View Full Version : какво да правя
_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
04-01-2007, 18:21
такаа значи тръгнах с едно момче и всичко си е ОК,обаче той замина за един месец...и веднага след като замина,всички момчета които до преди това,или не ме забелязваха или бяхме на едното "здрасти" започнаха да ме свалят да ме питат дали с въпросното момче ходим сериозно и тн.обаче
стана така че едно момче кум което изпитвах симпатии се оказа че ме хареса...и вчера се забихме(той знае че си имам гадже).почти нищо не правехме само се държахме за ръка и си лафихме некви глупости,обаче той каза,ако и аз изпитвам нещо към него да тръгнем.така и сега въпроса ми е-да остана със сегашното ми гадже-което ми казва че ме обича и тн и всичко е перфектно,само дето нз дали аз изпитвам нещо по сериозно към него или да тръгна с другото момче... :?:
Не е толкова сложно-избери момчето, от което си привлечена повече, което ти харесва повече. :wink:
cherinka
04-01-2007, 18:26
Не е толкова сложно-избери момчето, от което си привлечена повече, което ти харесва повече. :wink:
Точно и ясно.
Който ти допада повече като характер, който те привлича повече на външност, с който се чувстваш по-добре - той е избранникът.
_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
04-01-2007, 18:26
да...и все пак,знам че от единия мога да очаквам нещо наистина сериозно,а другия...хмм нз може да е само заради забивката и после... :?
SlyN4o`f
04-01-2007, 18:35
А бе ти си много объркано същество...дълги ли връзки обичаш ли "забивки "за по някоя друга седмица.И какво от колко време ходите с другото момче.Мислиш ли че го заслужава обръща се и ти хоп айде при секс символа...не може все да се разколебаваш.Дай след време като се омъжиш на втория ден някой готин чиичко ти намигне и айде при него ...имай малко отговорност ,ако си влюбена в новата "забивка ходи си при него,но не мсиля че е така...Имаш само едно оправдание_ПРОЛЕТ Е :-s
$tedinka$^^^26@05!!!!!
04-01-2007, 18:44
Еми явно първото момче не значи кой знае какво за теб,щом си готова да го зарежеш веднага щом се появи някой готин ..пич дето те зарибява,според мен трябва сама да решиш-искаш ли сериозна връзка или предпочиташ забивката,но само гледай да не плачеш след няколко дни как новото ти завоевание те е оставил заради някоя с по хубав задник и по-големи цици!
SlyN4o`f
04-01-2007, 18:47
само гледай да не плачеш след няколко дни как новото ти завоевание те е оставил заради някоя с по хубав задник и по-големи цици!
ХАхахах ще ме накефи така да стане :twisted:
да...и все пак,знам че от единия мога да очаквам нещо наистина сериозно,а другия...хмм нз може да е само заради забивката и после... :?Не трябва да се водиш само от разума.
ThePainIsReaL
04-01-2007, 18:59
Аз съм на принципа: "Чувствата преди разума"
Но чесно казано винаги греша :?
Виж, мила .. прецени си сама. Веднъж се живее.. живей, както ти е кеф на теб.
_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
04-01-2007, 19:08
от много време искам дълга връзка,обаче нз...с него със сигурност мога да я имам обаче има и още един проблем-той постоянно ми причинява болка-имам предвид физическа...когато го моля да престане той ми казва че това му доставя удоволствие...и аз го оставям,вече имам чувството че не изпитвам болка,но ми е неприятно той да ме командва и да ми казва какво да правя,може би така е по добре нз.на 16 съм и явно още съм прекалено малка за да знам какво искам и какво е по-добре за мен...и за това ви питам вас...благодаря на всички за съветите...и просто ви моля да се поставите на мое място и да ми кажете ВИЕ какво бихте направили
от много време искам дълга връзка,обаче нз...с него със сигурност мога да я имам обаче има и още един проблем-той постоянно ми причинява болка-имам предвид физическа...когато го моля да престане той ми казва че това му доставя удоволствие...и аз го оставям,вече имам чувството че не изпитвам болка,но ми е неприятно той да ме командва и да ми казва какво да правя,може би така е по добре нз.на 16 съм и явно още съм прекалено малка за да знам какво искам и какво е по-добре за мен...и за това ви питам вас...благодаря на всички за съветите...и просто ви моля да се поставите на мое място и да ми кажете ВИЕ какво бихте направилиСпоред мен от това което си написала няма смисъл да имаш дълга връска с човек който обича да те наранява физически,затова може би за теб самата ще е по-добре да пробваш с това момче с което си забила вчера. :wink:
teardrop
04-01-2007, 19:24
от много време искам дълга връзка,обаче нз...с него със сигурност мога да я имам обаче има и още един проблем-той постоянно ми причинява болка-имам предвид физическа...когато го моля да престане той ми казва че това му доставя удоволствие...и аз го оставям,вече имам чувството че не изпитвам болка,но ми е неприятно той да ме командва и да ми казва какво да правя,може би така е по добре нз.на 16 съм и явно още съм прекалено малка за да знам какво искам и какво е по-добре за мен...и за това ви питам вас...благодаря на всички за съветите...и просто ви моля да се поставите на мое място и да ми кажете ВИЕ какво бихте направили
ПРИЧИНЯВА ТИ БОЛКА, ЗАЩОТО МУ ХАРЕСВА, ВЪПРЕКИ ЧЕ НА ТЕБ ТИ Е НЕПРИЯТНО?! Момиче, какво правиш с него?! И кво е тва "от много време искам дълга връзка"? Щом я искаш, си готова да се метнеш на първия срещнат, с който ще бъдеш повече време, дори и да не изпитваш нищо по-специално към него и въпреки факта, че те наранява?! Разкарай го, докато е време! А виж, вече за другия...ако прецениш, че искаш да си с него, бъди и се наслаждавай на времето, през което ще сте заедно - независимо дали ще е дълга връзка или не.
