Влез

View Full Version : писна ми да съм без пари

emmanuella
04-03-2007, 20:28
нашите не са богати и отлично ги разбирам че не могат да ми дават по много джобни обаче съм 8 клас и парите взеха да не ми стигат.. къде мога да търся работа за лятото като съм само на 14 :roll:

CrazyWitch
04-03-2007, 20:50
Еми и аз те разбирам. Оказва се, че март месец трябва да ги изкарам с 10лв. :)
Ко ти пука. Хах. Щтракай с пръсти, цигански живот и не се тормози, защото ти сам казваш, че нищо не можеш да направиш. Само на 14г. си.
Е, да! Аз съм на 18, но защо ли съм по-голяма мизерница от тебе :)?!?!
Отговор : Защото си нямам на идея от къде идвам и на къде отивам, ама вече не ми и пука.
:) Случи ли се нещо.. Гледай филосовски на нещата.
Ще му мисля като се наложи да се изхранвам и да гледам семейство.

sex_is_zero
04-03-2007, 21:11
незнам и на мен ми писна да сим без пари но аз поне знам киде ги изхарчих (за приятелката) нали знаеш 8) 8) 8) 8)

ако си имаш приятелка свиквая щото няма друг начин.
аре успех :P :P :P

BAYO
04-03-2007, 21:17
Карай го яваш яваш братко. На 14 си. Никъде неа те земат на работа. Дръж вашите за ушите и тва е. Спестявай , все от някъде има как. Другото ще си дойде с времето...

emmanuella
04-04-2007, 09:41
:-D е да ама аз съм момиче и ми се ще да си имам повечко джобни за това онова . все се намира какво да искаш да си купиш нали.. ама и при мен се очертава април да изкарам с има няма 15 лева и.. хич не ми е весело.. обаче сте прави като се замисля така и така не съм умряла от глад не съм гола и боса нито пък съм от кофите имам покрив над главата .. :D та.. май вярно ще си карам без пари засега пък лятото ако изпадне нещо да продавам сладоледче или флаери да раздавам ще е супер.. :D

SuPeRSlaDkA
04-04-2007, 12:33
еми спорез ман парите не са най-важното нещои не са необходими чак толкова да си прекарваш яко..а можеш да работиш, като продаваш сладолед или сервиреш,ама май си още малка..абе ше се оправиш спокс

emmanuella
04-04-2007, 12:52
не са най важното ,да , но без тях не може нали...малка ама друг път декември ставам на 15 :-D ами аз това питам има ли други на моите години опитвали да работят нещо такава да споделят опит в търсенето и т.н. абе въобще споделете как си докарвате парички извън джобните от мама и тате :) сигурна съм ,че не само аз и на други им се ще да си изкарат някой лев та смятам че всяко инфо е добре дошло

04-04-2007, 13:37
еми прося по улиците :roll:

Baby_b
04-04-2007, 15:03
Аз тва лято работих кат сервитиорка :) и си ми беше супер цяло лято пък и в тва кафе кадето бех аз нямаше мн хора и по цял ден чета си списания и гледам телевизия ::: и кат се има предвид че взимах по 10 лева на смяна и си ми беше перфектно :lol: Аз се уредих на тая работа щот собственика ми е фр :mrgreen: иначе съветвам те да поразпиташ някои приятелки или да отидеш някаде където търсят персонал се някои ще те вземе аз съм на 15 са и пак ме зеха :-D

KoRn
04-04-2007, 19:04
...kolega kolko zima6e na den ?? A ako ima jelae6ti za tfa lqto sum izmislil edin dobur biznes ....

Sarabi
04-05-2007, 10:12
Хах и аз съм в същото положение. Майката ми отпуска 2 лева на ден с които трябва да закусвам, обядвам, вечерям, пътни, излизане с приятели, ходене на дискотека, купуване на дрехи и тям подобните работи и веднъж месечно тампони и глупости :lol: . Вечно ми се налага да искам от някой стинки. Отвратително досадно е, гадно е постоянно да си искам това- онова от някой, ама какво да направя. Знам, че майка ми с удоволствие щеше да ми дава повече, ако можеше. А и от друга страна това ограничаване е хубаво, защото до някъде се учиш на самостоятелност, свикваш, че не можеш да имаш всичко, което си поискаш. Предпочитам да съм си клошарче а не някоя лигла, която е свикнала на всичко на готово. Доволна съм от това, което имам.
:D

Леникс_16f
04-05-2007, 11:12
Намерих една работа по интернет и вече втори месец работя.До 15 дни се очаква първото заплащане.Ако платят ще ви кажа за работата.

