна, че я харесвам...Засичаме си погледите.Случвало се е да ми прави някакви намеци, но не знам дали наистина е било намек или само си въобразявам, защото искам да ме харесва.Опитвал съм се да направя някакъв намек в разговор но някакси ми е неудобдно пред другите.Все пак нямам опит в тези неща и може би си въобразявам чакам тя да направи първата крачка...Но вече остава само около месец и половина когато ще свършат уроците и се чувствам отчаян.Сега съм на мнение ако по някакъв начин останем насаме или се засечем само двамата директно да я поканя на кафе, защото не знам като свършат уроците дали ще я видя отново.
Малко дългичко се получи и оценявам тези които са си направили труда да го прочетата и най вече благодаря на тези които биха ми дали някакъв съвет
Aбе ти как се казваш? Познавам едно момиче със същия проблем .... :smt005
Пиши лично :smt016
Е в понеделник имам урок ще ви кажа какво е станало :-)
Nqma takiva filmi " Sram me e , namekvam i " :) otivash i pras pras q zagovarqsh estestveno v ramkite na normalnoto ne da se pravish na tejkar, che da q vpechatlish :) kakto kazvat ostanalite izpolzvai chara si.. usmihvai i se.. ako ti se usmihne i tq nachi ne e beznadejden sluchaq :) sled tova telefonen nomer.. kafence eventualno i nakraq happy end .. taka mislq az i estestveno nishto ne gubish ako opitash samo mojesh da specheelish :) deistvai i uspeh \:D/
Помни - можеш да сбъркаш, само ако не действаш. :)
Малко дългичко се получи и оценявам тези които са си направили труда да го прочетата и най вече благодаря на тези които биха ми дали някакъв съвет mi pokani q bre kvo 4aka6 samo ako se gledate ni6to nqma da stane izlezte nqkude ako si dopadnete super ako ne shit hapens :)
Благодаря на всички.Вече имам достатъчно смелост и понеделник ще поканя на кафе ;-)
пропуснах да спомена... не е зле да подбереш кафето... трябва да си бил там някои и друг път, за да се чувстваш по в свой води. Музиката не трябва да е прекалено силна, за да се чувате, а не да стане "Каааквооо казвааааш?". Излезте малко преди да се стъмни (тоест да е тъмно после за да я изпратиш). На връщане може ако минете край пейка да седнете да си "поговорите", най-добре ще е пейката ако е пред тях, ако си аматьор - по-лесно ще обясниш, че искаш да си поговорите, да не се качва бла бла и т.н. и ако ти се кефи - тръгваш да я прегръщаш, ако не ти направи проблем - целуваш я.
Това наистина е полезно мерси
ако имаш скайп ме потърси - bgb-dead, аз съм дал повечето от коментарите "гост"... ;)