View Full Version : Ще се чукате ли по Великден? Постихте ли до преди това?
Митрополит
04-04-2007, 05:49
Знаем, че е време за пости и сигурно не малко от вас спазват обичая. През тази седмица до разпети петък не се прави секс.
Искам да попитам спазвате ли това изискване? И след църква по Великден, само яйцата ли ще чукате или..? Въобще какви намерения имате през страстната седмица?
Утре се боядисват яйцата, да напомня на домакините ;)
Приятелят ми е вярващ, така че може и да не го правим.А пък и е някво, не знам...
Ние тези неща не ги спазваме.Но и без това ще съм забранена от утре нататък, тъй че .... тази година можеи да го спазим :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Знаем, че е време за пости и сигурно не малко от вас спазват обичая. През тази седмица до разпети петък не се прави секс.
Искам да попитам спазвате ли това изискване? И след църква по Великден, само яйцата ли ще чукате или..? Въобще какви намерения имате през страстната седмица?
Браво, Митрополите, хубаво се изказа.
Аз само един път през живота си съм постила, стига ми толкова.
Тааа.... , не спазвам обичаите. И ще си правя секс .
CVETELLINA
04-04-2007, 07:17
Хаахха сега разбирам,че е забранен секса през тази седмица. :-D По принцип не спазваме такива обичаи,но тази година ще се наложи,защото гаджето ми е на турнир в чужбина в момента :? :(
ami principno spazvam kolednite posti,ama velikdenskiite nikoga i az nz zashto....ne sam vqrvashta prosto e huvabo da ti se izchisti organizma.....no mislq ,che shte pravq seks :-k
krem4et0
04-04-2007, 07:49
Правих секс в понеделник. до петък няма да видя гаджето, така че ще си правим после секс. но това не е заради обичая, а просто защото ми е натоварен графика и не мога да го вместя в него. Ама другата седмица съм ваканция :-D
Силно Потресен
04-04-2007, 10:37
Добре, че въведоха вероучението и следващите тинейджъри ще са по образовани от вас!
Може ли да сте толкова неограмотени??? Какви християни сте вие? Поне една божа заповед да спазите, ама... Деца-идиоти
pitbullbg
04-04-2007, 10:49
drugo 6te kaje6 li pope :)
що за гавра представляваш ти!?
:shock:
zashto da e gavra???
az ne vijdam nishto smeshno ili losho v tova da postish,tva ne e napraveno samo za da vidish kolko shte ti izdarji volqta ili za da se izchistish ot dqvolite v sebe si....po tozi nachin organizma ti se prechistva,a za seksa-kakvo losho vijdash v tova da ne pravish seks 1 sedmica?
Да постнато в раздел Секс!
Прочети и заглавйето
zaglavieto si e ekstra(e malko kuca tva "chukane"smisal pone da beshe malko po-cenzurirano)
a inache e dobro zaglavieto poneje naistina po vreme na postite ne se pravi seks
ChRiSTiaNo_07
04-04-2007, 11:20
:smt005 браво дедо попе,евала ти права за темата :smt005
Блажиш ли? Блажиш... дедо Попе :))))))))