View Full Version : pomognete vi molqqq vi
bezpomo6tnata
03-31-2007, 07:11
molq vi pomognete mi!nz kakvo da napravq.za da se opraqvt na6te.mama rabote6e vuv firmata na ba6tata ne tate.no predi dve sedmici si smeni rabotata(pri4inite naistina sa osnovatelni)no ottogava vku6ti e ad pod nebeto.ba6ta mi samo vika i ni zapla6va s barat mi,a su6to taka i mama de.kaza 4e 6te se razvejdat :( :( no tova az ne moga da go priema i nz kvo da napravq za a ne se slu4iii.molq vi daite mi suvet,6te sum vi mn blagodarna
blagodarq predvaritelno
OBi4aM_Si_MiLoTo
03-31-2007, 07:43
ami mila to i pri nas e taka :( na6te 6te se razvejdat tui 4e znam kakvo ti e,no po temata opitai se da sednete 4-ta i da pogovorite pone taka az misla :roll:
ami mila to i pri nas e taka na6te 6te se razvejdat tui 4e znam kakvo ti e,no po temata opitai se da sednete 4-ta i da pogovorite pone taka az misla
mi nie pogovorihme i se skarah s ba6ta mi 6toto mu kazah 4e ako naprai taq gre6ka,pove4e ne me interesuva ni6to za naego,i su6to taka 4e po tozi na4in ne se intresuva ot men i brat mi.ne stava.no do posledno 6te se borq:)
theEXPLOITED
03-31-2007, 08:59
8) NE PRIEMAI NE6TATA TOLKOVA DRAMATI4NO AKO NAISTINA SA RE6ILI DA SE RAZVEJDAT TI NI6TO NEMOJE6 DA NAPRAVI6 KOLKOTO PO B1RZO SVIKNE6 S MISALTA TOLKOVA PO DOBRE ZA TEB.PAK I AKO POSTOQNNO SI KRE6TQT NE MISLI6 LI 4E 6TE E PO DOBRE DA SA RAZDELENI PONE NQMA DA SLU6A6 PISKANE VS. DEN.MNOO QSNO 4E 6TE TI E KOFTI V NA4ALOTO AMA SVIKVA SE....... 8)
VIP_kukli4k@
03-31-2007, 09:02
da we svikava se!nzzzz dano ne se slu4i.ne moga da si go predstavq da jiveem razdelenii :smt010 :smt010 :smt010
незнам на колко години си, но от личен опит ти казвам, че ако нещо между вашите не върви ти едва ли ще можеш да оправиш нещата. Нашите не са разведени, но много пъти съм се намесвала с скандалите и разправиите им и единственото, което съм успявала да постигна е да влоша нещата. Това са си техни отношения и детето може единствено да ги държи насила заедно защото така трябва да бъде, без да са щастливи. Но смятам, че е по-добре с един щастлив родител, отколкото с двама нещастни.
divo_kotence
03-31-2007, 12:51
и да искаш нищо не можеш да направиш....нашите само се карат и аз нз какво да правя...но се опитвам да не им обръщам внимание и да не ми пука....