<black soul>
04-05-2007, 19:42
аз на училище ходя с 4 лв и навънка с левче...не се оплаквам, не са малко парите, даже някои имат и по-малко ама ...пак не ми стигат! не съм богаташка ама си имам пари и дрехи така че не мога да се оплаквам...не ми е достатъчно ама кво да се направи! и много пари да имах май пак ще ги изхарча.... иначе откъде можеш а си намериш работа..миии щом си на 14..май никъде! сори, бате.

rosskata
04-05-2007, 23:08
Аз на 15 бачках лятото... Но тогава нямаше толкова проверки и порочие... По курортите взимаха и по-малки на работа...
Не знам какво да ти кажа... Освен някъде чрез познати да се бутнеш... С обяви едва ли ще те вземат толкова малък/ка :roll:

КОлкото до това "няма пари"... Разбирам те напълно! Аз съм същата мизерия...
Пробвай да не спичаш много, има доста начини да се забавлява човек и без пари... В крайна сметка не са най- важното нещо на света...

InitialD
04-05-2007, 23:37
Както каза авторката..."родителите ми не са богаташи"!
Е и моите не са такива..на 19 съм и още си получавам 2лв на ден джобни (ама не бачкам,ако бачках сигурно нямаше да ги получавам)..не се оплаквам..гледам да живея максимално скромно..даже понякога нашите ми се карат че го карам твърде "тънко" само и само за да спестя някой друг лев..но пък съм доволен от това което ми дават нашите..е все пак си нося едни 10 лева за всеки случай ако се наложи да почерпя някое момиче или за някои спешни случай..така че към авторката:Мацко не се притеснявай и не коси толкова за пари..задоволявай се с това което имаш! O:)

ThePowerOfLove
04-06-2007, 14:50
Парите не трябва да са много,а да са достатъчно :? Кофти положение си,ама няма какво да се направи :( Помоли ваще, обясни им,че вече ти трябват повече пари..може да има някакъв (дори малък да е) ефект...Аз до сега не съм имала такъв проблем (е наще не са богати ама не мога да се оплача),но е гадно..

kati_0513
04-06-2007, 15:57
Парите наистина не бива да са много, а достатъчно...
Аз не излизам с по- повече от 4 лева от вкъщи, когато отивам на училище, понякога дори и с два отивам, просто не са ми необходими повече пари- спестявам си и така ми е по- добре, уча усилено и взимам хубава стипендия всеки месец, с която си копувам това, от което имам нужда, понякога дори и стипендията си спестявам за нещо повече, но в повечето случаи просто оставям парите при общите семейни ( на 16 съм )...
Просто трябва да си по пестелив/ а и да не хвърляш пари на вятъра...

TikvenaElhichka
04-08-2007, 07:42
Към авторката: разбирам те отлично, но не можеш да си намериш работа на 14 години - незаконно е и едва ли някой ще те вземе да работиш преди да си навършила 16. Съчувствам ти, но това е положението :(

Аз сега съм на 16 и спешно си търся работа( като сервитьорка или продавачка), защото 1 месец ще го карам на пост и молитва и пак няма да ми стигнат парите дори и за половината билет за концерт, на който искам да отида,(получавам по 5 лв. на седмица, което означава 20 лв. приблизително на месец :( ) и уви много се притеснявам, че няма да си намеря работа, въпреки че търся упорито. А парите, които ми трябват не са малко(40лв. за билет и 30 лв. за автобус - отиване и връщане) и не мога да помисля и да поискам от нашите толкова... :( И не получавам стипендия, защото в профилираните гимназии дават едва 10ти клас стипендия, а не 9ти както в техникумите и СОУ :/

miss_survivor
04-08-2007, 11:07
parite ne sa nai-vajnoto no vse pak sa neobhodimost...opitai da spestqva6 ot zakuski li ne6to takova...a za rabota ......pasi kozite na nqkoi :smt005

Sexapilna_kukla
04-08-2007, 12:08
a za rabota ......pasi kozite na nqkoi :smt005
Хич не е смешно! Така казваш, защото не си в положението на момичето, а ако беше така, да видим какво щеше да говориш!

