View Full Version : Kak da razbera .. ?
s priqtelkata mi pravih strahoten sex... naistina ... absolutno vsi4ko i kogato si poiskame .. na men stra6no mnogo mi haresva.. kato sme si govorili ili sled sex tq sa6to kazva 4e mn i haresva....
taka...
misalta mi e..
vednaj ei taka q pitah "do sega do kolko orgazama si stigala nai-mnogo s predi6ni partniori? "
Tq mi kaza : " tri pati za edin tek"
e sq kolkoto i glupavo da e.. i sramno...
kajete mi kak da razbera dali pri men polu4ava pone vednuj orgazam ? :oops:
molq otgovorete mi bez doka4ki i bazici!
Колкото и глупаво да е обяснението - ако тя свърши няма начин да не разбереш - то е пъшкане, конвулсии на влагалището и т.н., ако си го усетил как си стяга хуя като тя свършва няма начин да го сбъркаш, а пък и не вярвам и тя да да е свършвала три пъти за един тек с предишен партньор, а по-скоро и тя не знае какво е да свърши наистина. Но за да не ти се налага да се блъскаш над такива работи в бъдеще просто не задавай такива въпроси, колкото и да ти е любопитно
alkobalko
04-05-2007, 06:19
Трябва да познаваш доста добре момичето, за да разбереш дали свършвая и ако е така, дали не се преструва. Може би ще усетиш по конвулсиите на влагалището и. Ще усетиш как неволно се стяга. По звуците, които издава или по лицето и.
CMexyPaH4e
04-05-2007, 12:52
mmm xaxaxa edin tek 3 pati malk trudno! q vzemi i dostavi edin pat orgazam tq she se ubedi che qvno ne e izpitvala tov do predi :) uspeh:P
zashto da ne moje da svarshi tri pati za edin tek?
az ne sam,ama se si mislq ,che e vazmojno :-k
Темата ми хареса! До автора-ако получи оргазъм ти няма начин да не разбереш, защото:
1. Влагалището почва да се стяга и отпуска-конвулсии
2. усещаш, че става по-влажна
3. Много трудно ще се сдържи да не вика или пъшка, но от сърце
Има и други, но тези са основните. А иначе може и 10 оргазма да получи от един тек, на мен ми се случвало много пъти. Е дано я докараш до там!
bqsna_teenagerka
04-05-2007, 14:04
е 4е не й ли ли4е бе пи4..???? 100 % ще й ли4и и ще разбереш ако испита оргазъм!
ChRiSTiaNo_07
04-05-2007, 15:18
Трябва да познаваш доста добре момичето, за да разбереш дали свършвая и ако е така, дали не се преструва. Може би ще усетиш по конвулсиите на влагалището и. Ще усетиш как неволно се стяга. По звуците, които издава или по лицето и.
:mrgreen:
malkata_magi
04-05-2007, 15:23
ти ще разбереш когато получи оргазам няма как [-X то ше и проличи :wink:
be 4eta az tuka iz toz forum mn n6 i mn ne6ta na u4ih i mersi mn :-D
ama ne nau4ih kakvo e TEK :D ta ako nqkoi b1de taka lubezen da mi kaje 6te s1m mn blagodarna :smt008
Защо направо не я питаш?Не може да ти е неудобно, все пак правите секс заедно.
Защо направо не я питаш?Не може да ти е неудобно, все пак правите секс заедно.
mi da.. pital sam e ..
e ne po vreme ili sled sex 6oto togava e ubiistveno tapo..
no ei taka mejdudrugoto sam q pital da..
vikam i: "milo do sega pone vednaj imala li si orgazam s mene?"
i cqlata rabota 4e da postna temata idva ot neiniq otgovor:
"S teb mi e super be milo.. napravo nqmam dumi.."
tva si e 4ist citat na neinite dumi ..
ama moito pritesnenie idva ot tam 4e ne mi kazva qsno " da milo imala sam 1 ili tam kolko orgazma s teb" ili " ne ne sam imala"
i spored men edvali sam q dokarval do orgazam pri polojenie 4e mi otgovorarq taka kakto pisah po otgore .. i daje mislq 4e go kazva ot lubeznost ... nzm...
a za lizaneto .. povqrvaite mi lija q s nai-golqmo udovolstvie poneje i na men mi haresva da q lija ... tva be6e malko otklonenie .. sorry..
ta.. kvo mislite ?
??????????
pls pi6ete ne6to 6oto mn se tormozq vatre6no..
Ще ти кажа едно - недей да се тормозиш.
Просто... няма смисъл.
Тя е с теб - факт е.
Хубаво и е с теб - пак факт.
Защо мътиш водите ?
CrazyWitch
04-05-2007, 20:54
а пък и не вярвам и тя да да е свършвала три пъти за един тек с предишен партньор, а по-скоро и тя не знае какво е да свърши наистина.
И аз мисля така!