View Full Version : КОЙ ОТ ДВАМАТА ДА ИЗБЕРА??????????
В момента съм много,много раздвоена и наистина незнам какво да правя.Влюбена съм в две момчета,знам че много от вас немогат да ме разберат и ще кажат,че е невъзможно да съм влюбена и в двамата,но е така!Единият го познавам от много отдавна и знам че наистина ме обича и за всичко мога да разчитам на него,имам му пълно доверие,а другият го познавам от няколко седмици,но съм напълно запленена от него,само за него мисля,много го харесвам и знам че и тои ме харесва,виждаме се всеки ден и ми е супер с него.
Мислех си няколко дни да излизам едновременно и с двамата,докато не разбера с кой ми е по добре и с кой искам да съм,но проблема е че и тримата имаме общи познати,които са ме виждали и с двамата и ме е страх някой от тях да не разбере.
Знам че трябва да избера само един,но наистина незнам кой ](*,) [/b]
ShannonLarkin
04-04-2007, 14:17
бооооооооооооооже...обичал� � двама...виж ся...тез любови ги знам...обичам те мило обичкам си бебчо и такива лиготий...и след 1 седмица се ненавиждате...тва не е любов...любовта е вечна...(според мен!)
ситуацията ти е малко гадна...моя съвет е да тръгнеш с момчето с което се познаваш от преди...на него имаш повече доверие, познаваш го добре(предполагам)...за другия сигурно не знаеш почти нищо...ти решаваш все пак
Според мен е най добре да тръгнеш с момчето което познаваш отдавна,а и си сигурна че той споделя твойте чувства.Колкото до втрото момче може би е само някакво увлечение.Ти си прецинямваш но както каза потребителя преди мен не е възможно да си влюбена и в двамата. :wink:
***_[ Kr@sinK@ ]_***
04-04-2007, 15:12
Според мен е най добре да тръгнеш с момчето което познаваш отдавна,а и си сигурна че той споделя твойте чувства.Колкото до втрото момче може би е само някакво увлечение.Ти си прецинямваш но както каза потребителя преди мен не е възможно да си влюбена и в двамата. :wink:
И аз съм на това мнение... :wink:
Уф!Помисли треэво!Не може да обичаш двама..!Може да имаш сероаэни чувства към един от тях (може би към момчето ,което поэнаваш от повече време :roll: ) ,но другото 100% е овлечение...! Но все пак следвай сърцето си и дано да направиш правилния иэбор и да няма раэочаровани ,наранени и т.н!
Късмет ти желая =;
JoeBanana
04-04-2007, 15:39
ще избереш тоя от няколкото седмици, няма кво да се лъжем :mrgreen:
другия си го закотвила да чака и той ше си чака, няма да избяга :mrgreen: липсва тръпката от неизвестното, което те привлича в г-н няколко седмици :mrgreen:
ама ако те зареже, не отивай при другото момче (стария познат) :mrgreen: ще е нечестно и гадно спрямо него
не стига, че те е чакал, ми ше става и кош за душевни отпадъци :mrgreen:
vladi_addict
04-04-2007, 17:22
Това не е любов, а просто влечение. Ако можеш преспи с момчето-от-две-седмици няколко пъти и интереса ще спадне 100%
nencuHka
04-04-2007, 17:32
И имапш наглостта да казваш обичам ...пффффф :smt004
hilarydonau
04-04-2007, 17:49
ei mila razberi kakvo iska6 znam 4e sega si oburkana no.. i tova obi4am go upotrebqvai kogato naistina si sigurna v 4uvstvata si za6oto tova e mn silna duma tei de az se otklonih ot temata sry i tei na vuprosa ami izberi ne tozi kum koitu 4ustva6 samo vle4enie a tozi koito 6e ti bude veren i nakoito moje6 da se doveri6 tova ot meni re6avai ;-)
ще избереш тоя от няколкото седмици, няма кво да се лъжем :mrgreen:
другия си го закотвила да чака и той ше си чака, няма да избяга :mrgreen: липсва тръпката от неизвестното, което те привлича в г-н няколко седмици :mrgreen:
ама ако те зареже, не отивай при другото момче (стария познат) :mrgreen: ще е нечестно и гадно спрямо него
не стига, че те е чакал, ми ше става и кош за душевни отпадъци :mrgreen: Хах ;) пич кефи6 ма сагласен сам с теб ;)
Лъжеш се, че си влюбена.Когато обичаш някой, обичаш само него и другите не те интересуват.Еми, избери този, към който имаш по-силни чувства, с който се чувстваш по-добре, не знам.
