PDA

View Full Version : Продължителното сексуално въздържание и връзката

quench
03-29-2007, 10:31
Тази сутрин ми стана интересно и дълго се питах...

Какво става или какво смятате,че ще стане с връзката ви,ако правите секс не по-често то веднъж на 2-3 седмици?

Подчертавам,че персонално за мен резултата е ясен,но ми е интересно какъв е начина на мислене на останалите - например,дали момчетата и момичетата късат в днешно време заради сексуалния си нагон - което е по-различно от изчезването на чувствата на привързаност и взаимност

WindWaker
03-29-2007, 10:51
izkarah poslednata si i nai=hubavata si kato cqlo vruzka po tozi na4in. da pre4ka e osobeno kat ti se pravi mnogo a partniora ti ne iska ..... no ... okaza se 4e tova nqma da ni razdeli.

`Death`Whore`
03-29-2007, 10:54
С предишния ми приятел имахме период, в който го правехме по няколко пъти на ден, после стана по-студенко и стана няколко пъти на седмица...и после имахме разни проблеми и съвсем спряхме да го правим...и това ни раздели /до този извод стигнах/. Иначе ако има къде, няма такива - искам секс и това е. Колкото и да казва, че е стар, не минава. :)

quench
03-29-2007, 11:00
абе вие двамата ст извън таргет-групата на изследването,щото сте дърти вече - Уокъра е на 20,или се лъжа? А ДетХор е дама и няма да казваме колко е остаряла :)

`Death`Whore`
03-29-2007, 11:02
Уейкър ;) Не си уточнил, душко...а и ако вярваме на хората в този форум, те правят секс от доста по-дълго от мен :roll:

WindWaker
03-29-2007, 11:06
az sym 22 ve4e ahahah :)

quench
03-29-2007, 11:12
Уейкър,поправям се,да ме прощаваш,артик :) ;)

WindWaker
03-29-2007, 11:16
v interes na istinata bi trqqlo imenno pri po malkite da nqma 4ak takova golqmo zna4enie na seksa.......6toto otgovornostta za nego i cqlata istina za vajnostta mu za edna vryzka ne moje6 da q razbere6 na 15-16-17-18 god......na kakvo se krepi edna istinska vryzka se razbira dale4 dale4 po kusno ..... ama tva si e moe mnenie de, moje i da gre6a

quench
03-29-2007, 11:19
забравяш,че днешните млади са с ценности на цигани,само дето не раждат в 90% от случаите на по 14-15
иначе идеята е като в гетото - да се изчукаш по-малък,а да се криеш зад фразата "аз съм още малък за секс и съм девствен"
а в същото време да се фибаш като откачен
но това си е мое мнение

koalka
03-29-2007, 16:25
Не бих скъсала заради това с приятеля ми, секса не е чак толкова важен, макар че е от значение.Мога и да издържам без секс, то по едно време се свиква.Иначе много двойки определено могат да се разделят заради това, особено ако поддържат чисто сексуална връзка, а има доста такива.И тогава като че ли повече мъжете ще късат момичетата....

sh3_1s_7h3_0n3
03-29-2007, 16:35
Ние с приятеля ми сме задължени да си траем по 1,5-2,5 месеца без секс, защото той учи в чужбина... за това пък като се върне си наваксваме... а и това сякаш ни сплотява повече, защото себеотдаването в сексуален аспект е още по-голямо... и гледаме да се възползваме от всеки момент (във всяко отношение)... пък и освен това ние не сме заедно само заради секса.... докато повечето подрастващи си имат гаджета по-скоро, за да правят 'легално' секс... (момичетата да не ги мислят за курви ако спят с някого, с когото нямат връзка...а момчетата - хмз...т'ва също си е тактика да вкараш някоя в леглото дето мн ти се дърпа :-k )

Pocu_Ty
03-29-2007, 16:49
az puk si izkarah nai hubavata vruzka (4 meseca) bez sex ...moje i bez nego pak da ima....neshto hubavo :)

03-29-2007, 17:01
Ние с приятеля ми сме задължени да си траем по 1,5-2,5 месеца без секс, защото той учи в чужбина... за това пък като се върне си наваксваме... а и това сякаш ни сплотява повече, защото себеотдаването в сексуален аспект е още по-голямо... и гледаме да се възползваме от всеки момент (във всяко отношение)... пък и освен това ние не сме заедно само заради секса

