View Full Version : Moderated: За колко време сперматозоидите стават негодни за
.........................
04-03-2007, 20:12
iskam da pitam za kolko vreme spermatozoidite stavat negodni za oplojdane sled kato NE sa popadnali vuv vlagali6teto. iii moje li da sum bremenna ako vurhu prustite na priqtelq mi e imalo popadnala sperma i mi e bruknal sled okolo 1 min?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
ProstoAz
04-03-2007, 20:19
За няколко секудни в кислородна среда.
04-03-2007, 20:19
aide pls kajete de 4e mn se pritesnqvam a o6te ima vreme da piq hap4e ako ima nqkakuv risk
Зависи, 1 мин е доста кратко време, за да умрат, но след около 10 мин вече не ги бива
За няколко секудни в кислородна среда.
Не че нещо ма искам да те опровергая. Правихме го с приятелката ми. Беше ни 2рия път. Направихме го веднъж, после веднага след тва още веднъж. Не се усетих на време, но не бях свръшил още и се сецнах. Викам й ; абе аз не бях до банята. От там едно скумичкане, едно нервничене, баси майката. Ма кфо беха минали м/у 5 и 8 мин. м/у първото и второто "боцкане". Спокойно и викам : Четох в Уикипедиа и пишеше не повече от 60 сек в нормална среда и до 2-3 дни в специална (лабораторна). След теста за бременност, друго пеех и се молех. Добре че сичко беше окей накрая. Та така че нишо не се знае. Супер индивидуално е тва. Баси белята. По-добре със средства , въпреки че, аз не използвам такива, от както съм с моето маце и другото което е, не бързай да я обладаваш пак. Иди метни един душ пък после си се закачайте.
04-04-2007, 07:08
emi az drugo pitah.edno e da ti e ostanalo po penisa i pak da i go vkara6 a drugo e da e popadnalo suvsem malko vurhu prusti i 4ak sled toga da ti bruknat i to ne vednaga.
pls daite i drugi mneniq 4e se pritesnqvam mnogo.ima li 6ans taka da zabremeneq?
НИКАКЪВ ШАНС НЯМА.
Радвай се там..
kuklata_90
04-04-2007, 07:56
4uvala sum 4e vednaga umirat ako ne sa v vlagali6teto taka 4e spored mene nqma 6ans da zabremenee6. No puk sum 4uvala su6to 4ee napulno umirat za nqkolko minuti zaa tova neka i drugi da si kajat mnenieto da ne te izluja :?
Постинора е 10лв.По-добре отиди и ги дай сега,отколкото после повече за аборт.Това е моето мнение!Човек винади трябва да играе на сигурно
04-04-2007, 09:17
da znam 4e po dobre da deistvam na sigurno noo ako nqma na4in da zabremeneq po dobre da ne se tup4a izli6no s hap4eta.a i dosta hora kazaha 4e spermatozoidite burzo umirat.
moje li i drugi mneniq da 4uq za da znam naistina kakvo da pravq.pls neka nqkoi naistina koito znae da kaje!!! :?
da znam 4e po dobre da deistvam na sigurno noo ako nqma na4in da zabremeneq po dobre da ne se tup4a izli6no s hap4eta.a i dosta hora kazaha 4e spermatozoidite burzo umirat.
moje li i drugi mneniq da 4uq za da znam naistina kakvo da pravq.pls neka nqkoi naistina koito znae da kaje!!! :?
Аз май ти казах...
iNsaNE`giRL
04-04-2007, 11:30
Пък на мен майка ми ми каза, че една нейна приятелка забременяла навремето след като мъжа и свършил във ваната във водата, докато те били двамата в нея.. там какво било не можах много да разбера... ама не знам #-o не мога да се сетя :mrgreen:
ChRiSTiaNo_07
04-04-2007, 11:38
Пък на мен майка ми ми каза, че една нейна приятелка забременяла навремето след като мъжа и свършил във ваната във водата, докато те били двамата в нея.. там какво било не можах много да разбера... ама не знам #-o не мога да се сетя :mrgreen:
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Тва ме уби :smt005 :smt005
mi az mislq,che tva ne e vazmojno :smt017
ProstoAz
04-04-2007, 16:50
Що пък да е невъзможно?
Водата е мнооого благоприятна за сперматозоидите.
hfghdfhd
04-06-2007, 12:55
napylno e nevyzmojno tova s vanata...spermatozoidite sreda ot (40-50) gradusa se "svarqvat" za sekundi, a pyk ne vqrvam tezi vliubenite da sa se kypali v studena voda...
a pyk ina4e po osnovnata tema- spermatozoidite umirat za okolo minuta nqkyde... ako ste vijdali spermata otna4alo e bqla sled okolo minuta stava prozra4na...a pyk ina4e nemoje da si bremenna zashtoto edno 4e e minala 1 minuta i drugoto 4e za da stignat spermatozoidite do qicekletkata trqa da "se iztrelqt" navytre...spokoino nqma kakvo da se pritesnqvash