Ще моеш да си избереш от двамата, само когато ти се "опре нож в гърлото". Тва мисля. Тоя новия може да те харесва, но не те обича, така че бъди готова за разочарование.Отностно др. момче бих казал, че е готов да те дари с любов, такава, за каквато си си мечтала ;-)
Mersi mnogo na tezi koito sa napisali kakvo mislqt,naistina :) no polojenieto mi vse o6te si ostava sa6toto,znam 4e ednoto mom4e go poznavam ot odavna i vsi4ki mi kazvat da ostana s nego,no ne razbirat 4e izpitvam mnogo silni 4uvstva i kam drugiq.Nevazmojno e znam,nevazmojno e da sam vlubena v dvama,mojebi za ediniqt samo se zablujdavam,no nqmam predstava za koi :(
ShannonLarkin
04-04-2007, 19:49
за втория булка за втория! :-D по-добра връзка ше излезе с първото момче спУред менИ :wink:
lovelove
04-04-2007, 19:49
Moqt savet e da izlezne6 o6te nqkolko dni i s dvamata i nakraq ve4e da re6i6 koi 6te izbere6,za6toto vse pak ne moje da si igrae6 s tqh,kolkoto i da sa iskreni 4uvstvata ti ;)
baby_angel
04-04-2007, 19:53
milata situaciqta e mn obarkana az te savetvam da tragne6 s mom4eto koeto poznaza6 otdavana taka 6e si sigurna i v negovite i v tvoite 4uvstva kolkoto do ob6ite priqteli te nqmat pravo da ti se mesqt v li4niq jivot ako naistina sa priqteli 6e te razberat i nama da kajat ni6o
lovelove
04-04-2007, 19:53
A i mejdodrugoto edna priqtelka ima6e sa6tiq problem,no pri neq ne6tata bqha po razli4ni,6toto ednoto mom4e koeto si haresva6e i izneveri i tq zatova ostana s drugiq,no neznam koi ot dvamata haresva6e pove4e.
Znam 4e pri teb e razli4en slu4aq,no az samo da spodelq.
Mislih si ako na men mi se slu4i taka i az mai 6te izbera vtoriq,neznam za teb ;)
divo_kotence
04-04-2007, 19:55
и аз до преди 25 дена бях така :-D и накрая избрах момчето което познавам отдавна...по добре питомното от колкото дивото...
lovelove
04-04-2007, 19:57
Neznam ama taq tema mi vleze v glavata. Skypa mi e angel4e_0303 ako ima6 vazmojnost i ako isk6 razbirase mi pi6i,bih iskala da mi razkaje6 malko pove4e za tazi situaciq. Predvaritelno ti blagodarq ;) :)
kotenceto_17
04-04-2007, 20:11
Macka ne ti e lesno vijdam,no edinstveniq na4in e da pomisli6 mnogo hubavo s koi ot dvamata 6te se 4uvstva6 po dobre i koi si zaslujava za6toto ina4e ](*,) neznam
В момента съм много,много раздвоена и наистина незнам какво да правя.Влюбена съм в две момчета,знам че много от вас немогат да ме разберат и ще кажат,че е невъзможно да съм влюбена и в двамата,но е така!Единият го познавам от много отдавна и знам че наистина ме обича и за всичко мога да разчитам на него,имам му пълно доверие,а другият го познавам от няколко седмици,но съм напълно запленена от него,само за него мисля,много го харесвам и знам че и тои ме харесва,виждаме се всеки ден и ми е супер с него.
Мислех си няколко дни да излизам едновременно и с двамата,докато не разбера с кой ми е по добре и с кой искам да съм,но проблема е че и тримата имаме общи познати,които са ме виждали и с двамата и ме е страх някой от тях да не разбере.
Знам че трябва да избера само един,но наистина незнам кой ](*,) [/b]
Абе лайно малко да те бият докато не пуклясаш бе ! Малееее къв бой бихте яли от мене...
Mi da 6te se radvam da ti razkaja podrobno cqlata istoriq,koqto vsa6tnost nikak ne e kartka,no ne6to ne moga da te namerq po skypa,qvno ne6to si obarkala :)
lovelove
04-04-2007, 20:19
Am da obarkala sam sorry ;) na4i tva mi e angelcheto_0303.
EEE mn mn mersi,samo da ne ti se struvam malko nahalni4ka :) no prosto mi e lubopitno .
Nezna kvo da te posavetvam,monogo gadno polojenie :(
Edna moq mnogo dobra priqtelka sa6to ima6e takav problem i v kraina smetka ne ostana nito s ediniq,tolkova gi haresva6e i dvamata,4e re6i da se otdrapne ot tqh za da ne gi narani,nie vsi4ki i kazvahme 4e tova e super tapo,no tq si znae,taka 4e i ti postapi taka kakto si re6i6.
gPa3HuTeJl
04-05-2007, 10:09
Абе лайно малко да те бият докато не пуклясаш бе ! Малееее къв бой бихте яли от мене...
Такива като тебе, само седят пред компютрите и пишат. Затова недей да си показваш ниската култура и зам1лчи..
По Темата :
Няма нужда да избираш, то е ясно, човек1т до теб те обича.. какво повече искаш ? да ти сваля звезди ? Достат1чно е че знаеш че те обича. За друг вариан просто няма смис1л да мислиш.. с оня другия..
CrazyWitch
04-05-2007, 10:21
И аз мисля така. Сигурно с втория е някакво силно улвлечение, но там е работата, че си мисля също, че ако тръгнеш с първия и го имаш .. втория ще ти липсва... (леле неудобно ми става да ги назовавам на числа).
бооооооооооооооже...обичал� � двама...виж ся...тез любови ги знам...обичам те мило обичкам си бебчо и такива лиготий...и след 1 седмица се ненавиждате...тва не е любов...любовта е вечна...(според мен!)
Не "обичала", а "влюбена"! Има разлика!
ShannonLarkin
04-05-2007, 11:10
е ква е разликата ако не е тайна?
ShannonLarkin
04-05-2007, 12:35
е ква е разликата ако не е тайна?
голяма ;)
по темата- сега ти е времето да си живееш- изберо втория дето знаеш отскоро...
емммм не знам...не съм много по любовите и не разбирам кой знае колко ама...щом казвате тъй да бъде :smt016
mila i az sam saglasna s drugite...ostani si s tozi ,koito se poznava6 otdavna.
Няма нужда да избираш, то е ясно, човек1т до теб те обича.. какво повече искаш ? да ти сваля звезди ? Достат1чно е че знаеш че те обича. За друг вариан просто няма смис1л да мислиш.. с оня другия..[/i][/b]
Nqmam kakvo da dobavq. Аз съм на същото мнение с една добавка (навик ми стана) По-добре да си с този, с който се чувстваш по-сигурна.
Ne iskam nikoi da e na moeto mqsto,povqrvaite mi,super kofti e,trqbva da izbere6 samo ediniq,no vsa6toto vreme da narani6 drugiq,mnogo e gadno.
Tri dni po red izlizam i s dvamata,kato bqh re6ila nali ve4e okon4atelno da izbera ediniq,oba4e kogato izlqza s ednoto mom4e zapo4vam da si mislq "da toi e s nego 6te sam",a posle kogato se vidq s drugiq "ami dali ne e po dobre s nego" i znam 4e taka do nikade nqma da stigna i 4e postapvam ujasno sprqmo tqh,za6toto te naistina darjat na men.
4estno da vi kaja,mai 6te si ostana s vtoriq,smisal mom4eto koeto poznavam ot nqkolko sedmici,prosto s nego se 4uvstvam prekrasno i dori s nego mi be6e za parvi pat,no zman 4e atski mnogo 6te naranq drugiq,koito mn mn me obi4a i vse nemoga da mu kaja :( :smt010
Ами ти си решаваш.Според мен ако наистина това момче което познаваш от по-отдавна те обича ще разбере избора ти (макар и да му е мн гадно) и ще те остави да бъдеш щастлива.
Лъжеш се, че си влюбена.Когато обичаш някой, обичаш само него и другите не те интересуват.Еми, избери този, към който имаш по-силни чувства, с който се чувстваш по-добре, не знам.
Глупости, а майка си като я обичаш значи не можеш да обичаш друга жена, така ли?
Глупости, а майка си като я обичаш значи не можеш да обичаш друга жена, така ли?Двата вида любов са съвсем различни, бъркаш се.Обичам майка си, но не мога да обичам друг, освен приятеля ми.Коренно различни са. :wink:
Това, че ти си моногамна не значи, че всички хора са, нали? Или поне обичаш гаджето си тук и сега, обаче не можеш да гарантираш, че няма да го разлюбиш, нали? Щом има временна любом, значи има и полигамия, поне при някои хора.
ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da izbera tozi skoito se poznava6 ot mn vreme za6toto ti go poznava6 ima6 my doverie....a otnosno do va6ite priqteli za6to ne pogovori6 s tqh i ne im kaje6 kakva to4no e sityaciqta-te moje da te posavetvat.......a v kraen sly4ai za6to ne izbere6 i dvamata????probvai i ni kaji kakvo e stanalo posle
Mersi za saveta,no nqma kak da izbera i dvamata,parvoto koeto e jiveem v edin kvartal,imame kakto kazah mn ob6ti priqteli,makar te dvamata da ne se poznavat i vtoroto,koeto e az ne iskam da gi laja,ne sam ot tezi momi4eta koito mogat da hodqt s po nqkolko mom4eta navednaj.
Sega sam i s dvamata,da ,i e mn trudno da napravq taka,4e nikoi da ne razbere.
Avril`Lavigne
04-06-2007, 09:05
Vseki 4ovek se sblaskva s tozi problem no i to nego si ima re6enie.Vseki si zadava vaprosva koi da izbera?Az davam edin savet izborai tozi koito e blizyk do syrceto ti i ne se otkazvai ot tozi kogoto obi4a6 :smt007 vqrvai na syrceto si....
Vseki 4ovek se sblaskva s tozi problem no i to nego si ima re6enie.Vseki si zadava vaprosva koi da izbera?Az davam edin savet izborai tozi koito e blizyk do syrceto ti i ne se otkazvai ot tozi kogoto obi4a6 :smt007 vqrvai na syrceto si....Напълно съм съгласен.СЛЕДВАЙ СЪРЦЕТО СИ!
LiTtLe^DeViL
04-06-2007, 15:01
ami i az sam bila v takava situaciq ...ama prosto haresvah dvama ..4ak obicham...hah...ta moq savet e da si ostanesh parviq,zashtoto az napravih greshkata da ostana s tozi koito ne poznavam dobre i prosto me privlicha....i sbarkah mnogoooo ..no vse pak ti si reshavash :)
i az sami bila v podobna situaciq,no i dvamata gi poznavah ot skoro i prosto izbrah tozi,koito mi be6e na sarceto,i ne zgre6ih!!!!!!!!!!
FiRe_LaDy
04-09-2007, 11:23
Spored men bydi s tozi,kogoto poznavash ot poveche vreme i mu imash po golqmo doverie.
bqsna_teenagerka
04-09-2007, 14:28
не сам 4ела какво си писала оба4е ще отговоря само на върпоса ти (т.е.заглавието) "избери този който оби4аш пове4е и който те заслужава оби4а истински уважава и цени"
Obicha se samo edin, ne moje da obichash dvama!A az ako bqh na tvoeto mqsto shtqh da izbera tozi koito poznavam odavna, zashtoto ot nego znaesh kakvo moje da ochakvash i mojesh da mu imash doverie, kakto i toi na teb.No tova si e tvoi izbor, mn hubavo si pomisli koi naistina obichash.
Странно как може да си влюбена в двама... #-o Избери този,който те привлича повече.Аз бих избрала този,с който се познаваш от много отдавна и много те обича.