View Full Version : Мнението за секса
На нашите е,че не трябва да правя секс,докато не се омъжа(ха-ха) и че това е ''смъртен грях'',за който ''ще ме наказват по-жестоко отолкото ако съм убила човек'',защото ''това е прелюбодейство''(ХАХАХА). Е аз съм на 17,още не съм спала с момче,ама си мисля,че тия нашите съвсем не са наред с центъра,как ще говорят такива неща ](*,) Не са много млади,вярно е,ама тия неща вече са...баща ми ''не знаел какво е и как се прави,докато не се оженил за майка ми''...оффф това е направо гнусноо ,гадно :( Какво смятате за мнението на родителите ми по тоя въпрос и смятате ли,че е възможно да остана задръстена(да не съм спала с момче дооо....),заради тях? :smt012
Ми не се обиждай,но вече си станала задръстена...кво те бърка кво ти казват родителите ти.То е хубаво да слушаш мама и тате,но не да се влияеш от тяхното мнение и препоръки цял живот.Ти си на 17..голяма си.Можеш вече сама да взимаш решения
Ти луда ли си :lol: :lol: :lol: :lol: Моите родители са същите, а аз се започнах на 14.Хич да не ти пука!Ако иска да си праиш кефа,никой,ама никой,не може да ти попречи!Така че споко!Можеш обаче да им спестиш тази подробност :) Както аз вече правя 4 години :)
Ми не се обиждай,но вече си станала задръстена...кво те бърка кво ти казват родителите ти.То е хубаво да слушаш мама и тате,но не да се влияеш от тяхното мнение и препоръки цял живот.Ти си на 17..голяма си.Можеш вече сама да взимаш решения
Ама аз не съм правила секс досега не заради мнението им,а защото не съм срещнала точния човек,недей да ги бъркаш тия неща-ако се влюбя,ей-толкоз ще ми дреме какво ми гооворят те,знаеш ли...ама понякога ми става тъпо с тия 100 4асови лекции как само трябвало да си уча и нищо др. да не правя и тн. Не ми дреме,само ме дразни,,а мнението им за секса е СМЕШНООО! Исках да ви питам и вие ли мислите така,аз не се влияя от тях ,тряя да съм луда...но смятате ли,че те са много в ред ? :-k
Според мен те са били доста палави навремето, щом говорят така :)
Ама аз не съм правила секс досега не заради мнението им,а защото не съм срещнала точния човек,недей да ги бъркаш тия неща-ако се влюбя,ей-толкоз ще ми дреме какво ми гооворят те,знаеш ли...ама понякога ми става тъпо с тия 100 4асови лекции как само трябвало да си уча и нищо др. да не правя и тн. Не ми дреме,само ме дразни,,а мнението им за секса е СМЕШНООО! Исках да ви питам и вие ли мислите така,аз не се влияя от тях ,тряя да съм луда...но смятате ли,че те са много в ред ? :-kМИ изразявай се по-точно....
Здрасти мила.От това което пишеш си личи че родителите ти са доста консервативна по отношение на секса.Не знам точно какво да те посъветвам.Все пак не си много малка и предполагам че вече можеш сама да си преценяваш какво да пхравиш с живота си.Най-добре се опитай да поговориш съвсем спокойно с ваще като им покажеш че не си малкото момиченце което те виждат в теб.Накарай ги да разберат че твоето отношение към секса е коренно различно от тяхното и в това няма нищо лошо.Нека си дадат сметка че живеем в модерни времена и малко или много моралните стойности са се заличили.Но и ти от своя страна не бива да се комплексираш от това че си още девствена.Най-важното според мен е не това на каква възраст ще го направиш а дали наистина го желаеш .Също така трябва да си и добре информирана с рисковете които носи секса и да се научиш да използваш предпазни мерки.Айде мила дано родителите се отклонят малко от своите принципи и дано да разберан мисленето на младото поколение от което си част и ти самата.КЪСМЕТ
Котарана
04-03-2007, 15:53
Хаха мале защо ги слушаш въобще.Те всички родители са такива все се притесняват.Незнам майка как ще реагира че ако и кажа че правя секс от 14 г годишна когато тя още си е мислела че сигурно не съм се целувала.Ама въобще неподхващам такива теми с нашите и без това немогат да ме спрат да го правя,защото вече съм пристрастена хаха :lol: Гледай си кефа и не им обръщай мн мн внимание
alkobalko
04-03-2007, 15:53
Хубаво е, че си изчакала не заради тях, а заради себе си сама. Може би, когато срещнеш подходящия, ще намериш сили да поговориш с тях и да си изясните ситуацията.
n1ght_shadow
04-03-2007, 15:54
ae ko ti puka ko mislqt va6te.....vaob6te ne im obra6tai vnimanie i kat ti 4etat lekcii prosto ne gi slu6ai :D
i da ...va6te sa mnoo prosti
Еееееееееееееее вие пък!Много крайно се изразявате според мен!Цвете ти се скрий некъде,с това тя да се опита да говори с тях,защото е не очеизвадно, а очеизбождащо,че е невъзможно да се стигне до консенсус!А ти ,скъпа авторке, не им се връзвай, а действай,както сърце ти иска.Не си малка!Имаш глава на раменете си (надявам се :) )
Sexa e ne6to mnogo hubavo samo trqbva da si s lubimiq 4ovek! ot 1-via do 3-tiq pat boli e na tretiq ne 4ak tolkova ama .... ave vie si znaete :)
CuHeo4Ka
04-03-2007, 16:01
Xaxaxax na moite roditeli mnenieto e sa6to 4e ne trqbva da pravq sex dokato ne se omaja, no tova sa otjivelici i nqma koi da gi slu6a ...