Относно авторката: Не губи надежда и си търси работа, разпитвай насам-натам, до като не успееш. Все нещо трябва да ти се отвори, успех :wink:

04-08-2007, 16:54
az sam na 18 i pak si mi davat po 10lv za delni4nite dni i 10lv za kra4ma,disko i taxi prez weekenda.no parite mi stigat.po princip qm mn malko.i parite za qdene ostavat,no kato ida na kafe i se pribera s mar6rutka i parite za denq svar6vat.no vse pak uspqvam i da spestqvam i da si kupuvam tva onova.

vivian
04-08-2007, 16:56
tva gore bqh az... :roll:

sexy_momi4e
04-09-2007, 14:05
ami mnogo zavisi ot koi grad si

04-09-2007, 15:49
Ne si gladna, ne si jadna, ne si gola, ne si bosa, imash pokriv nad glavata si i smeistvo, koeto se grizi za tebe... Mnogo hora i tova nqmat! Nau4i se da cenish tezi neshta- te sa nai-vajnoto! Ne gledai priqtelite i poznatite si, koito sa s posleden model telefon, kola,hubavi dreshki i mogat da si pozvolqt vsi4ko! Prosto takyv e jivotyt! A edin den, nau4ila se da se radvash na malkoto, shte postignesh mnogo, ubedena sym i ti go pojelavam :)

НЕ Е ВАЖНО
04-09-2007, 21:34
Ами...да ви кажа,аз съм бил много зле!В момента съм на 15,но преди време майка ми и баща ми бяха разведени(не че ме интересуваше това),но аз живеех с майка ми и бяхме я много окъсали!За нищо не стигаха парите,камо ли ако искаш нещо повече.....
Та..сега вече нещата не са така, но съм убеден че разбира се не е най-важно да имаш много пари, все пак трябва и да си здрав,за да ги ползваш пълноценно,но парите са една нужда!
В момента си ходя с около 10 лв на у-ще, и ако излизам ми дават още,но да ви кажа, не ми е много забавно..защото след като си изгубих всички приятели и красиви неща в живота, не ми правят особено впечатление :cry:

04-10-2007, 13:22
Да това е гадно.
Аз си реших проблема. На 16г. съм и изкарвам по 200лв на месец от реклама в един сайт. Сега съм си супер :P

04-10-2007, 18:37
Vyobshte ne znam .. maika mi mi dava po 1 levche ... i wika .. kwoto iskash prawi .. pushi izlizai na kafe i t.n. e ne znam .. subiram .. ne che ne moje da mi dawa poweche ama e kato wushka .. se edno .. az weche iam rabota za lqtoto weche 3 godina .. abeee .. nz iam chuwstwoto che tiq roditeli sa mnn zleeeeeeeeeee

04-10-2007, 19:30
oo samo molq te ne se deprisirai vseki e imal takiva moneti v jivota si....da mnogo tu sa pravi trqbva da gleda6 napred i ne se obra6tai nazad nito gledai sega kakvo vajnotoo e kakvo te bade.....az sa6to ne razpolagam s mnogo jobni dokato moite priqteli imat i to po mnogo....noo v sa6tonst se rdavam 4e sam taka ....az edno dete v semeistvoto..aa moeto semeistvo e samo maika mi ba6ta mii..ne stava no..kakvoto mi e pisano da stvaa gotova sam da go priema s glavata nagore spored men parite sa nai malovajnoot ne6to a ti kak misli6?

emmanuella
04-10-2007, 21:13
е, определено не съм закъсала чак толкова казах го вече имам покрив над главата ,не съм умряла от глад .. ама..просто по скоро с темата целях да събера информация къде и как може да намери работа непълнолетен...защото парите колкото и да са никога не стигат .. виждам ,че някои от вас все пак са успели това ми дава надеждата че мога и аз.. вярно 14 са си 14 но.. просто ми втръсна всеки ден да протягам ръка за левче, какво ти спестяване .. с това левче трябва да закусвам нещо а много ясно че не стига за нищо .. а и какво да кажа лято идва то 1 сладолед май вече е левче ...офф..май май верно ще се депресирам вече .... предпочитам да си ги изкарам сама и даже бих помагала на нашите ако можех.. то стана ясно че това лято май няма да ме огрее за работа догодина обаче със сигурност ще гледам да намеря нещо..и.. определено искам да работя легално- нашите знаят и нямат против ,така че ще се погрижат да вземат разрешение от инспекцията по труда или каквото там се казва.. остава да си намеря работата и съм ок.. ама тъкмо там е проблемчето.. та.. споделяйте по темата каквото се сетите

