PDA

View Full Version : Момичета,правите ли секс без чувства ?

миххи
03-30-2007, 10:17
Аз съм момиче и просто ще ви задам този въпрос,без да изразявам мнение,за да не влияя на това кой ще пише по темата и кой не. Тук споделете коя от вас е склонна да прави секс без чувства и коя го прави и коя не би го сторила. Това е,чакам отговорите от вас.

Scandalous_lady
03-30-2007, 10:22
Ммм,да правила съм :roll: Първият ми път беше такъв,въпреки че си мислех че имам чувства ](*,) Но в следващите ми партниори,бях много привързана а сега съм влюбена :smt007 За мен този секс е по-скоро за "разтоварване" на излишните емоции.Бих го направила ако познавам човека,но с непознат не! :wink:

_^_krisa_^_
03-30-2007, 10:22
Zdravei.Nemislq 4e seksa e koi znae kolko vajna 4ast o edna vruska ako osven vruskata vi ne s e krepi samo na seksualnite vi otno6eniq,az li4no ne bih jelala da pravq seks bez 4uvstvo to nqma smisal ti togava 6te si kato "opotrqben predmet" i mislq 4e ne e pravilno NQMA misal da pravi6 ne6to koeto ne jelae6 i nqma6 4uvstva taka smaata i 6te se 4uvstva6zle.Otgovora na vaprosa ti mie ne nNEBIH pRAVILA no vseki si ima mnenie nali i tova e moeto :)

temito
03-30-2007, 11:33
znachi mnogo e otnositelno,principno bih kazala ,che ne pravq takav seks bez chustva,no da-pravila sam s bifshiq mi priqtel....makar che e malko silno da se kaje "bez chuvstvo"poneje az pak sam si imala nqkvi chuvstva kam nego,prosto v toq moment ne mi e bilo do seks,no sam go pravila zaradi nego :wink:
a inache ako pitash dali sam pravila seks s chovek,prosto zashtoto sam bila privlechena ot nego,bez da sam go obichala,prosto zashtoto sam go pojelala-da sluchvalo mi se e vednaj na moreto....sega sichki she kajat,che sam kurva ](*,)
no da ti kaja ne sajelqvam-poiskala sam go,napravila sam go :wink:

stra6no_sexy
03-30-2007, 12:29
до сега не сам правила секс без чувства и не мисля да го правя с човек към,който не изпитвам нищо

ProstoAz
03-30-2007, 13:13
А привличането не е ли чувство? Човек, който ме възбужда, когато седи до мен определено може да ми е всичко друго, но не и безразличен.
И, да, правила съм го, правя го и ще продължавам да го правя. Нищо лошо не виждам.

03-30-2007, 13:42
това си е запазена марка на жените,момичетата от къде и да го гледаш ...

HagpycaH
03-30-2007, 13:47
А привличането не е ли чувство? Човек, който ме възбужда, когато седи до мен определено може да ми е всичко друго, но не и безразличен.
И, да, правила съм го, правя го и ще продължавам да го правя. Нищо лошо не виждам.ющ

Чудя се какво си тръгнала да им обясняваш за тях чувства май е само обичта нищо друго.

temito
03-30-2007, 13:53
И, да, правила съм го, правя го и ще продължавам да го правя. Нищо лошо не виждам.

abe i az tova se opitah da kaja,ama neshto ne se poluchi \:D/

alkobalko
03-30-2007, 14:29
Правила съм го само с един човек и все още го правя само с него. И обичам този човек. Никога не бих го направила с човек, към когото нямам чувства. За мен това е нещо много свято и бих го споделила само с човек, който обичам истински.

radito
03-30-2007, 14:35
правила съм да! :-D

03-30-2007, 14:45
Не съм го правила,няма и да го направя!

fantasmagora
03-30-2007, 14:47
Не,поне за сега не ми се е случвало :roll:

Rocky_girl
03-30-2007, 14:50
Под влияние на алкохола ДА и за забавление също съм го правила!Но тогава не бях обвързана..и сега несъм и го правя с приетяли..ПО ОТДЕЛНО :smt005

03-30-2007, 15:18
Под влияние на алкохола ДА и за забавление също съм го правила!Но тогава не бях обвързана..и сега несъм и го правя с приетяли..ПО ОТДЕЛНО :smt005

ех как искам такива приятели...

