View Full Version : Za kakwo se karate s gadjeto si?
Interesno mi e za kakwo moje da se skarate, 4e da ste si surditi, da si vikate, da ne se 4uvate i vijdate i daje da skusate?? (izklu4vam iznevqrata). Na men nikoga ne mi se e slu4valo da se skaram s moeto gadje i zatova ne proumqvam prosto...
emi nai 4esto se karahme mai zaradi mene a ina4e ne se e stigalo 4ak do tva da si kre6tim...ama se pak ne mislq 4e zaradi ne6to za koeto se skarate moje da se razdelite {ako se obi4ate istinski liubovta pobejdava si4ko} :)))
Po princip dosta se karahme s gadjeto mi i to za nqkvi dreboliiki,a v4era izleze fatalen den kato se razdelihme zaradi edna prostutiq.bqhme iskarali zaedno meseci i minali prez mnogo prepqdstviq,no zaradi tova 4e sam bila vlqza v edin kanal na IRC,koito toi ne haresva(za6toto toi sika da vliZam samo v kanala v koito e toi) se skarahme i nakraq vsi4ko stigna do KRAI!o6te ne sam go prijivqla i izob6to ne znam dal izob6to 6te stane.
Savet:Ne sporete po mnogo s priqtelite si,za6toto nqkoi pat ot bezobiden spor moje da stigne do fatalnost!
stra6no_sexy
03-30-2007, 12:18
с приятеля ми се караме много рядко,а ако се скараме то след 2 мин пак си се гушкаме и т.н.....мхм... за щастие до сега не сме се карали толкова сериозно
FiRe_LaDy
03-30-2007, 12:19
Ami kysala sym s priqtelq mi (bivsh) zaradi drugo momche.Ianche sme se karali vse za drebni neshta.Primerno,che e na Pc-to,a ne mi pishi pyk s drugite si pishi,che e predpochel da spi,a ne da izleze s men ... eitakiva ...
Sys segashniq ne sme se karali za nega,no ima vreme za vsichko.Za sega uspqvam da si zamylcha kato ima neshto.
Ice_Queen
03-30-2007, 12:35
За всичко.. :roll: :lol:
Най-обикновено за глупости и някъде за около 5 минути :lol: и след това се сдобряваме бързо-бързо.
За много и най-различни неща, а от най-малките простотии стават най-големите караници.
CrazyWitch
03-30-2007, 18:45
Crazy`Witch[/color]]За много и най-различни неща, а от най-малките простотии стават най-големите караници.
Това бях аз.
malkoto^f
03-30-2007, 18:51
mi za vsichko .. nai-chesto za nqkfi drebni gluposti :smt014 i posle :smt008 barzo se opravqme :smt016
МИ С МОЙТО Х ВЕчЕ... СЕ КАРАХМЕ ЗА ВСИчКО... НАЙ-ВЕчЕ ЗА ТВА чЕ ТОЙ Е К*РВА... КАКТО КАЗВА МОЙТА БЕСТ ФР ;)