подкрепям те и аз съм така с моята приятелка,уча в чужбина а тя си е в България.Не всичко е секс все пак ;-)

krem4et0
03-29-2007, 17:09
Не мисля, че е проблем. да, ще ми липсва, но няма да е причина за раздяла. Ама и аз съм извън таргет групата!

alkobalko
03-29-2007, 17:11
Имало е периоди, в които не сме правели секс постоянно. След инцидент, дори не го правихме почти месец, тъй като здравето ми не го позволяваше. Това не повлия чак толкова зле. Да, и на двамата ни се е искало, но просто не е могло.

frozenrose
03-29-2007, 21:51
Ха с бившия ми липсата на секс щеше да значи раздяла :? Но със сегашния ми даже аз се ядосвам че го правим рядко ;-) Е,няя да го зарежа заради това щото имам и чувства,ама може да съм в лошо настроение от липса на секс :-D

Barbie
03-30-2007, 00:24
Хъх, tell me about it...
Аз уча в Италия, а момчето ми учи в София и просто полудявам, когато сме далече. Но не е въпрос на секс - искам да го докосна, да го прегърна, да бъда нежна... Вярвам, че мога да съм изключително влюбена и щастлива доооста дълго време и без секс. Е, признавам, че във всеки момент, когато сме заедно, на мен секс ми се прави... 8-[ Но за мен това е просто един невероятен начин да го усетя възможно най-близко до себе си - приемам секса като нещо много интимно и емоционално...

ThePainIsReaL
03-30-2007, 05:35
Сексът е причина за раздяла .. по-скоро липсата му .. малко кофти, но нещата просто са такива. Природата се обажда ..

krem4et0
03-30-2007, 08:51
Сексът е причина за раздяла .. по-скоро липсата му .. малко кофти, но нещата просто са такива. Природата се обажда ..
Ако обичаш достатъчно много партньора си, това не би било повод за раздяла. Ако разбира се връзката се дължи и гради само на секс-тогава непременно ще има разрив. В крайна сметка "ръцете знаят как" е казала кака Деси Слава и това е начин,ако държиш на човека до теб, а имаш нужда от секс. Аз лично не мога да се оплача в това отношение- не сме правили секс със седмици, а сме се виждали всеки ден, но това не се е отразило по никакъв начин на връзката ни. А и знам, че моя няма да направи проблем-след като не направи проблем от това, че ме чака да се реша година и половина, няма да ми каже и буква ако реша да не правим секс известно време.

Kitana
03-30-2007, 12:43
ми аз ли4но не бих скъсала ако прияеля ми има проблеми или аз имам такива.. ще се изтърпим пък после ще наваксваме.. :)
но ако просто така защото му се иска да ми отказва :evil: няма да го бъде дълго макс година.. аз ставам мн раздразнителна ако не задоволяват.. а и откакто съм с сегашния ми приятел по малко от 2 пъти седмично и издивявам... май имам нужда от психолог... но като го видя и все ми се прави... :oops:

temito
03-30-2007, 12:48
amiii dosta interesna tema....poprincip ne bih se razdelila s priqtelq si zaradi tova,zashtoto sme imali periodi v koito sme pravili seks primerno vednaj na mesec,opredeleno mi e bilo kofti,no ponqkoga se sluchvat takiva neshta.Poprincip mislq ,che seksa ima pone 20-30% znachenie v edna vrazka,mislq che i kolkoto poveche vreme ste zaedno tolkova poveche seksa namalqva,da vzemem primerno hora,koito sa zaedno ot da rechem 10godini,v nachaloto sa pravili seks 2-3 pati v sedmicata, sega go pravqt 2-3 pati v meseca,tova e normalno,v nachaloto nagona ni e po-silen,posle idvat drugi neshta......

temito
03-30-2007, 12:50
zabravih da kaja :wink:
poprincip ima i hora,koito ne sa koi znae ,kolko aktivni,ako pitash za tova dali ako sme s takav chovek,koito ne e mnogo seksualen i poprincip pravi po-rqdko seks,az lichno sam s takav chovek,moqt ne e mnogo aktiven,pravim seks primerno vednaj v sedmicata,daje dosta pati i sme propuskali,a az poprincip sam malko po-aktivna ot nego,no s techenie na vremeto se svikva,ako obichash edin chovek se primirqvash :wink:

HagpycaH
03-30-2007, 13:25
Ми секса не е най-важното нещо в една връска но най хубавата ми връска до сега беше 11 месеца с едно наистина прекрасно момиче никога нищо не ми отказваше нито пък аз на нея.

john_kaleka
03-30-2007, 14:42
losho ako e taka zashtoto s gadjeto zapo4nahme po-rqdko da go pravim!