03-30-2007, 16:35
ми не ми се е слу4вало ама нещо нямам и желание за подбен секс

Kitana
03-30-2007, 16:39
ми не ми се е слу4вало ама нещо нямам и желание за подбен сексtva bqh az :)

ThePainIsReaL
03-30-2007, 16:44
Да .. правя го! Нямаше да го правя, ако имах срещу себе си човека, към когото мога да изпитвам чувства.
Този тип секс .. е просто секс .. и какво лошо има в секса?
Все пак не си лягам с всеки, който ме иска .. а само с тези, които аз искам. А те не са много ..

littlestar
03-30-2007, 16:52
Това е може би най-интимната и нежна част от една връзка.Аз лично не бих правила секс без чувства,ще ми е малко странно и гадно,а и аз си имам приятел защо ми е да го замествам с друг при положение че и той си ме задоволява напълно :-D

koalka
03-30-2007, 18:44
Не съм го правила, правила съм го само с един.Не, не бих го направила, ако нямам чувства.

foxy-to
03-30-2007, 19:12
lqto....more........ golqma kompaniq...... no6ten basein blizo do plaja..... i edin sladur, koito me kara6e vseki p1t da iztr1pvam 6tom me pogledne. :smt007 posle 4ast ot kompaniqta prodaljihme kupona v edin apartament i az si legnah s nego. tova be6e tretiq p1t kogato go vijdah, no go napravih.vse pak 5 mes bqh na suho,a tova nikak ne e malko. kakvo tolkova lo6o ima momi4e da si legne s nqkoi za udovolstvieto? samo mom4etata li mogat? neeee i az moga :) hahahahh
nqkoi tuka kaza 4e posle si bil upotreben. mi 6tom misli6 4e ti ne moje6 da upotrebi6 nqkoi a samo tebe te izpolzvat tvoq si rabota.az ne mislq taka. e ne 4e si lqgam s vseki, togava go napravih za6toto imah nujda ot tova, bqh samotna, d1lgo vreme bez priqtel i na suho.p1k tezi deto kazvat " ne bih go napravila i nqma da go napravq" bla bla bla vseki taka kazva, no kogato b1de naranen i ostane sam(sledovatelno i na suho :) )
i zapo4ne da go goni meraka drugo govori posle. i az predi kazvah 4e za da ima sex trqbva da ima lubov. no ako nqma lubov trqbva li da nqma i sex?? samo se zamislete kolko vrazki sa se razpadnali zaradi sexa,nqkoi po-gore be6e napisal 4e ne tova e nai-vajnoto v edna vrazka. da ama ne! sig sig si mislite taq kvi gi plqmpa sq?no 6te me razberete rano ili kasno.....prosto gledam realno na ne6tata i ne jiveq v razni prikazki s princove i ve4na lubov.

CuHeo4Ka
03-31-2007, 10:06
foxy-to mnogo si prava i az mislq 4e sexa e vajen za vsqka vrazka ne trqbva da se zablujdavame i da jiveem v 'prikazniq svqt" s princovei princesi i t.n. i sa6to mislq 4e privli4aneto si e vid 4uvstvo!Vse pak i nie si imame nujdi za6to pri mom4etata ne e tolkva stranno da pravqt sex bez 4uvstva, a za momi4etata e?!