04-11-2007, 08:57
е, определено не съм закъсала чак толкова казах го вече имам покрив над главата ,не съм умряла от глад .. ама..просто по скоро с темата целях да събера информация къде и как може да намери работа непълнолетен...защото парите колкото и да са никога не стигат .. виждам ,че някои от вас все пак са успели това ми дава надеждата че мога и аз.. вярно 14 са си 14 но.. просто ми втръсна всеки ден да протягам ръка за левче, какво ти спестяване .. с това левче трябва да закусвам нещо а много ясно че не стига за нищо .. а и какво да кажа лято идва то 1 сладолед май вече е левче ...офф..май май верно ще се депресирам вече .... предпочитам да си ги изкарам сама и даже бих помагала на нашите ако можех.. то стана ясно че това лято май няма да ме огрее за работа догодина обаче със сигурност ще гледам да намеря нещо..и.. определено искам да работя легално- нашите знаят и нямат против ,така че ще се погрижат да вземат разрешение от инспекцията по труда или каквото там се казва.. остава да си намеря работата и съм ок.. ама тъкмо там е проблемчето.. та.. споделяйте по темата каквото се сетите

A be za kakwo po dqvolite sa vi tiq pari na po 14 godini... Az kato bqh na 14 godini pove4e ot 1 lw na den ne har4eh za ne6to za piene kato izlizah s koleloto.. Ama poneje se prawite na porasnali i iskate da hodite napred nazad po kafetata.. ](*,) sedi mirna i dogodina, po dogodina 6te po4ne6 rabota!!

I edno ne6to da znaete ot men- kolkoto i pari da ima 4ovek, nikoga ne sa mu dostatu4no!! Primer- imalo e meseci v koito sum si izkarval po 500 lw. i pak sum gi izhar4val i ne sa bili dostatu4ni. Imalo e meseci sus 150 lw sum bil, vupreki tova pak ne sum jivql mnogo po lo6o..

emmanuella
04-12-2007, 09:57
A be za kakwo po dqvolite sa vi tiq pari na po 14 godini... Az kato bqh na 14 godini pove4e ot 1 lw na den ne har4eh za ne6to za piene kato izlizah s koleloto.. Ama poneje se prawite na porasnali i iskate da hodite napred nazad po kafetata.. ](*,) sedi mirna i dogodina, po dogodina 6te po4ne6 rabota!!

I edno ne6to da znaete ot men- kolkoto i pari da ima 4ovek, nikoga ne sa mu dostatu4no!! Primer- imalo e meseci v koito sum si izkarval po 500 lw. i pak sum gi izhar4val i ne sa bili dostatu4ni. Imalo e meseci sus 150 lw sum bil, vupreki tova pak ne sum jivql mnogo po lo6o..[/quote]

Ти сам го каза,колкото и пари да има човек все не стигат .Особено като си на 14..и кво като съм на 14 точно сега ми трябват пари ми много ясно че ми писна да съм без пари, на кой не му се ще да си купи нещо спокойно без да си брои стотинките .. :D Я по добре кажи как се изкарват 500 лева :-D

04-12-2007, 11:03

I edno ne6to da znaete ot men- kolkoto i pari da ima 4ovek, nikoga ne sa mu dostatu4no!! Primer- imalo e meseci v koito sum si izkarval po 500 lw. i pak sum gi izhar4val i ne sa bili dostatu4ni. Imalo e meseci sus 150 lw sum bil, vupreki tova pak ne sum jivql mnogo po lo6o..

Ти сам го каза,колкото и пари да има човек все не стигат .Особено като си на 14..и кво като съм на 14 точно сега ми трябват пари ми много ясно че ми писна да съм без пари, на кой не му се ще да си купи нещо спокойно без да си брои стотинките .. :D Я по добре кажи как се изкарват 500 лева :-D[/quote]
Eto taka ](*,)
Sega kato si na 14 nikoi niama da te zeme na rabota, a pa i da te vzeme niama da ti dava 500 :idea:
Ako beshe momche mojeshe da rabotish v avtomivka :-s

tameto
04-13-2007, 05:27
taka si e,ne moje da ima6 vsi4ko!fakta,na 14 da ti trqbvat 4ak tolkova pari,sorry,az sam na 17 i go karam po tunkata,estestveno,4e na vseki mu trqa pove4ko,no v kraina smetka ne vseki moje da si go pozvoli.abe zdrave da e i tolkova.pari se izkarvat i se har4at,imenno poradi nestabilniq si harakter ne sa v top 5 na nai-vajnite raboti!4e sa faktor,faktor sa v jivota,ama 6to ne go ot*bete toq faktor!!! :)