I estestveno kogato maika mi rabra 4e sam pravila sex ve4e napravo otka4i ama momenta be6e pridrujen i ot drugi obstoqteltsva i stana mnogo slojno ina4e mislq 4e 6te6e da go prieme po normalno vse pak pri svar6en fakt kolkoto i da govori ....
Много в относително това от 1 до 3 път боли!Има различни видове химени, нека да не забравяме този факт!Може много да я боли, а може изобщо да не я боли!
poprincip kato se zamislish normalno e vseki roditel da govori takiva neshta,zashtoto kakto se kaza po-nagore dnes moralnite ni cennosti sa malko zalicheni...roditelite ni sa jiveli s malko po-razlichno vreme i e normalno da ne mogat da si promenqt mnenieto po nqkoi vaprosi zaradi godinite si,a i na tqh im e vtalpqvano tova v glavite godini nared,taka che nadali nqkoi po kakvto i da e nachin bi gi obedil che ne sa pravi.....kakto i da e az imam priqtelka,koqto beshe devstvena do 19,imala e mnogo gadjeta,no vinagi se e ogranichavala do frenskata lubov zashtoto iskashe da spi s maja si....e v kraina smetka zajivq s edin pich predi nqkolko meseca i praiha seks,ama to e pak na semeini nachala.....ta iskah da kaja razlichni hora,razlichni mneniq i vazgledi po razni vaprosi,az lichnone mislq che trqbva da se ogranichavame do edin chovek za cql jivot,vse pak jivotat e kratak i trqbva da mu se polubuvame,no kato se zamisli chovek i v tova da si devstvena za parvata brachna nosht si ima nqkva romantika :wink:
Да!Има нещо вярно!Затова мисля да се зашия за първата брачна нощ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (това в кръга на шегата,сега сериозно )Това е до личен избор.Има голяма вероятност да срещне подходящ човек и да има екшън едва през първата брачна нощ!
abe az chuvala,che imalo nqkvi takiva plastichni operacii det im shiqt himena,ama mnogo mi e stranno ima li naistina neshto takova??? :smt017
Бе, кви операции :lol: :lol: :lol: Ц200 и цимент има у нас колкото искаш!
abe az chuvala,che imalo nqkvi takiva plastichni operacii det im shiqt himena,ama mnogo mi e stranno ima li naistina neshto takova??? :smt017
Da naistina ima.
A sega po temata:
Suglasen sum 4e ne trqbva da se pazi6 devstvena do svatbata si, stigada nameri6 podhodq6tiq 4ovek, no v nikakuv slu4ai, ama v nikakuv slu4ai, va6te ne sa nito ludi nito izkufqli nito ne6to podobno! Te sa vuzrastni xora, imat mnooogo pove4e opit ot 3/4 ot "teen-ovete" tuk i mogat da ti dadat mnogo pove4e akul ot tqh! Da, naistina sa jiveli v drugi vremena i da naistina iat malko po-dobra predstava za nas(viziram teen-ovete) otkolkoto e vsu6tnost.., no te kakto se izraziha po-gore za vuzpitavani s pove4e moralni cennosti. A tova, 4e pove4eto momi4eta sega gubqt devstvenostta si na po 13-14-15 godini , ne go pravi nito NORMALNO nito HUBAVO. Aide jiva i zdrava. iiii dano devstvena za po-dulgo vreme ;)
AzureDiamond
04-03-2007, 16:39
Хубаво е, че си изчакала не заради тях, а заради себе си сама. Може би, когато срещнеш подходящия, ще намериш сили да поговориш с тях и да си изясните ситуацията.
Подкрепям напълно!!! \:D/
bqsna_teenagerka
04-03-2007, 16:47
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 родителите живет в 18век!! я ги светни 4е сега сме 21!!!
те нормални ли са,кой ще го направи 4ак когато се ожени :smt005 напрао ме уби1
Violenza
04-03-2007, 19:55
Направи го тогава, когато решиш, че го искаш и си готова, а не когато ти казват родителите ти.
Вече не си малка.
робинзон
04-03-2007, 21:12
Муахахаха ТО леко не си ли е ТВОЯ работа кво ше правиш със собствената си ВАГИНА ? #-o
Направи го тогава, когато решиш, че го искаш и си готова, а не когато ти казват родителите ти.
Вече не си малка.
Точно така! Да не си малка, че да ги слушаш за такива неща, от горе на всичко и че си имаш собсвено мнение по въпроса.
qkoooo macko zna4i da ne si sa izlagala da si barnala samo maj eiii :lol: da ne govorim za sex 6te bade6 izpepelenaa 6e gori6 v ada eii :lol:
A_Loving_Girl
04-03-2007, 22:07
Подкрепям напълно!!! \:D/
=D> =D> =D> =D>
krem4et0
04-04-2007, 08:15
И моите са същите. Оженили са се девствени, били са си първи гаджета и очакват същото. ма да не са тъпи сега. Майка ми се досети и й признах. баща ми сигурно си знае и подозира, ама аз нищо не обаждам, а и той директно не е питал или говорил. мисля, че му е по-неудобно и от на мен. Майка ми се черви, докато ми обяснява за презервативи, противозачатъчни, полов акт и прочие, ама сега си говорим на тази тема. даже тя ме поощрява да го правя редовно, защото жената започне ли трябва да е редовно. в противин случай се отразява зле на половата й система. Просто не им казвай и толкова. не е нужно да знаят всичко. а и както пее Стефан вълдобрев-този ад води в рая. Ако бях грешна, щях ли да съм в рая всеки път, когато го правим?