View Full Version : никой
Моля ви помогнете ми на 16 години съм и ми е АДСКИ малък едва 16 сантиметра а трябва да е минимум 17,5 ПОДЯВОЛИТЕ ! ! ! :smt010 :smt010 :smt010 кажете ми как да си го уголемя моля ви ;(
Пфф,верно ти е малък :| нз пич...ние с "мойте хора" такия като теб не щем...ако успееш да достигнеш 17.5см може и да имаш шанс...по-добре направи нещо,че мен ще ме е срам да кажа,че ми толкова малък не тия години ... :-s
Пфф,верно ти е малък :| нз пич...ние с "мойте хора" такия като теб не щем...ако успееш да достигнеш 17.5см може и да имаш шанс...по-добре направи нещо,че мен ще ме е срам да кажа,че ми толкова малък не тия години ... :-s
Е ТОЧНО ТАМ Е ПРОБЛЕМА КАК ДА ГО НАПРАВЯ ПО-ГОЛЯМ ???
"наври и гУ отзУди та да й излЪзи отпрдИ, малък ти малък...мръсника"
абее стига сте пълнили форума с тъпиотии и комплексарски простотии .. добре ти е .. аи ся ходи си играй другаде!
pfff napravi si operaciq kato na azis tapako kak da ti pomogneme pak i 16 sm na 16 godini ne e malko 8)
"наври и гУ отзУди та да й излЪзи отпрдИ, малък ти малък...мръсника"
абее стига сте пълнили форума с тъпиотии и комплексарски простотии .. добре ти е .. аи ся ходи си играй другаде!
ЗАЩО НЕ СИ ЗАТВОРИШ ПЛюВАЛНИКА КАТО НЕМОЖЕШ ДА КАЖЕШ НИЩО УМНО ! ! !
зимаш бате пъхаш го на някое тясно място и почваш да се съпротивляваш малко ще боли но след 3 пъти ще дигнеш големината с 1 см :)
pfff napravi si operaciq kato na azis tapako kak da ti pomogneme pak i 16 sm na 16 godini ne e malko 8)
Е КАК НЕ Е МАЛКО КАТО КАТО В СТАТИСТИКАТА ПИШЕ ЧЕ ОТ 15.3 ДО 17.6 Е СРЕДЕН ! ! ! А МОЯ Е 16 А ЗА ДА СЪМ ГОРЕ ДОЛУ ДОБРЕ ТРЯБВА ДА Е НЯКЪДЕ 17.6 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
1добре бе само да попитам 1 .. ти на 16 трябват ти поне още 2 години за да установи размера.. за да се жалваш
2.има поне 100 такива теми и особено за тези с по 16 см-това е средния европеиски стандарт
3. мн по важно от дължината е ширината и НАЙ-ВАЖНО КАК ГО ИЗПОЛЗВАШ ...
4. има жени които познавам и са били с разли4ни мъже и вси4ки са на 1 мнение 4е мъжете са комплексари в тази тема и 4е колкото и да ги убеждават 4е и с 16 см се правят 4удеса (еее стига да знаеш как) не вярват
5. има си на4ини за уголемяване -потърси мн се говори из хорума.;лекарска намерса или някой и др трик от секс шопа.. абе на 16 си не си малък... трябва ги знаеш тия неща/
i kak taka preceni,che trq da ti e tochno 17,5 :smt017
ei vzemete se v race i prestanete da puskate samo temi "malka mi e pishkata" ili "toi ne svarshi v men i bqhme s prezervativ,ama vse pak vazmojno li e da sam bremenna"ima stotici takiva temi,kakvoto sme pisali predi tova shte napishem i sega ](*,) ](*,) ](*,)
Начи,секи ден опъвай кожичката по 5мин на ден ще има резултат...
1добре бе само да попитам 1 .. ти на 16 трябват ти поне още 2 години за да установи размера.. за да се жалваш
2.има поне 100 такива теми и особено за тези с по 16 см-това е средния европеиски стандарт
4. има жени които познавам и са били с разли4ни мъже и вси4ки са на 1 мнение 4е мъжете са комплексари в тази тема и 4е колкото и да ги убеждават 4е и с 16 см се правят 4удеса (еее стига да знаеш как) не вярват
5. има си на4ини за уголемяване -потърси мн се говори из хорума.;лекарска намерса или някой и др трик от секс шопа.. абе на 16 си не си малък... трябва ги знаеш тия неща/
ДОБРЕ ДЕ ЩЕ ИЗПЛюЯ КАМЪЧЕТЕ ГАДЖЕТО МИ КАЗА ЧЕ МИ Е МНОГО МАЛЪК И МЕ НАПЪСНА :(
ДОБРЕ ДЕ ЩЕ ИЗПЛюЯ КАМЪЧЕТо ГАДЖЕТО МИ КАЗА ЧЕ МИ Е МНОГО МАЛЪК И МЕ НАПУСНА :(
еми кво да ти кажа късметче :P
Начи,секи ден опъвай кожичката по 5мин на ден ще има резултат...
:arrow:
казах ти ве ше видиш не си прая ташак ...
но има и още тя е казала на много от мойте съоченици че ми е горе долу 16 и всички започнаха да ми се подиграват колко ми е малък а всички останали като ги питам ми казват че имат по 18-19 :smt010 :smt010 дълък :smt010 :smt004 :smt010 :smt010
oooooooooooo towa e съвсем др нещо... незнам как да ти го кажа ама щом е използвала това явно е нямала за какво др да се хване за да скъсате
или просто мн добре знае разлика и е минала през мн опити и мом4ета.. това не е при4ина да се скъса с някого. незнам постъпката не и е хубава. радвай се 4е поне си го разбрал по рано.. и бягай др път от такива девойки... в края на живота си те стават... ох айде да не обиждам
don`t worry be happy!
но има и още тя е казала на много от мойте съоченици че ми е горе долу 16 и всички започнаха да ми се подиграват колко ми е малък а всички останали като ги питам ми казват че имат по 18-19 :smt010 :smt010 дълък :smt010 :smt004 :smt010 :smt010
братле,няма как...такъф е живота...явно твойте решение е уголмеяването чрез лекарска намеса .. няма как... :smt010
unknown_user
03-30-2007, 17:02
Хахаха ко искаш да напрайш с пича е, наместо хуй, кожест хобот :-D
Хахаха ко искаш да напрайш с пича е, наместо "мъжки полов орган", кожест хобот :-D
ай,ко ме храниш ве ? :smt004
Съвсем нормален си, зле си, дори и ти го знаеш!