Dragon
04-13-2007, 06:14
na men parite koito mi davat sa savsem dostata4no,a otnosno rabota moje6 kato men da predlaga6 da tgleda6 jivotnite na hora sre6to izvesna suma.no ne da gi gleda6 u vas 4e stava gadno.pri men parite koito iskarvam otivat za gtadjeto za nov gsm ili prosto da si platq 80 levovata smetka na gsm-a ::: ae uspeh

Angel_Girl
04-13-2007, 08:06
Аз съм на 16 години и ще почвам работа другата седмица, защото искам да си имам повече парички.

emmanuella
04-13-2007, 08:51
Angel_Girl ,честито , би ли споделила как си намери работата?
Госта, много ясно,че няма да ми плащат 500 лева. Аз и на 100 ще съм предоволна да изкарам въпроса е къде и как ?!
Dragon,идеята хич не е зле тамън има тука една комшийка дето няма кой да й гледа кучето пък заминава за Париж за 1 месец..ехеее.. може и да стане и без това обожавам животни.. все си е работа :-D да влачиш куче на каишка с тебе по кафетата, та ще се пробвам нищо не губя така и така и тоя месец иначе трябва да карам с има няма 15 лева.. за нищо не стигат #-o .Айде народе давайте още идеи, че лято идва пари за сладолед няма :lol: :-D

punkrock
04-15-2007, 19:05
Раздавай флаери някъде.
На Златни пясъци се взимат 500 лева на месец тъй :-D

%)
04-19-2007, 11:42
на 16 сам нашите ми дават по 3 лева на ден.по принцип ми стигат като хапна и отида на кафе.оба4е когато стане време да отида до залата да потренирам осештам как няма от каде да намеря 2 лева.... заради това мое на4инание запо4нах да спестявам всяка стотинка за да мога да си тренирам и ве4е готе долу сам нагласил нештата и сам много щастлив!!!

djovisna
04-20-2007, 20:48
e poneje i az na 14 nqmah pari i se hvanah da rabotq i ot togava si imam. osven chistachka ili servitiorka nz kva druga rabota mojesh da si namerish

04-20-2007, 21:12
parite ne e dobre da sa mnogo a dostatu4no az sum dobur primer za tova na6ite mi davat po mnogo pari na den i az ne znaeh kakvo da gi pravq i si namerih hobi koeto gi gulta po4ti vsi4kite /subiram metalni koli4ki/ i obiknovenno karam denq s 2-3 lv drugite desetina spestqvam

ponqkoga mi stava super gadno kato davam 60-80 leva za koli4ka golqma kolkoto kutiq cigari i posle se setq za edna ot tezi bezbroi temi v tozi forum

Mitio_man
04-25-2007, 13:32
Emi spoko :-D .Az sa6to sam na 14 i zemam po 1lv. na den.ko da se prai-takav e jivota 8) Prosto ne har4i mnogo.Az taka pravq-za zakuska na daskalo.Za tva gi polzvam.I na6te ne sa bogati,ama davat,kolkot da prejivqvam :-D
Ae PEACE \/

04-25-2007, 13:57
Да това е гадно.
Аз си реших проблема. На 16г. съм и изкарвам по 200лв на месец от реклама в един сайт. Сега съм си супер :Pмалко повече инфо ще може ли ?

04-25-2007, 18:41
Ако си здравеняк можеш да бъдеш общ работник на строеж, между 20-25 кинта надница на ден е 80 кинта на седмица нещо такова беше, преди 2 години аз работих ама се иска много физическа сила и издражливост решвай !

Обаче няма да можеш да работиш с договор... и ако ти се случи нещо сам отговаряш [-(

fulldelight
04-25-2007, 20:33
Ох и на мене не ми дават мн пари...и аз мисля да бачкам нещо тва лято щото тва не се трае!

