View Full Version : HELP MOLQ VI ;(
Здравейте на вси4ки имам малко-голям проблем свързан с майка ми:
Тя има регистрация в някъкъв саит за запознанства,има си и мъж,но не му изневрява ссамо си пише с други мъже с цел приятелство,дотук добре но в един прекрасен ден тя се запозна с някакъв грък,който я кани в гърция да се видят.Мен това ме притеснява за да не и направи нещо,да не я изнасили де да знам аз не приех идеята,но майка ми е твърдо убедена че ще замине в края на другата седмица...хора какво да правя това не е 1-во априлска шега вярвайте ми и хелп.. ](*,) [-o<
Хах спокойно ако е грък няма да я изнасили. Дори няма да посмее да я бутне особено ако е чужденка и е жена на всичкото отгоре. Пък ако нещо са се харесали може да стане работата. Пък ако е само на гости което ми се струва доста съмнително , да вземе и баща ти. ... изобщо баща ти не реагирали на това?
Hmm...ne znam kakwo da te posywetwam ... ne mi se e sluchvalo i a chukna na dyrvo se nadqwam da ne mi se sluchi...maika ti e golqma i ulegnala jena , koqto ima glava na rtamenete s koqto da misli!Spox .. shte se oprawqt neshtata :!: :!: :!: :!: :!:
ThePowerOfLove
04-11-2007, 15:08
Майка ти е доста наивна (не се обиждай плс! )...как ще се вижда с някой толкова непознат...и то ще пътува заради него...май не й е мн добре с баща ти.. :? :| :-s
Да определено е много притеснително...пробваи се да поговори6 с нея и да я разубеди6 или поне гурка да дойде в българия...
Едва ли 6те има ефект :| .....
Моята майка има по4ти съ6тия проблем смао 4е става вапрос за форума bg-mamma ......определено свикнах постоянно да ми се мрънка да стана от компа заради нейния форум..ве4е не я виждам...тя не готви въоб6те ...абе с две думи..НЕМА Я В НАС....дотук добре оба4е
Запо4на да се вижда там с майките да ходат на кафета постоянно са по купони..не стига 4е онеа от форума са с минимален акъл и просто си нямат работа ми и майка ми с тях.....немога да я спра..тя ги кани у нас да спат и аз ве4е не исдържам да ги гледам тия :smt013 ама нямам избор :(
ПП:Наистина в този форум има полезни не6та за родилки...кърмене захранване паждане и други..ОБА4Е...влезе6 ли в така наре4ения клюкарник ти се повръ6та от извратеността на хората които си нямат работа #-o (дори тинейджърите не се излагат така )
theEXPLOITED
04-12-2007, 14:05
EI K'VO NEKA IDE JENATA K'VO TOLKOVA NALI E S CEL PRIQTELSTVO TI KAK IMA6 PRIQTELI A?6TOM BA6TA TI NE E PROTIV K'VO TOLKOVA A?NE SI LI MALKO EGOIST?
littlestar
04-12-2007, 14:48
Малко странно е майка ти да ходи с толкова непознат човек и то на толкова голямо разстояние.Ами незнам на мен не ми се е случвало до сега и дано да не ми се случва.наи-добре вземи и поговори с нея кажи й какво мислиш.А баща ти знае ли че тя ще ходи с този грък в гърция?как го възприема?
sh3_1s_7h3_0n3
04-12-2007, 19:11
и в крайна сметка к'во стана с малката екскурзийка на майка ти? :roll:
punisher
04-12-2007, 20:33
боже...
извинявай ама майка ти да не е ненормална да прави такива неща :-s
женена, чати си с някви непознати и сега тръгва за друга страна да се вижда с някъв... :|
Аз бих се зачудила дали не сънувам ако чуя,че ще прави нещо такова.
teenkopele
04-13-2007, 07:00
и в крайна сметка к'во стана с малката екскурзийка на майка ти? :roll:
...и на мен ми е интересно.
Miii kFo stana..kupi si bilet i v srqda zaminava ](*,) da si tro6i glavata... :smt014 naprao taq jenaa... ne e sas si4kiq si ve4e zapovam da se 4uda dali mi e maika ... :smt011
Miii kFo stana..kupi si bilet i v srqda zaminava ](*,) da si tro6i glavata... :smt014 naprao taq jenaa... ne e sas si4kiq si ve4e zapovam da se 4uda dali mi e maika ... :smt011
Е баща ти как реагира :smt017 ? Не беше ли против???
Toii.. ne znae tq mu kaza 4e zaminava po rabota s edna neina kolejka razbere li .. ne mi se misli
Fucking_Life
04-13-2007, 16:15
Искам да имам твоя късмет-Майка да замине в друга държава [-o<
NightSky
04-14-2007, 16:41
Странна ситуация.Майка ти е доста наивна щом се доверява на непознат.Ти не можеш да я спреш ако е решила.Може да кажеш всичко на баща си, но това ще доведе до доста скандали...нз майка ти постъпва глупаво и детински...
Щом баща ти не знае нищо нйа добре му кажи всичко!!!
Кажи му, мисля, че той е единствения, който може да я спре.Доста наивна постъпка. :-k
IKisseDAGirL
04-15-2007, 07:42
Искам да имам твоя късмет-Майка да замине в друга държава [-o<
Моята от няколко месеца работи в друга държава :-D
По темата :arrow: нищо не можеш да направиш, тя вече е голяма и сама си преценя, а и ако се опитваш да я спреш, само ще влошиш нещата. Остави я да прави каквото си знае :roll:
Само че и на баща си не казвай, да не станеш причината за грандиозен скандал... че дори и раздяла :? това са сериозни работи и внимавай :!: Не се меси където не ти е работата.