Влез

View Full Version : Как да се запозная?

04-01-2007, 10:47
С гадже е лесно, отиваш и казваш здравей, ти в моето даскало ли учиш и нещата стават. А приятелите от къде се намират? И, ако видиш някой, който е с висок социален статус и искаш да ти е приятел как да го заговориш? Как да станете приятели с някой "популярен"?

dete_na_prostora
04-01-2007, 11:34
Отиваш при чивека и му казваш - "-Здравей? Искаш ли да ми бъдеш приятел? Обичам дългите разходки по плажа, и да ме почесват по коремчето". И воала ::: ::: :::

jony
04-01-2007, 11:45
еми тръгваш със неговата компания там въртиш се около него..ии така!

kofti_nick
04-01-2007, 13:31
Отиваш при чивека и му казваш - "-Здравей? Искаш ли да ми бъдеш приятел? Обичам дългите разходки по плажа, и да ме почесват по коремчето". И воала ::: ::: :::

\:D/ \:D/ \:D/

Кажи баба тенк ю :)

Arista
04-01-2007, 18:28
Еми не е е много трудно стига да подходи6 правилно...отива6 , запознава6 се намирате, об6ти теми за разговор...кара6 да ти помогнат за не6то ( например с дома6но или някакав съвет)
Но много е важно да внимава6 да не се натрапва6 [-X
Ако те усетят 4е им се натрапва6 няма да те приемат и дори може да те набележат...леко и плавно ако пък не стане.. те не заслужават такъв като теб :wink:

Digital
04-01-2007, 19:41
А не е ли по-добре ти да си с високия социален статус... ? И да риташ останалите с висок социален статус. Да ги ебеш, да ги биеш, да ги шибаш и да не си сваляш перверзната усмивка докато им разбиваш главите по чиновете...

shadow4e
04-01-2007, 22:20
Ако искаш някой от у-ще е лесно. С мен са се запознавали по следния начин, бутна с едно момче в мен, носейки учебници като се постара да паднат върху краката ми, запознахме се и оттам натам почнахме да се поздравяваме по коридорите.