View Full Version : Доста уплашен
С приятелката ми си правим редовно секс по принцип. Обикновено аз свършвам първи и после и тя. Но от около седмица и половина не свършвам! :smt018 А тя веднъж свърши 2 пъти... Не ми е проблем но започнах да се притеснявам от вчера! Решихме да пробваме по-необикновени неща. Задоволявах я дезодорант, тубичка гел и тн.. Тя пробваше различни целувки по тялото ми но пак нищо! :smt009 Докато не си завря пръста в ануса ми :-$ Не смея да кажа че изпитах нещо приятно, а по скоро странно. Но фактът си е факт-свърших когато си навря пръста в гъза ми! Днес пробвах с пръст в задника сам и ми достави голямо удоволствие!! Притесних се да не би да съм гей или нещо такова?! :smt010 :smt009 :smt017 :smt012
hah ! trudna situacia .. 4uval sam 4e ima maje koito tova gi stimulira ama neznam ... tq kvo celiq prast li si mu6na :shock: (ebati!!! )
mi pi4 az hah... naistina nz kvo da ti kaja ...
nqkoga zamislql li si se za mujki laski .. ?
ne iskam da te obijdam prosto pitam.. :|
ами мисля че горе долу целия пръст си навря, което не е много, защото аз отдолу съм по... широк. Защото бившия ми бепе момче. (на 16 съм) Така че да замислял съм се за мъжки ласки
Симулирал си си простата "простата"
dete_na_prostora
04-03-2007, 23:31
ами мисля че горе долу целия пръст си навря, което не е много, защото аз отдолу съм по... широк. Защото бившия ми бепе момче. (на 16 съм) Така че да замислял съм се за мъжки ласки
:smt005 :smt005 :smt005 Предното ти гадже е било момче и ти все още се питаш дали не си гей :smt005 :smt005 :smt005
nqma kvo da se govori spored men si BI ... ne e sramno .. spokoino
prosto napravi si eksperiment s koi ti e po-hubavo.. s mom4e ili momi4e .. i 6te razbere6 vsa6nost kakav si ...
batkodoki
04-04-2007, 01:48
С приятелката ми си правим редовно секс по принцип. Обикновено аз свършвам първи и после и тя. Но от около седмица и половина не свършвам! :smt018 А тя веднъж свърши 2 пъти... Не ми е проблем но започнах да се притеснявам от вчера! Решихме да пробваме по-необикновени неща. Задоволявах я дезодорант, тубичка гел и тн.. Тя пробваше различни целувки по тялото ми но пак нищо! :smt009 Докато не си завря пръста в ануса ми :-$ Не смея да кажа че изпитах нещо приятно, а по скоро странно. Но фактът си е факт-свърших когато си навря пръста в гъза ми! Днес пробвах с пръст в задника сам и ми достави голямо удоволствие!! Притесних се да не би да съм гей или нещо такова?! :smt010 :smt009 :smt017 :smt012
НЕ, не си!
това е съвсвм нормален физиологичен рефлекс - имат го всички мъже по презумпция.
момите да мълчат в случая!
а момците дето се правят на неразбиращи - при следващата еякулация да забележат: дали пук не им пулсира аналния сфинктер в такт с пишока и кефа......елементарна физиология е това. неизбежна. при всички мъже. от анатомията няма как да избягаш
stiga we doktore .. govori po konkretno ..
na men naprimer ne mi se nalaga da si barkam v gaza ili nqkoi da mi barka 4e da svar6a...!?
ti prai6 li taka po vreme na sex ? sigurno .. 6toto kakto ti kazva6.. tva e elementarna fiziologia...
ama zemi popro4eti malko po vnimatelno ..
mom4eto e spalo s dr mom4e predi tva ...
6to ne obarna vnimanie .... ili tva e normalnoto razvitie na sqko edno mom4e a !? =;
lips_of_anegel
04-04-2007, 05:14
първо не мисля 4е си гей,6тото явно приятелката ти те възбужда.и второ попринцип там има много 4увствителни места и просто сте пробвали не6то ново.и тва трябва да си остана "креватна тайна"и толкоз.а в дне6но време ми е много сме6но кат си4ки по4нат да питат ами аз гей ли съм лизбийика ли съм.абе то тва си е в главите и вие си го ре6авате,не може другите да ви го кажат и не трябва да се води6 по 4уждите мнения.смисъл карай с това което ти мисли6 а другото е просто съвет4енце
lips_of_anegel
04-04-2007, 05:16
ами мисля че горе долу целия пръст си навря, което не е много, защото аз отдолу съм по... широк. Защото бившия ми бепе момче. (на 16 съм) Така че да замислял съм се за мъжки ласки тогава изоб6то 6то пита6 гей ли си или не си.явно си бисексуален,ама за кво пита6 тоя въпрос,6том си ходил с мом4е и явно сте праили секс.зна4и ти харесва и смисъла на темата е никакъв ](*,) ](*,) ](*,)
alkobalko
04-04-2007, 05:24
Може наистина да си би, може и предни път (когато си бил с момче) да е от любопитство.
kakto kaz aleandra moje da e bilo ot lubopitstvo tva s momcheto,az sashto sam bila s momiche,smisal-troika sam pravila,prosto zashtoto mi beshe interesno da sam s jena......chesno kazano ne mi haresa :smt017
ama az sashto mislq,che si Bi
ChRiSTiaNo_07
04-04-2007, 09:23
Може наистина да си би, може и предни път (когато си бил с момче) да е от любопитство.
Съгласен съм :-s
Гей - Състояние на духа
Педераст - Състояние на тялото
Ами осфен тфа да се ебеш с Азис нз кфо да ти препоръчам Хахаха ма ако се замисляш дали си гей ... Или си педер или тая тфойта е ВУК :РррРр
П.С. На къде отива светът :cry: пълно е с гейове бе ХОДЕТЕ НА ОКОЛОМРЪСНОТО и избете най-яката да виите как ще си станете нормални Хахаха
xaxaxaxa nevijdate li che vi ze za meze toq hahahahaha priqtelkata mu burkula v guzo i svurshil hahahah :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Това да си завираш пръста в задника няма ништо лошо. Даже е хубаво :( Давай по честично. Аз си имам мишена тука сега докато ми е по спаднал да бия Гейбриел по главата и да го помпам в очите и ушите и пишка в пишка :wink: