View Full Version : kakvo e va6eto gadje?opi6ete go...
bonbon4eto_kati
04-02-2007, 12:06
tezi gadjeta koito sum imala mnogo sa me kefili no neka sega vidim vie kakvo smqtate za tqh :P
blackcat.eti
04-02-2007, 12:11
moeto.......sladyk kotarak e :smt008 stra6no mn si go obi4am..........mili4yk e, zabaven, umen i kato go vidq :smt007 .............. a za biv6ite.....prosto priqteli sme si.....ni6to pove4e.......
oo,moeto e mnogo hubavo:)) ima prekrasni sini o4i,ama tolkova sini...leleee,pobyrkvat me,ina4e ne e rus,ama tezi o4i..strahotni sa!a i kolko milo se dyrji s men...s nego se 4uvstvam kato princesa,mn e vyzpitan,a i e mnogo umen,vsi4ko znae:)kakvoto go pitam-vsi4ko:)i mnogo dobre si prekarvame kato sme zaedno.abe s edna duma-moito si e nai! i mnogo se obi4ame!
JoeBanana
04-02-2007, 18:47
няколко теми по-надолу :mrgreen:
katttto3
04-02-2007, 18:51
oo,moeto e mnogo hubavo:)) ima prekrasni sini o4i,ama tolkova sini...leleee,pobyrkvat me,ina4e ne e rus,ama tezi o4i..strahotni sa!a i kolko milo se dyrji s men...s nego se 4uvstvam kato princesa,mn e vyzpitan,a i e mnogo umen,vsi4ko znae:)kakvoto go pitam-vsi4ko:)i mnogo dobre si prekarvame kato sme zaedno.abe s edna duma-moito si e nai! i mnogo se obi4ame!
i moeto e sa6toto,samo deto ne e tolkova umen,no mn si go obi4kam
i moeto e sa6toto,samo deto ne e tolkova umen,no mn si go obi4kam
Да му мислят хората с кафяви като мене.
Такава тема има вече- http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=84492