View Full Version : Ерекцията при момчетата
Интересно ми е колко дълго е ерекцията ви при мастурбиране или правене на секс :)
Mii zavisi...2-3 moje i 5 4asa... nali ti kaaam zavisi
P.S. Are begai ot tuka be smotlio!
KEY
А колко ти е дълга струйката, като пишкаш ? :-s :-s :-s
Ма не бе питам,шото мойта е от 4 до 5 часа та питам дали е нормално или да се стегам за 7 :lol:
a normalnoli e da sam jena i da ne poluchavam erekciq,ama kakvo e erekciq,a postinora moga li da piq kato bonbonki,a kak se slaga kaput,a kakvo znachi "klizma",leleee az cicite mi sa mnogo malki,na priqtelq mi pishkata mi e 22santima-malka li e
pisna mi ot tapi vaprosiiiiii ](*,) ](*,) ](*,)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: на мен пенисът ми е на задника, ама съм момиче да знаете :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: на мен пенисът ми е на задника, ама съм момиче да знаете :lol: :lol: :lol:
Ne te znam kakvo si, ama mi pisna da kato otvorq nqkoq tema i da vidq 10 tvoi mneniq sus po 1 slovosu4etanie vuv vsqko! are stiga spamila i pisala gluposti, pa kato si se setila ne6to, sled kato si si napisala mnenieto moje6 da go redaktira6 we deea. Pyy, tolko li e vajno da si napravi6 rating, we momi4e i da pi6e "super fen" vmesto "fen"? Tova ne te pravi nito po-umna, nito po-opitna!
P.S. Pisna mi ot nqkakvi nedorasli hlapeta na po 12-13 godini da [pi6at tuka!
Schnitzer
04-03-2007, 16:35
Тия 4-5 часа ама само във мечтите ви ;-)
Jony, стига де!Човек пък да не се пошегува!И не съм на 13 години, аз съм на 18 и половина :-)
Jony, стига де!Човек пък да не се пошегува!И не съм на 13 години, аз съм на 18 и половина :-)
miiii o6te po-zle zza tebe! Nedej spami, mnoo se drazna na takiva horica.
Aee sus zdrave!
Schnitzer
04-03-2007, 16:41
Jony, стига де!Човек пък да не се пошегува!И не съм на 13 години, аз съм на 18 и половина :-)Ае се запознаем :twisted:
Я да се регистрирам :)
04-03-2007, 19:41
10 минути :oops: