View Full Version : neznam oba4e z akoi razdel e temata!!!NO ISKAM POMO6T
poneje tova e nai-pose6tavaniq razdel puk i vse pak istoriqta e svarzana sus sex re6ih da pi6a tuk.
az sum an 16 godina,prednata godina imah klasen na 60godini struva6e mi se mnogo svesten,toi vse mi prave6e komplimeti,kara6e me da ostavam sled testove da si popravqm gre6ki.tazi godina ve4e ne mi e klasen no go vijdam vseki den.toi vse me pita spala li sum ve4e s nqkoi .kazva mi 4 etrqbva nqkoi pat da mi podari edin orgazum.az oba4eh misleh 4e se maitapi(makar 4e malko grubi maitapi vse pak)vsi4ki ot klasa mi znaqt za tova 4e sum mu lubimka,no samo dve momi4eta sa go 4uvali gore dolu kakvo mi govori.no nai-stra6noto idva sega:v4era go vidqh iz grada i toi kaza da zvanna nqkoi pat.az se o4udih za6to.kam 16h toi mi zvanna na doma6niq(ima go poneje mi be6e klasen)i mi kaza dove4era da ida v tqh 4e e sam 4e jena mu e na sofiq.pita me kvo iskam za ve4erq.az mu kazah 4e sum v 6ok i toi:aide kvo si v 6ok ti ot men sex ne o4akvai.no razni sex igri da ti pogalq klitor4eto.kaza mi da mu zvanna sled 1 4as da mu kaja iskam li.az se razplakah v nas i kazah an nai-dobrata si fr.i qt be6e ujasena,takiva dumi ot starec-ujas.posle ne vdigah doma6niq-be6e me strah 4e e toi.toi e mnogo vliqtelen v grada,pie si kafeto s kmeta,dori direktora ni mu se podmazva.ve4erta izlqzoh s priqtelq mi,koito mi kaza 4e ima mnogo griji,qdosah se i mu kazah 4 ei az imam problemi i mu razkzah za u4itelq mi.toi poludq zvanna mu .kaza mu:az sum priqtelq na ...kakvo iska6 ot neq be dartak.u4iitelq mi mu zatvori,hodihme do tqh no onzi se be6e zaklu4il i ne optvarq6e.priqtelq mi iska sled dva dena da go iz4aka i8 da go prebie,no men me e strah da ne go hvanat puk onzi pedofil da se izmakne.az msileh da raztrabq iz daskalo kav u4itel e,no moje da me izklu4at ako toi kaje 4e e samo kleveta.a da podam jalba sum sigorna 4e 6te se izmakne,parvoto koeto e svidetlkite sa dve i ne sa 4uvali istinski frapira6tite ne6ta i ne moga da dokaja vsi4ko.KAKVO DA PRAVQ?KAK DA POSTAPQ>MOLQ VI KAJETE... :smt010 STRAH ME E:(
P.P BLAGODARQ 4E IZ4ETOHTE VSI4KO
christina_aguilera
04-04-2007, 15:03
Наистина е доста сложно при теб. Ами кажи на родителите ти, те със сигурност ще намерят начин как да ти помогнат. А пък ако друг път го видиш в училище се прави, че не го виждаш..игнорирай го просто, за да не те занимава повече.
katttto3
04-04-2007, 15:13
lele tva e ujasno,naistina li si pie kafeto s boiko borisov?otidete s va6ite v zakrila na deteto i tam 6te ti pomognat,pojelavam ti uspeh
miss_india
04-04-2007, 15:14
Миличката... разбирам те много добре защото съм била в подобна ситуация. Аз казах на някой хора около мен на който им имам доверие и съм сигурна че ще ми помогнат и ще ме предпазят. Съветвам те да направиш същото, внимавай на кой какво казваш, подбери си хората който са ти най-надеждни и им кажи за случилото се. Вярвам че ще ти помогнат и ще бъдат зад гърба ти всеки един момент. А за приятеля ти, по-добре без такива крайни действия и побоища, защото с това може да стане и по-зле. Обмисляй всяка стъпка напред много добре за да няма грешки който да съсипят живота ти!
gamercheto_
04-04-2007, 15:16
най добре не му обръщай никакво внимание и гледай да си все с някой за да не се получи така че да те срещне като си сама и да ти наговори още глупости..а относно приятеля ти не го виня момчето че иска да направи това но си е малко рисковано...кажи и на ваще..не можещ сама да се оправяш с всичко..успех
ami purvo spodeli na vashite .. te nai-dobre biha ti pomognali ....
JoeBanana
04-04-2007, 16:47
темата е за раздел "Криминална полиция" :mrgreen:
Тоз е ебаси даскала маини , ако бях на приятеля ти да съм го изкъртил от бои.. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
alkobalko
04-04-2007, 17:19
Седни и поговори с родителите си. Кажи им какво се случва и решете какво ще правите. В никакъв случай обаче не му позволявай да продължава да се държи така.
haha to tui nishto ne e be mila ena kolejka ot vinsa profesora deto e na 80 i neshto q karashe da hodela v staqta my shtoto inache niamal da i vurne studentskata knijka obache reshih da ida s neq i se razbrahme onq izrod ako iska da prai neshto da izvika i taka i stana de vleznah i mu bih 2 shamara posle go uvolniha disciplinarno taka che nameri nekaf takuv nachin ;)) EDIN HUBAV BOI SHTE GO OPRAVI
SouL^*DiViNe
04-04-2007, 17:31
малиии...ужас.Тоя трябва да га приберат на топло вовеки веков :smt013
ako kaja na na6te,u4itelqt moje da im kaje 4e ne sum destvena(6toto vednaj me pita i az se sponah i kazah da imam si priqtel)pri koeto mama 6te se usamni naposleduk vijda 4e si kupuvam i po skapo belio.az sum na 16 no vse pak mama nqma da se zaradva. :smt010 samo zaradi tova ne sum i kazala.
CuHeo4Ka
04-04-2007, 20:44
Po dobre kaji na roditelite si samo te biha ti pomognali kakto trqbva!Dori maikati da rabere 4e ne si devstvena tova 6te i e nai-malkiqt problem pak i 6te go prejivee ne e ne6to stra6no ili nenormalno za razlika ot toq izvraten pedofil... ](*,) #-o
I kogato go vidi6 pak ne mu obra6tai vnimanie, ignorirai go ....
I ukroti strastite na priqtelq si (sigurno vseki bi reagiral taka na negovo mqsto) no tva sa kraini merki makar 4e toq si go zaslujava ama nakraq priqtelqti moje da si navle4e nepriqtnosti....
Аз само едно не разбирам. Казваш, че жена му отишла "на София", т.е живеете в друго градче. Тогава защо на профила ти пише, че си от София? :-s
mislq 4e na maika ti 6te i stane po-gadno kato razbere 4e nqkav pedofil se e gavril s teb,otkolkoto ako razbere 4e ve4e ne si devstvena. prejali se i kaji na va6te. ina4e 6te stane o6te po-zle.
Аз само едно не разбирам. Казваш, че жена му отишла "на София", т.е живеете в друго градче. Тогава защо на профила ти пише, че си от София? :-sЩото темата е напраена да се ебава с нас потребителите...
mislq 4e na maika ti 6te i stane po-gadno kato razbere 4e nqkav pedofil se e gavril s teb,otkolkoto ako razbere 4e ve4e ne si devstvena. prejali se i kaji na va6te. ina4e 6te stane o6te po-zle.Гаврил се бил с нея... :smt005 От гавра се подразбира да и "лиже клиторчето" не само да и опява...
п.п. И все пак.. Смърт за педофилите!
Кажи на родителите ти!Те ще ти помогнат със сигурност!
alkobalko
04-05-2007, 06:14
На майка ти може да не и е приятно да разбере, че правиш секс. Със сигурност обаче ще и е още по-неприятно, ако ти се случи нещо.
Аз само едно не разбирам. Казваш, че жена му отишла "на София", т.е живеете в друго градче. Тогава защо на профила ти пише, че си от София? :-sЩото темата е напраена да се ебава с нас потребителите...
ne sum ot sofiq ot po maluk grad sum.napisala sum taka za da ne me znae nikoi,za6toto i edni ot klas vlizat vuv foruma.
kolkoto do suvetite vi,naistina mislq da kaja na maika mi.stiskaite palci
ChRiSTiaNo_07
04-05-2007, 07:43
Тоя заслужава да го застрелят :smt011 бахти педофила нещастен дъртак :smt019
AngelOfDarkness
04-05-2007, 08:46
Кажи й, да. Плюс това не е задължително тя да разбира, че си правила вече секс...нали? Дано всичко мине по най-добрия начин:) Стискам палци и кажи как е минало.
п.с. пак съм нетактична:"сигурно" се пише, не е с "о"
И гледай гаджето ти да не направи някоя глупост с боя...! Не е това начинът. :x
e kvo maikati kato razbere che si praila sex to si e normalno ko tolkova ima nemoga da razbera
zdr! mnogo mi e jal za teb, tva e mn gadno i ne go pojelavam na nikoi! vse pak mislq, 4e moje6 da postypi6 hitro kato go zapi6e6 s kamera ili ne6to takova...hm...kak ti se struva. taka drugite 6te imat osnovaniq da ti vqrvat! ne se predavai! :-) spravi se s natrapnika! bb i uspeh ot men!
bqsna_teenagerka
04-05-2007, 11:05
:smt012 ебаси шибания педофил да му еба мамицата мръсна!!! 4удовище!!! ами мила...защо не събереш целия си клас....кажи им да свидетелстват в твоя полза дори и да си измилсят...трябва да го накажат..за педофилстване..кажи и на ваште...кажи им 4е си много уплашена съберете се вси4ки подайте жалба и да го изритат..защото ти едва ли си единствената на тъпанара явно му се ебе...пфуу 4е идиоти има на тоя свят :smt012 но със сигорност не трябва да го оставиш да продължава защото може да те притисне в някой ъгъл
a mislila li si da opitash da pogovorish s roditelite si,moje da te e mnogo sram,no vse pak te vednaga shte vzemat merki,po-dobre razkaji na maika si,sigurna sam,che tq shte reagira adekvatno i barzo shte podade jalba,rpincipno v takiva situacii se podavat jalbi v policiqta,a ako primerno i predi nqkoe momiche e bilo podalo jalba shte stane mnogo strashno za toq "daskal"
miii nz kakvo drugo da te posavetvam,no mislq ,che e nai dobre da govorish s maika si,vse pak tq ti e maika,a gadjeto i priqtelite samo mogat da ti vloshat polojenieto
aide mila i uspeh
От кой град си? Мразя педофили и подобно извратеняци !!!!
zdr! mnogo mi e jal za teb, tva e mn gadno i ne go pojelavam na nikoi! vse pak mislq, 4e moje6 da postypi6 hitro kato go zapi6e6 s kamera ili ne6to takova...hm...kak ti se struva. taka 6te drugite 6te imat osnovaniq da ti vqrvat! ne se predavai! :-) spravi se s natrapnika! bb i uspeh ot men!
misleh si zatova no mislq 4e e kasno tai kato gadjeto mi go zapla6i i edva li nqma da shvane 4e idvam v tqh za da go hvana.sled kato se varna ot ekskurziqta (dva dni) na balkana 6te priznaq na mama.a i tam 6te imam vreme da obmislq vsi4ko s nai-dobrite si priqtelki
dyrtaksmotan
04-05-2007, 21:53
poneje tova e nai-pose6tavaniq razdel puk i vse pak istoriqta e svarzana sus sex re6ih da pi6a tuk.
