Влез

View Full Version : към админа

корен
03-29-2007, 12:38
Ей космато, ти някога чела ли си си правилника или го караш на фантазия?

"11. Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер.
Подобни, теми или мнения, ще бъдат модерирвани или премахвани, по преценка на модераторите."

Темата беше сериозна а ти я махна... искаш ли да се съдим затва че ми нарушаваш правата а? Криеш ми се под ник, я да те видим на живо в съдебната зала... с какво ще ми излезеш пак - с точка 11 ли? Само тва знаеш ти т.11 от правилника. Вземи един ден си го прочети и тогава стани модератор... как дават модераторски права на 11 годишни лелеееее....

SFX
03-29-2007, 12:52
Ахахахаххаха малеее кого ще съдиш, бе, дрисльо! :smt005 :smt005 мани мани! Това да не са ти точки и закони от Конституцията, бе, бомбе! Съдебната зала каза.... ти не си в ред честно. Тука модера коли, модера беси. Това си е частна политика на форума и не можеш да го заплашваш с никакви такива съдилища. Мери си приказките малко, тогава и аз ще почна да си меря моите.

ChRiSTiaNo_07
03-29-2007, 13:47
Ей космато, ти някога чела ли си си правилника или го караш на фантазия?

"11. Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер.
Подобни, теми или мнения, ще бъдат модерирвани или премахвани, по преценка на модераторите."

Темата беше сериозна а ти я махна... искаш ли да се съдим затва че ми нарушаваш правата а? Криеш ми се под ник, я да те видим на живо в съдебната зала... с какво ще ми излезеш пак - с точка 11 ли? Само тва знаеш ти т.11 от правилника. Вземи един ден си го прочети и тогава стани модератор... как дават модераторски права на 11 годишни лелеееее....

ХаХаХяЯяЯ........ :smt005 :smt005 :smt005 Фани се излекувай ве спермо :smt005

koalka
03-29-2007, 16:28
Има ЛС за тези цели, това е раздел "Секс"!