Duff
04-25-2007, 22:42
az zaradi tiq pari zagubih vsi4ko!ezik,rodina,priqteli,blizki...i men si dori :cry: Jiveq izvun Bg,i ne zaradi kef,a zaradite pustite pari.Ama kato si spomnq kva mizeriq be6e v Bg,ne mi se prebira daje...za6toto znam 4e o6te E!

jony
04-25-2007, 22:57
Винаги има и по-зле от нас.
Представи си да си африканско дете, например?
Радвай се, че имаш 15 лв. за април. Има деца, които нямат толкова за цял живот!
Иначе те разбирам, и аз съм бил така...
Ще пораснеш и ще си намериш работа, спок :)

emmanuella
05-11-2007, 19:58
Ама аз съм пораснала вече :-D може да се смеете ама аз си намерих работа временна , е не много престижна ама.. 1 път в седмицата тегля метлата на нашия вход като за 45 лева , толкова . За момента закърпих положението ..аа да..и не стигат за нищо ама... То верно човек колкото повече има повече харчи , затова няма да се оплаквам.. засега :-D Честна дума сладоледа това лято ми се видя много вкусен явно щото сама си изкарах пари за него :lol:Обаче не отказвам идеи за свястна работа така че пишете. :lol:
Duff,отлично те разбирам, то и аз мисля да се изнасям от Б-я като завърша училище ама дотогава много време има може нещата да се оправят кой знае.. :smt017

05-12-2007, 17:07
Карай го яваш яваш братко. На 14 си. Никъде неа те земат на работа. Дръж вашите за ушите и тва е. Спестявай , все от някъде има как. Другото ще си дойде с времето...
Ми не е опитала:не са я наели!Сестра ми беше на 14,когато си намери първата работа....май като сервитьорка,но тя каза,че е на 16.....така,че ако си по-едър и се представиш за по-голям,може да те наемат на някоя работа.....Кой знае?То не е хубаво да се лъже,ама за пари какво ли не прави човек?

Anorcha
05-13-2007, 16:56
значи пичове имам перфектното решение. Така първо отиди до един детски магазин и си купи пистолет (едни такива за по 30 лева ама изглеждат като истински-железни са и стрелят железни сачми). После си земи някой приятел дето нема да ти е мн ценен ако се наложи д аго убиваш. Така избери си една бензиностанция и некъде към 9 часа влез и кажи че ше си напраиш шейк от мозъка им ако не ти дадат парите. После бегай. Нема да те гони полиция щото това не е банка и няма скрита аларма. Това е перфектния заместител на работа на един младеж :wink:

П.П ако знаете от къде може да си купя газов пистолет за 30-4- лева кажете :mrgreen:

live2beCooL
05-14-2007, 20:53
ole ne...4esno vi kaja...vinagi sum raspolagal s mn pari i nz kakvo e 4uvstovoto da nqma6 :S sig. 6e e gadno.... i kato se setq 4e har4a po 20lv na den i to za gluposti i naprao mi stava lo6o.....kupuvam si spraitove piq 1/4 i go hvarlqm e takia glezotiiki samo........tctctc ..... a lo6o e 4e ponqkoga si nalagam da ne har4a pove4e ot 5lv i vse zabravqm :S sq ve4e 6e se staraq da har4a po -malko moje da se jivee i bez pari.....bi trqbvalo de

Anorcha
05-15-2007, 14:41
впрочем от обири мн пари се изкарват- околко 500 лева. А пък един мой фр има леля дето е управител на една банка и може да позагъси камерите леко докат си свършим работата. Те тва най-важното-треа да имаш късмет

girl_in_black
05-15-2007, 16:22
Ми на 14 е малко много трудно да си намериш работа..Радвай се на това, което имаш, за кво са ти много пари

AmyLeeRall
05-16-2007, 15:35
И аз не мога да се оплача...наще зяпат само когато ще ходя на РД и има искам по 20-30 лв за подарък...щот аз си ходя доста често насам натам...по разни рожденни дни и...само тогавя крякат, иначе не се оплаквам... :)

assd
05-17-2007, 16:56
добре че си на 14, ще видиш след 18 кво става
50 кинта ако ти стигнат на ден ще се радваш :wink:

emmanuella
05-27-2007, 19:21
Чакай да стана на 18 тогава ще му мисля засега закърпих двата края не се оплаквам..много :-D а и м/у другото като сатна на 18 мисля да се махам от Б-я по чужбината да изкарам пари а не тук да се мъча за смешни суми като нашите ,ама това е вече друга тема май дето ще я мисля стана на 18
:lol: :lol: :lol: :lol:

GiRo
05-28-2007, 10:45
а аз деба като се занимавам с колела кфо да кажа... :-D
нашите също не са богати...но съм доволен на това което имам!!!
а и лятото наближава...време е за малко работа :P

mirelinda
05-28-2007, 11:10
Ami kakvo da ti kaja :smt012 osven da si vzema6 hrana ot vas za da spesti6 pari(nali tva iska6) i 6te si ima6 nemogga s drugo da pomogna trqa da si pona na 16 za da si nameri6 rabota