Влез

View Full Version : Забременях, а сега какво?

Мариела
03-29-2007, 00:45
Колкото и да е странно и напрактика невъзможно, забременях от орална любов. Не се шегувам, говоря абсолютно сериозно!! Още съм девствена и тъй като все още не се чувствам готова, правя на приятеля ми само орална любов, но един ден, не ми дойде. Не ми е много редовен но този път закъсня и то доста. Споделих с приятелят ми и нашега отидохме и си взех тест за бременност, и който ако щете вярвайте беше положителен, а съм все още девствена,дори и гола не съм се събличала пред него... :smt088 :smt088 :smt088 Сега незнаем какво да правим, а оттогава минаха вече 2-3 месеца... какво ще ми препоръчате да направя? :( :( :(

и един съвет... момичета, и оралната любов не е гаранция че няма да забременеете...

IGNGN
03-29-2007, 02:31
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
бхахахахахахаха

Хубава тема
Темите - ебавки са много гот рано сутрин :-D

А иначе ако по някаква хипер случайност говориш сериозно хрумвало ли ти е че може би първия тест не е верен и може би не е лошо като идея да обмислиш варианта да си замъкнеш 'бременния' задник до аптеката и да си вземеш по-хубав тест?

marina star
03-29-2007, 03:38
ako celta ti e da ni razsmee6 i da ni opravi6 nastroenieto rano sutrin_POSTIGNA Q!!!!!!!!!!!!!!

no ako misli6 4e nqkoi naistina 6te ti povqrva_mn si glupava!!!!!!!!!!!!

alkobalko
03-29-2007, 04:12
т. 11 от Правилника!