View Full Version : Moderated: Има ли значение дали дупето ти е по-малко или...
Има ли зна4ение?
03-30-2007, 11:41
:-s Има ли зна4ение дали дупето ти е по-малко или по-голямо?И мом4ета каjете ми правили ли сте го с жeна с по-малко дупе и с жена с по-голямо?И с коя ви по харесва,тази с по-малкото или тази с по-голямото дупе? :roll:
4акам отговори 8-[
:-s
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
men me kefi malkoto dupe.. po esteti4eski izdurjano e!!!
харесвам големи,закръглени дупета,защото са по-чувствени И чувствителни - жна с такова дупе може да се адва повече и на повече ласки от страна на мъжа
ne mislq che ima znachenie dali jenata e s malko ili po-golqmo i zakragleno dupe....tova e veche do predpochitaniqta,smisal edni haresvat malki dupeta,drugi si padata po po-zakraglenite jenski prelesti
dupeto trqbva da ne e nito mnogo golqmo nito mnogo malko no zadyljitelno stegnato, zakrygleno i virnato nagore - e takiva me podludqvat!
* virnato nagore dupe ozna4ava jenata kato si sedi normalno izpravena i otzad da i se vijda puteto :smt006
Я да се регистрирам :)
03-30-2007, 13:22
стегнато да е :D
като я плесна :lol: да се чува в съседите :-D
john_kaleka
03-30-2007, 14:45
dupeto trqbva da ne e nito mnogo golqmo nito mnogo malko no zadyljitelno stegnato, zakrygleno i virnato nagore - e takiva me podludqvat!
* virnato nagore dupe ozna4ava jenata kato si sedi normalno izpravena i otzad da i se vijda puteto :smt006
има...
за по-малко - по-тесни дънки...
за по-голямо - по-широки
samanta_jade
03-30-2007, 15:20
i kak taka 6te i se vijda puteto to da ne e tolkova nagore? ! :smt082
patatnik
03-30-2007, 16:08
pri malkite dupeta zvukut ot plqkaneto e po-maluk,a pri golemite e po-golqm :twisted: :twisted:
michka20083
03-30-2007, 16:16
ае момчета, нали има дупка все ше го пъхнете някаде :smt036
Дупето няма значение, има значение ануса. :wink:
хохохо майстор работи на голям тезгях нали знаеш...
требва да има къде да се хване :D
плюс тва чуй песента на sir mix alot- baby got back (i like big butts) тая песен няма равна, направо кърти
но аз лично предпочитам, стегнати
Schnitzer
03-30-2007, 19:35
* virnato nagore dupe ozna4ava jenata kato si sedi normalno izpravena i otzad da i se vijda puteto :smt006Имам една съученичка дето даже и като ходи е нагъзена :smt005 :smt005 а по темата-еми не ме кефят кльощави,по скоро малко по-големи :twisted: :twisted:
* virnato nagore dupe ozna4ava jenata kato si sedi normalno izpravena i otzad da i se vijda puteto :smt006Имам една съученичка дето даже и като ходи е нагъзена :smt005 :smt005 а по темата-еми не ме кефят кльощави,по скоро малко по-големи :twisted: :twisted:
може д аима гръбначно изкривяване момата :lol:
абе то не е ли едно малко дупенце като и го нахакаш да изреве на умряло не ми го хвали
futur_sex_love_sound
03-31-2007, 08:09
незнам..ако на някои им харесва да пипат кокали-аз нямам нищо против.лично аз съм на мнение,че жените с по-изпъкнали дупенца са по sexy...но в крайна сметка всеки си има вкус.а пък и ако всички харесваха по закръглените,слабите кво щяха да праят??? :lol:
Абе наясно ли сте, 4е размерът на дупето не определя дали сексът ще е хубав или не?!? :shock:
J^Lo^ass
03-31-2007, 09:11
abe drugo si e kato dupeto e stegnato i po-pi6tno,da ima kyde da se hvane :D
ina4e malkite ne me kefqt mene osobeno ako sa ploski
`Death`Whore`
03-31-2007, 09:16
На кльощави жени не се кефя. И идиоте, споменал вирнатото нагоре дупе - осъзнай се. Дупето е яко, когато е закръглено. Моето много си го харесвам например.
ThePainIsReaL
03-31-2007, 16:55
Абе .. хора, това какво значение има толкова ??
Дупето няма значение, има значение ануса. :wink:
Къртиш мивкиии :-D
dupeto trqbwa da e zakrugleno ovalno i hubawo stegnato -da ne e mn klio6tavo za6toto na nikoi ne mu e priqtno da gleda kokali puk i nqma kakvo da si plesnesh haha :-D ili da ma4ka6 zdravo..
e ne da e debelo ama zakruglenoo :)
real-girl
03-31-2007, 19:57
Mm takova obli4ko i zakr1gleni4ko,po-izp1knalo smqtam,4e e dobre(kato moeto :D ),a i mom4etata sa na tova mnenie :smt005
Pupyyyyyy
03-31-2007, 19:59
Сочно и екзотично като на мулатките... :smt016
стегнато да е :D
като я плесна :lol: да се чува в съседите
Хаха тва ме изкърти :D
По темата аз обичам малки стегнати дупенца но не съвсем малки,ами мъничко да стърчат поне от краката и да мога да си пъхна пръстите под гънката м/у дупето и бедрата и да го мачкам. Точно такова е на гаджето ми,мн си я обичкам :D :smt007