ThePainIsReaL
03-30-2007, 16:56
Ако обичаш достатъчно много партньора си, това не би било повод за раздяла. Ако разбира се връзката се дължи и гради само на секс-тогава непременно ще има разрив. В крайна сметка "ръцете знаят как" е казала кака Деси Слава и това е начин,ако държиш на човека до теб, а имаш нужда от секс. Аз лично не мога да се оплача в това отношение- не сме правили секс със седмици, а сме се виждали всеки ден, но това не се е отразило по никакъв начин на връзката ни. А и знам, че моя няма да направи проблем-след като не направи проблем от това, че ме чака да се реша година и половина, няма да ми каже и буква ако реша да не правим секс известно време.

Виж, аз не намесвам връзки като твоята в коментара си. Доколкото съм чела постовете ти, вие наистина се обичате. И тогава това не е проблем. Сексът не е най-важното за всички. Но болишинството в този форум обичат гаджето си само на думи ... не искам да засягам никого, но е така .. трябва да си зрял , за да можеш да мислиш по начин, по който ти разсъждаваш ..
Пределено ясно ми е, че много "красиви" и "сериозни" връзки се провалят заради секса . Ако някой може да отрече това .. браво !

temito
03-30-2007, 17:06

samo iskam da kaja na kremcheto edno golqqqmooo "BRAVOOO"
adski mnogo mi haresa tova mnenie =D>

AngelOfDarkness
03-30-2007, 20:55
Хайде и аз да се намеся, че само чета иначе... и се спотайвам :)

Така..Аз уча в чужбина (като Барби( и ми е ужасно неприятно, не само защото ми е чуждо, ами и гаджето ми е в България (естествено-закона на гадостта). Трябва да чакаме да дойде ваканция, за да се видим за десетина дни... Иначе това е веднъж на 3-4 месеца. Няма да коментирам дущевното ми състояние през това време...

Факт е, че ние СМЕ заедно, няма да се разделяме за глупости и се обичаме. Наваксваме като сме заедно. Липсва ми той-да е до мен (просто това), да ми говори и да го гушкам(стига ми и това)...Ама...след време ще сме заедно:) Това е. Заедно сме година и половина(повече...почти и 7 месеца, което няма значение в случая)
Не всичко е секс, наистина.

П.С. Аз за групата на дъртите ли минавам? Мисля, че не...

ABSOLUTme
03-30-2007, 23:29
Хъх, tell me about it...
Аз уча в Италия, а момчето ми учи в София и просто полудявам, когато сме далече. Но не е въпрос на секс - искам да го докосна, да го прегърна, да бъда нежна... Вярвам, че мога да съм изключително влюбена и щастлива доооста дълго време и без секс. Е, признавам, че във всеки момент, когато сме заедно, на мен секс ми се прави... 8-[ Но за мен това е просто един невероятен начин да го усетя възможно най-близко до себе си - приемам секса като нещо много интимно и емоционално...
същото :-D

BAYO
03-31-2007, 00:38
Хъх, tell me about it...
същото :-D

И аз съм в същото положение ](*,)

krem4et0
03-31-2007, 09:16

Виж, аз не намесвам връзки като твоята в коментара си. Доколкото съм чела постовете ти, вие наистина се обичате. И тогава това не е проблем. Сексът не е най-важното за всички. Но болишинството в този форум обичат гаджето си само на думи ... не искам да засягам никого, но е така .. трябва да си зрял , за да можеш да мислиш по начин, по който ти разсъждаваш ..
Пределено ясно ми е, че много "красиви" и "сериозни" връзки се провалят заради секса . Ако някой може да отрече това .. браво !
Абсолютно съм съгласна с теб. И аз мисля, че потребителите в този форум със стабилни връзки се броят на пръстите на 2-те ръце. От друга страна така разсъждава по-скоро 1 момиче. 1 момче би направило по-сериозен проблем от това, защото по презумпция ние сме тези,които не пускаме. А не е баш така. Иначе има и друг фактор-възрастта, ама аз нарочно не го намесих, защото 14 годишните ще се разпищят, че и те си имат нужди!!!!

lips_of_anegel
03-31-2007, 12:09

Какво става или какво смятате,че ще стане с връзката ви,ако правите секс не по-често то веднъж на 2-3 седмици?