SINDEL
03-31-2007, 10:23
Хм.. не съм го правила и не мисля, 4е бих го правила, ако съм обвързана с някой сериозно.
Виж, оба4е, ако съм свободна, тва ве4е е друго нещо.. :-D

sexy_momi4e
03-31-2007, 10:32
Ами правила съм го само с един мъж-гаджето ми и няма как да не съм изпитвала чувства

03-31-2007, 10:38
:roll: 1-Viq mi pat misleh 4e s tova mom4e koeto bqh 4e go haresvam ama sushnost ne beshe taka az bqh vlubena v negoviq priqtel i mai da bez 4ustva beshe 1-viq mi pyt :cry:

MoHuTo
03-31-2007, 11:04
Не съм правила секс без чувства, тъй като досега съм била само с един човек и към него определено имам нещо, което не е безразличие :wink: :::

radito
03-31-2007, 14:36
lqto....more........ golqma kompaniq...... no6ten basein blizo do plaja..... i edin sladur, koito me kara6e vseki p1t da iztr1pvam 6tom me pogledne. :smt007 posle 4ast ot kompaniqta prodaljihme kupona v edin apartament i az si legnah s nego. tova be6e tretiq p1t kogato go vijdah, no go napravih.vse pak 5 mes bqh na suho,a tova nikak ne e malko. kakvo tolkova lo6o ima momi4e da si legne s nqkoi za udovolstvieto? samo mom4etata li mogat? neeee i az moga :) hahahahh
nqkoi tuka kaza 4e posle si bil upotreben. mi 6tom misli6 4e ti ne moje6 da upotrebi6 nqkoi a samo tebe te izpolzvat tvoq si rabota.az ne mislq taka. e ne 4e si lqgam s vseki, togava go napravih za6toto imah nujda ot tova, bqh samotna, d1lgo vreme bez priqtel i na suho.p1k tezi deto kazvat " ne bih go napravila i nqma da go napravq" bla bla bla vseki taka kazva, no kogato b1de naranen i ostane sam(sledovatelno i na suho :) )
i zapo4ne da go goni meraka drugo govori posle. i az predi kazvah 4e za da ima sex trqbva da ima lubov. no ako nqma lubov trqbva li da nqma i sex?? samo se zamislete kolko vrazki sa se razpadnali zaradi sexa,nqkoi po-gore be6e napisal 4e ne tova e nai-vajnoto v edna vrazka. da ama ne! sig sig si mislite taq kvi gi plqmpa sq?no 6te me razberete rano ili kasno.....prosto gledam realno na ne6tata i ne jiveq v razni prikazki s princove i ve4na lubov.
=D> браво!кефиш ме максимално!абсолютно си права! :wink:

cherinka
03-31-2007, 14:54
Секс без чувства - искаш на теб да ти е добре.
Секс с чувства - искаш на другия да му е добре.

Нека не бъдем егоисти.

03-31-2007, 15:43
xahxahxa...ako sega si mislite che nqma da pravite sex bez lubov spokoino,nqma da mislite taka sled 1-2 godini nai kysno.....vinagi sreshtash nqkoi s koito se vijdash samo zashtoto pravi neveroqten sex i ne te interesuva nishto drugo...:)))

blackcat.eti
04-02-2007, 11:16
ne bih napravila sex bez 4uvstva...... i vse pak ......ne mislq, 4e ima ne6to lo6o v tova......... :-k

byz
04-02-2007, 22:17
ne biva da se byrka perfektniq seks s golqmata lubov

krem4et0
04-03-2007, 08:00
ne biva da se byrka perfektniq seks s golqmata lubov
Според мен има значение дали изпитваш чувства. хубавият секс не е само максимално удоволствие, но и себеотдаване, доставяне на удоволствие на другия, проява на най-интимните ти чувства,желания и мисли. А когато го правиш с няко, за когото ти пука тези неща са в по-голяма степен на лице. Освен това, ако правиш секс дълго време с 1 човек става по-добре, защото се напасвате, нагаждате и знаете какво харесва другия!!!