Влез

View Full Version : Проблем със фитнеса

pac0
03-30-2007, 18:49
Значи от скоро ходя на фитнес и искам разни съвети в смисъл :как да ги комбинирам,какви упражнениа да правя.Моля за полезни съвети.Благодаря предварително и ако съм сгрешил мястото за тази тема се извинявам. ;-)

Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!

nz12
03-30-2007, 18:52
mi otivash pri instruktura deto e v zalata i mu kazvash 4e iskash da se nau4ish i nqma na4in da ti otkaje!aide uspeh

Adwokat
03-31-2007, 22:01
mi otivash pri instruktura deto e v zalata i mu kazvash 4e iskash da se nau4ish i nqma na4in da ti otkaje!aide uspeh

Еми да и аз таман това мислех..:)

batkodoki
03-31-2007, 23:54
Значи от скоро ходя на фитнес и искам разни съвети в смисъл :как да ги комбинирам,какви упражнениа да правя.Моля за полезни съвети.Благодаря предварително и ако съм сгрешил мястото за тази тема се извинявам. ;-)

Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!

напразен разход на време, енергия и пари.

по добре карай колело, плувай или ходи по планината пеш, отколкото да се затваряш в извратената атмосфера на принудителното усилие

[Lucifer]
04-01-2007, 08:04
www.bb-team.org

Ниго
04-01-2007, 18:46
базови упражнения със свободни тежести. машините и изолиращите са ташак. От тях се получават контузиите. Просто при машините и изолиращите не се натоварват ставите много-много и остават слаби, после като вдигнеш по-тежко ... изкълчване...