View Full Version : Голям срам
Слушайте сега какво стана реших да правя 3 ка с 2 много добри приятелки вси4ко беше перфектно но когато те се нажедоха да им се изпразня ж лицата аз вместо тожа им се изпикаш умрях от срам помогнете какво да правя плс плс плс
bqsna_teenagerka
04-03-2007, 17:12
ami nie s nishto ne mojem da ti pomognem...izlojil si se...4oveshko e..karai shte go prejiveesh!
ami kvo da ti kaja spored men tva si e normalno ne6to. si4ki pikaem. e ne varhu licata na momi4etata kogato praim sex ama kvo pak moje da im e haresalo. prodaljvai v sa6tiq duh i dr pat ako iska6 moje da sa iza4ka6 na 4ar6afite i da go polzvate da vliza po lesno!!!
Adema_Rulez
04-03-2007, 17:14
Dosta nelovko,nz kak da ti pomogna ,a i nz kakvo moje6 da naprai6.
Kak reagiraha te? :smt017
CrazyWitch
04-03-2007, 17:15
Мисля, че ние с нищо не бихме ти помогнали.
Да върнем времето назад ли?!?
Няма как да стане.
Може да им кажеш, че ти се възбуждаш на това нещо и на момента си решил да го направиш. ;)
mi pikaelo ti se e izpikal si se kvo tolkova puk i nemojesh da vurnesh vremeto nazad tei 4e...prodaljavai napred :)
ThePainIsReaL
04-03-2007, 19:34
Кофти се е получило .. наистина кофти. Няма как да промениш случилото се, така че гледай да не мислиш много-много. Говори с мацките, кажи им сори .. и продължи напред.
Човешко е все пак ..
da we a edin marmot kvo pravil ...
ako ti e stanal patlaka i da se syderesh ne moesh da pikaesh pa kamo li nevolno
busted!
ThePainIsReaL
04-03-2007, 19:41
da we a edin marmot kvo pravil ...
ako ti e stanal patlaka i da se syderesh ne moesh da pikaesh pa kamo li nevolno
busted!
Бтв и аз тва много се чудих преди да постна, ама гледам всички писали ..
и нз ..
не съм момче, не ги усещам много-много..
айде разяснете малко :lol:
Glezanka
04-03-2007, 19:42
Da be i az twa se chudq ... nali uj na momcheto kato mu e stanalo nemoje da pikae ...
Schnitzer
04-03-2007, 19:53
Ни стаат така нещата брат :twisted: сигурно си сънувал че праиш 3ка и си се напикал на сън :lol: :lol: :lol: :lol:
Приказки от хиляда и една нощ!
Или поредният форумски герой с тъпо измислена историка.
ProstoAz
04-03-2007, 20:24
11 точка от правилника!