Аз съм на принципа: "Чувствата преди разума"
Но чесно казано винаги греша :?
Виж, мила .. прецени си сама. Веднъж се живее.. живей, както ти е кеф на теб.
Моите уважения към теб, но ти за това сега си в тва състояние, защото влагаш чувствата преди разума. Не трябва така. За да можеш да продължаваш напред и да се бориш за целите си.
Иначе си права за това, че веднъж се живее, тряя да се живее, както ние намерим за добре, без никой да ни се бърка в личния живот.
Respect!
_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
04-01-2007, 19:35
хмм как да го обясна,не че ме пребива или така нататъка...примерно ме хапе малко по силно от нужното...пада си по ножове и веднъж допря един
до гърлото ми и реши да натисне малко повече(е тва и на мен ми хареса,имаше тръпка се пак).а иначе много обича да ме хваща и да ме блъска към нещо-кола блок кво му падне-иам дори един белег от това.и след всеки път когато се видим устата ми е разкървавена,но сми не е нищо чак толкова сериозно,а и както казах-май вече започвам да свиквам с това.гадното е че адски мноо ме командва-от сорта на пошегувала съм се нещо-и веднага "няма да ме лъжеш никога повече..."и сега ще ходим еди къде си...нз как точно да го обясня...привлича ме адски мноо,но да речем че има 2 лица,аз харесвам едното и непонасям другото :?
а колкото до другото момче,кефи ме,може и нещо да се получи,но най вероятно е загорял.за инфо той е на 17,а гаджето ми е на 19
BeautifulWorld
04-01-2007, 19:41
той постоянно ми причинява болка-имам предвид физическа...когато го моля да престане той ми казва че това му доставя удоволствие
Това е основното, над което трябва да се замислиш. Това момче обича да причинява болка на момичета... това не е никак хубаво, в никакъв случай не вещае приятна връзка с него. Мисля, че ако ще го зарязваш, трябва да е точно заради това, а не заради друго момче. Искаш ли да бъдеш с насилник? Помисли си добре!
Оууууу май готттттт. Тва ли ти прай? И ти му се кефиш? Ма честно ли? Е как седиш с такъв още? Тва е извратено бе!!!!!Не знам, не мога да те разбера. Аз ако бях на твое място отдавна да съм си събрала партакешите и да съм изчезнала. Тцтцтц... бившия на моето гадже знае кво му се случи след като го спипах за пореден път да я тероризира пред даскалото и :smt075 :smt077
teardrop
04-01-2007, 19:46
Хм, мацко, май сама се успокояваш и се опитваш да си докажеш, че това, което прави не е нищо чак толкова сериозно. А е точно обратното - дори и да не те бие в истинския смисъл на думата, ти причинява болка, въпреки че си му казала че не искаш и че ти е кофти. Току-виж някой път ти опре по-силно нож до гърлото, ей така за тръпката, и ти пререже кожата. Съжалявам, ама за мене тоя е болен. А и сама казваш, че много те командва и тва не те кефи. Ти си прецени. На твое място бих го заебала още първия път, когато ме е изкомандвал или ме е наранил умишлено и с ясното съзнание, че ме боли.
IKisseDAGirL
04-01-2007, 19:46
хмм как да го обясна,не че ме пребива или така нататъка...примерно ме хапе малко по силно от нужното...пада си по ножове и веднъж допря един
до гърлото ми и реши да натисне малко повече(е тва и на мен ми хареса,имаше тръпка се пак).а иначе много обича да ме хваща и да ме блъска към нещо-кола блок кво му падне-иам дори един белег от това.и след всеки път когато се видим устата ми е разкървавена,но сми не е нищо чак толкова сериозно,а и както казах-май вече започвам да свиквам с това.гадното е че адски мноо ме командва-от сорта на пошегувала съм се нещо-и веднага "няма да ме лъжеш никога повече..."и сега ще ходим еди къде си...нз как точно да го обясня...привлича ме адски мноо,но да речем че има 2 лица,аз харесвам едното и непонасям другото :?
а колкото до другото момче,кефи ме,може и нещо да се получи,но най вероятно е загорял.за инфо той е на 17,а гаджето ми е на 19
:shock: :shock: Харесва ти да ти опират нож в гърлото?.. И ти не си много вред май :roll: При това положение дори незнам как може изобщо да се чудиш кого да избереш :roll: