View Full Version : po vupros za obezkosmqvaneto-imam problem!!!
na4i brusna si se otdolu no ot izvestno vreme(tui kato se brusna s samobrusna4ka) kosmite mi po4vat da rastat se po burzo za 2 dena i aide puk i brusna4kata ne gi brusne dokrai,t.e ne gi izkubva i daje ne moga xubavo da se izbrasna..imam epilator no stra6no me boli s nego..daite suvet4eta kak da se brusna i s kfo za da ima po golqm efekt-znam 4e temata vi se struva tupa no na men mi e vajno!!! ](*,)
otidi na kolamaska,rastat mnogo bavno,boli parvite 2-3 pati,no za kauzata shte go prejiveesh :wink:
sh3_1s_7h3_0n3
04-02-2007, 11:40
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=31830&postdays=0&postorder=asc&highlight=%E1%F0%FA%F1%ED%E5%ED%E5&start=0
Lorraine
04-02-2007, 15:29
Пробвай при козметик,ще си гладка за около седмица и половина дори 2 но нз за болката.. :roll:
ami zdrasti momi4ence.az hodq na kola maska ot 3 godini i za men tva e nai-dobriq na4in.men me boli absolutno vseki pyt,ama bolkata minava sled 10 min i mislq 4e si struva,6toto naistina sym gladka za okolo2 sedmici.za kola maska davam po 7lv na vseki 3 sedmici-ne mislq 4e e mnogo :) a kolkoto do brysneneto kolkoto po-4esto gi brysne6 po-4esto 6te izlizat i nakraq 6te trqbva da gi brysne6 prez den.a 6tom ima6 epilator mislq 4e e dobra ideq da se obezkosmqva6 s nego.naistina 6te boli,daje pove4e otkolkoto s kola maska,ama 6te ti gi maha mn dobre-pak 6te si gladka za okolo 2 sedmici.bolka 6te ima,ama ti si preceni.spored men si struva :-D