View Full Version : Изпуснах я
MamkaMuPisnaMi
03-29-2007, 17:32
днес е ебати шибания ден.Изпуснах най-невероятното момиче което съм срещал.Да ви кажа честно даже незнам защо.Незнам и какво да направя за да я спечеля.Незнам дали на някой му се е случвало така.Просто да си кажа.Писна ми да излизам с тъпи кучки ве хора.А това момиче найстина е нещо специално.Сякаш се разбирахме перфектно-незнам.Май ще съм си сам
днес е ебати шибания ден.Изпуснах най-невероятното момиче което съм срещал.Да ви кажа честно даже незнам защо.Незнам и какво да направя за да я спечеля.Незнам дали на някой му се е случвало така.Просто да си кажа.Писна ми да излизам с тъпи кучки ве хора.А това момиче найстина е нещо специално.Сякаш се разбирахме перфектно-незнам.Май ще съм си сам
Е кажи какво точно ти се е случило,за да видим дали се е случвало на някой.
cherinka
03-29-2007, 17:37
ъхъъх, и на мен ми се е случвало да си изпусна шанса с някой свестен момък, само и само защото съм блеела на някъде другаде и не съм знаела как да подходя с него.
Кво да ти кажа... чувството е гадно.. ама до 2-3 месеца отминава.
И все пак не забравяй, че на тоя свят няма незаменими неща!
MamkaMuPisnaMi
03-29-2007, 17:38
Ми излизахме просто и аз и казах точно как се чуствам(което принципно не правя).Тя се разплака и като че ли бяхме дотук
cherinka
03-29-2007, 17:40
Ми излизахме просто и аз и казах точно как се чуствам(което принципно не правя).Тя се разплака и като че ли бяхме дотук
Може да се е разплакала от щастие, а и също да се е трогнала от това, което си й казал. Тя как реагира, след като си й казал какво чувстваш?
МамкаМуПиснаМи
03-29-2007, 17:41
не била готова
Е, как така без причина си я изгубил?По-добре поговорете и поне да ти обясни защо или и тя не знае?
JustMakeMeSmile
03-29-2007, 17:54
da ti kaje 4e ne e gotova ne e kato da ti kaje 4e ne izpitva ni6ty..o6te poive4e 6tom se e razplakala...nai dobre poma4i se da se vidite pak..pokaji i kolkoooo mn ozna4ava za teb..napravi sik4o za da ne propusne6 56ansa si 6ot qvnu momi4eto si zaslujava..ne se otkazvai :) uspeh :)
Alex___f
03-29-2007, 18:05
Поговорете си, обясни и, че ще и дадеш необходимото време ...ала бала...пък може нещата да се променят, ако държиш на нея ще и дадеш време да се изясни със себе си.
И аз съм изпадал в същото положение и със съжаление мога ти кажа, че резултата след тва не беше хубав. А тя подяволите беше момичето, което най-много БЯХ обичал дотогава :!: Просто беше малка и не знаеше кво иска. Сега е к***а!
bqsna_teenagerka
03-29-2007, 18:41
ама защо си я изпуснал? какво да не се скарахте или тя те одряза?
FiRe_LaDy
03-29-2007, 19:00
Pomychi se da izlezesh otnovo s enq i pogovorete.Kaji i che iskash da si s neq i t.n.Dano da ne si si izpusnal shansa.A i shtom se e razplakala .. mislq che imash shans s neq. :wink: Deistvai pich
In`Tears
03-29-2007, 19:42
братле... лошо таи :) харесвам 1 момиче от 1 година... и точно когато си мисля че мога да и кажа се скарваме или нещо от сорта (колкото и тапо да е) и такива от сорта на "няма незаменими неща" не са много удачни... щото докато се намери "заместител" е много трудно.. и т.н. :?
моя съвет е да да и се обадиш и да я поканиш да излезнете и когато прецениш че е добре да и кажеш кво мислиш да го направиш независиму след колко излизания ще стане
Пробвай с малко романтика..рози и изпрати например или напиши писмо! Момичеата се разтапят от такива неща, знам го от опит ;)
Айде успех и за нищо на света не я оставяй да ти се изплъзне!!!
Bog da ti e na pomosh , ako ne e romantichka :-D
Ако не е не си заслужава?!
П.С. Байо, твоята девойка романтичка ли е? (просто питам, не се заяждам)
абе щом се е разревала 100% е романтичка!
sexi_lady_666
03-29-2007, 20:19
a we i az sum ispuskala mn mom4eta!!!namerih idealniq!!!!toi kazva 4e kato mene vtora nqma 4e sum nai vernata jena koqto e poznaval nqkoga!!!!i az go OBI4AM STRA6NO MNOGO!!!!na nikoi ne sum bila tolkova vqrna na nqkoi no lubovta pravi 4udesa!!!i da ti kaja probvai s neq pak ;)!!!
JuLiTo0o0o
03-29-2007, 20:56
Potursi q ne se otkazvai ......... ako si mislish che da se borish za nqkoi e sramno ne si prav :smt009 dano uspeesh da budesh s neq :-D