az sum an 16 godina,prednata godina imah klasen na 60godini struva6e mi se mnogo svesten,toi vse mi prave6e komplimeti,kara6e me da ostavam sled testove da si popravqm gre6ki.tazi godina ve4e ne mi e klasen no go vijdam vseki den.toi vse me pita spala li sum ve4e s nqkoi .kazva mi 4 etrqbva nqkoi pat da mi podari edin orgazum.az oba4eh misleh 4e se maitapi(makar 4e malko grubi maitapi vse pak)vsi4ki ot klasa mi znaqt za tova 4e sum mu lubimka,no samo dve momi4eta sa go 4uvali gore dolu kakvo mi govori.no nai-stra6noto idva sega:v4era go vidqh iz grada i toi kaza da zvanna nqkoi pat.az se o4udih za6to.kam 16h toi mi zvanna na doma6niq(ima go poneje mi be6e klasen)i mi kaza dove4era da ida v tqh 4e e sam 4e jena mu e na sofiq.pita me kvo iskam za ve4erq.az mu kazah 4e sum v 6ok i toi:aide kvo si v 6ok ti ot men sex ne o4akvai.no razni sex igri da ti pogalq klitor4eto.kaza mi da mu zvanna sled 1 4as da mu kaja iskam li.az se razplakah v nas i kazah an nai-dobrata si fr.i qt be6e ujasena,takiva dumi ot starec-ujas.posle ne vdigah doma6niq-be6e me strah 4e e toi.toi e mnogo vliqtelen v grada,pie si kafeto s kmeta,dori direktora ni mu se podmazva.ve4erta izlqzoh s priqtelq mi,koito mi kaza 4e ima mnogo griji,qdosah se i mu kazah 4 ei az imam problemi i mu razkzah za u4itelq mi.toi poludq zvanna mu .kaza mu:az sum priqtelq na ...kakvo iska6 ot neq be dartak.u4iitelq mi mu zatvori,hodihme do tqh no onzi se be6e zaklu4il i ne optvarq6e.priqtelq mi iska sled dva dena da go iz4aka i8 da go prebie,no men me e strah da ne go hvanat puk onzi pedofil da se izmakne.az msileh da raztrabq iz daskalo kav u4itel e,no moje da me izklu4at ako toi kaje 4e e samo kleveta.a da podam jalba sum sigorna 4e 6te se izmakne,parvoto koeto e svidetlkite sa dve i ne sa 4uvali istinski frapira6tite ne6ta i ne moga da dokaja vsi4ko.KAKVO DA PRAVQ?KAK DA POSTAPQ>MOLQ VI KAJETE... :smt010 STRAH ME E:(
P.P BLAGODARQ 4E IZ4ETOHTE VSI4KO
lelel za poreden pat se dokazva kakvo obrazovanie ima v bulgaria ... Maika mu stara na toq razberem li koi e az 6te go grumnem ... 6te mu eba pi4kata mai4ina 4e se zanimava s deca !!!
zdr! mnogo mi e jal za teb, tva e mn gadno i ne go pojelavam na nikoi! vse pak mislq, 4e moje6 da postypi6 hitro kato go zapi6e6 s kamera ili ne6to takova...hm...kak ti se struva. taka 6te drugite 6te imat osnovaniq da ti vqrvat! ne se predavai! :-) spravi se s natrapnika! bb i uspeh ot men!
misleh si zatova no mislq 4e e kasno tai kato gadjeto mi go zapla6i i edva li nqma da shvane 4e idvam v tqh za da go hvana.sled kato se varna ot ekskurziqta (dva dni) na balkana 6te priznaq na mama.a i tam 6te imam vreme da obmislq vsi4ko s nai-dobrite si priqtelki
ami, togava uspeh! mislq, 4e roditelite ti 6te te razberat, za6toto te obi4at. moje6 da pogovori6 s maika si za...prevratnostite v sex-a. tq sy6to bi imala kakvo da ti kaje! dano skoro cqlata slu4ka da e zabraven minalo za teb! ;-)