View Full Version : zashto se poluchava taka ....ne iskam da q zagubq
zdr imam vapros kum vas.znachi.....imam edna priqtelka,koqto ot skoro xodi s edno momche (za vtori put e s nego)i otnovo se povtarq starata istoriq.tq ne mi obrushta vnimanie e,ne napulno no v povecheto momenti qko me prenebregva.govrili sme s neq za tova no tq smqta che problem nqma ,tq dori ne razbira che se chuvstvam tupo.predi dokato ne beshe s nego si govorexme poveche v smi che sega qvno na negoo mu spodelq sichko makar i ne nqkakvi vajni neshta i taka se poluchava che nie zapochvame da govorim se po- malko i po-malko.kajete mi speshno kakvo da napravq.molq vi pomognete mi.predvaritelno vi blagodarq :)
SuNnNnNnY
03-29-2007, 21:18
ami...ti ne trqbva da zabravq6,4e vse pak toi i e gaje...ama spored men,tova e vremenno! sm kogato mina malko vreme,spored men vsi4ko 6te si bude kakto predi:) aide uspeh i moje da pogovori6 s neq:) pak
VirtualReality
03-30-2007, 06:30
Остави я да се наслади на връзката си, ще видиш, че после сама ще се върне при теб и ще ти се извини, задето те е зарязала заради момче. :) И на мен ми се е случвало, ще видиш, че така ще стане.
Пък и, както каза @SuNnNnNnY, това действително е временно положение. :)
ами когато скъса с него пак всичко ще се промени но направи такаче да разбере грешката си ... няман ищо лошо но просто не е нужно да те забравя :) както и да е тва са глупости
BastardOfChrist
03-30-2007, 07:15
Много сте тъпи значи...
Тя като ти е приятелка , к'во?
Трябва постояно да е с теб и да ти говори и да ти споделя ли?