View Full Version : iskam suvet
Ako moje nqkoi da mi dade suvet,6te e mnogo hubavo ,za6toto naprao poludqvam.Zapoznah se s edno mom4e i mn go haresvam i se zanimavahme,no stanaha edni filmi i toi mi kaza 4e mu trqbvalo vreme,az mu kazah 4e 6te go 4akam.Kakvo mislite dali 6te stane ne6ty ili ne,az si mislq 4e tova koeto mi kaza 4e mu trqbva vreme e samo predtekst za da ne go zanimavam,molq vi daite mi suvet kakvo da pravq.Blagodarq predvaritelno :)))
Ако те харесваше веднага щеше да те чукне. Щом ти е казал така, просто забрави - казал ти е дипломатично да си....знаеш кво :wink:
Бе не е така че ако я е харесвал веднага ши и каже може да иска да помисли и да прецени момчето.
Бе не е така че ако я е харесвал веднага ши и каже може да иска да помисли и да прецени момчето.
абе, приказки на търкалета...
Еми може в момента да има някфа тайна връзка и понеже те е харесал иска да скъса с другото момиче..аве ддз лапешки историй...
Твойто има случайно да започва с "a" :mrgreen:
1.Заеби го тоя, просто си е намерил оправдание
2.Темата ти е за друг раздел ;)
:arrow: темата е за раздел "Любов" :evil:
1.Заеби го тоя, просто си е намерил оправдание
2.Темата ти е за друг раздел ;)
аз пък не мисля така ... момчето може да е казало че иска време щото може да харесва това момиче а същевременно да се е разделило с негова бивша...