Подчертавам,че персонално за мен резултата е ясен,но ми е интересно какъв е начина на мислене на останалите - например,дали момчетата и момичетата късат в днешно време заради сексуалния си нагон - което е по-различно от изчезването на чувствата на привързаност и взаимност
ми аз ходя са с едно моми4е и го праим веднъж на 2,3 седмици и не съм задоволена и са нз кво да праа.смисал тя много ме харесва и аз я харесвам,ма нз дали да я зарязвам.не 4е секса е толкова важен в една връзка ма си е от важност :-k

Lars
03-31-2007, 12:15
Аз съм момче и съм с гаджето си от година и нещо и досега сме се чукали няколко пъти. Не мога да разбера как така правенето на секс 2 пъти в месеца да е ужасно за една връзка и да доведе до раздяла. Поне не казвайте, че държите на тях и че ги обичате, защото това си е лицемерие.

Lars
03-31-2007, 12:16
ми аз ходя са с едно моми4е и го праим веднъж на 2,3 седмици и не съм задоволена и са нз кво да праа.смисал тя много ме харесва и аз я харесвам,ма нз дали да я зарязвам.не 4е секса е толкова важен в една връзка ма си е от важност :-k

vie ste lesbiiki?

<black soul>
03-31-2007, 13:01
izkarah poslednata si i nai=hubavata si kato cqlo vruzka po tozi na4in. da pre4ka e osobeno kat ti se pravi mnogo a partniora ti ne iska ..... no ... okaza se 4e tova nqma da ni razdeli.
то така става ако двамата се обичат...ама ако не се обичат се разделят според мен (не че много разбирам ама айде...) и все пак не може без секс, според мене! O:)

<black soul>
03-31-2007, 13:04

Абсолютно съм съгласна с теб. И аз мисля, че потребителите в този форум със стабилни връзки се броят на пръстите на 2-те ръце. От друга страна така разсъждава по-скоро 1 момиче. 1 момче би направило по-сериозен проблем от това, защото по презумпция ние сме тези,които не пускаме. А не е баш така. Иначе има и друг фактор-възрастта, ама аз нарочно не го намесих, защото 14 годишните ще се разпищят, че и те си имат нужди!!!!

аз пък съм на 14 и съм съгласна с тебе и не пищя че имам нужди! на 14 съм все пак, според мене си ми е рано! :wink: :wink: :smt008

mi6ani
04-02-2007, 19:11

ok kato sekca ne e tolkova vajen i ti q haresva6 i tq te haresva togava kakvo se 4udi6?vqrno si e 4e i sekca natejava v edna vraska ama 4ak da q zareje6 za6toto ne i se pravi kakvo e tav sa?i az sam bila s momi4e koeto ne iska6e da go pravim ami az ne q zaebah ami pogovorih s neq i vsi4ko se opravi daje o6te sme zaedno. nz kvo pove4e da ti kaja no naistina ne e redno zaredi takava pri4ina horata da se razdelqt [-X

mi6ani
04-02-2007, 19:14

аз пък съм на 14 и съм съгласна с тебе и не пищя че имам нужди! на 14 съм все пак, според мене си ми е рано! :wink: :wink: :smt008

e az sam na 16 i sa6to sam saglasna s teb :)

kalpazanka
04-03-2007, 09:47
Липсата на секс може да съсипе единствено тези връзки, на които именно той е основата. С приятеля ми се виждамепо кафета когато имам свободни и сравнително рядко излизаме вечер, тъй като напоследък уча повечко (съответно сексът е по-малко), но това и за двамата не е пречка. Обичаме да сме заедно, да се държим за ръка, да си споделяме...