View Full Version : Как да разбера дали едно момиче е влюбено
prosto`Nz
04-05-2007, 20:00
Дайте идеи как да разбера дали едно момиче е влюбено :?: Разбира се без да я питам директно. Имам чувството че момичето с което най-много се разбирам е влюбено в мене ....... :-({|=
divo_kotence
04-05-2007, 20:03
ем по начина по който се държи с теб...ако е станала по мила,има повече закачки а/у
CrazyWitch
04-05-2007, 20:06
Еми, ако изпитва притеснение, а притеснението при всеки се отразява по-различен начин.
Аз например твърде много приказвам.. По-принцип си говоря много, но тогава ставам непоносима :)
Друго не знам какво бих могла да ти кажа, защото ти сма би трябвало да го предчувстваш :) То се усеща самото привличане ...
Mi zna4i nai dobre se razbira,po tova koeto pravi,po postapkite,deistviqta,dumite koito kazva,abe s dve dumi li4i si mnogo kogato edno momi4e e vlubeno v edno mom4e.Darjanieto i kam nego e mnogo po razli4no sprqmo drugite mom4eta.
Mi zna4i nai dobre se razbira,po tova koeto pravi,po postapkite,deistviqta,dumite koito kazva,abe s dve dumi li4i si mnogo kogato edno momi4e e vlubeno v edno mom4e.Darjanieto i kam nego e mnogo po razli4no sprqmo drugite mom4eta.
prosto`Nz
04-05-2007, 20:12
Еми като излизаме тя се държи с мене мило... базика ме се.....но за претиснение не знам.... не си личи
Гушкаме се .. целуваме се по бузките...... и се такива работи.. просто съм много убъркан.... не искам приятелството ни да се развали с любов [-(
Prosto`nz
04-05-2007, 20:24
А и в Skype си пишеме постоянно когато и двамета сме online. С ня мога да говоря на почти всякакви теми.. Като почна от коли, жени, пари и стигна до Секс, лъжи, мода, момчета......
SaYoNaRa
04-05-2007, 21:45
Да разбереш момичетата...Такова животно няма
swe3tb0x
04-05-2007, 21:51
Ами според мен е по-добре да си останете фр ако не изпитваш нещо към нея няма смисъл да си разваляте приятелството с любов.Ако си влюбен вече е друго :)
и аз не знам какво чувствам....... подяволите много съм обърканннн #-o #-o #-o #-o #-o
beautiful.soul
04-05-2007, 22:33
имам доста приятели, с които сме толкова близки гушкаме се, цункаме се споделям им всичко... и все пак не забравяй рекламата на спрайт... винаги е така "най- добрия приятел те желае.."
ЛуДо_вЛюБеН
04-06-2007, 00:16
напии я , напуши я и гледай преди да се издрайфа да си каже мъката :)
:-({|= :-({|= :-({|=
blackcat.eti
04-06-2007, 05:42
emi moeto kote razbra, 4e sym vlubena v nego po pogleda mi........ :) ama ti moje6 da probva6 da q napie6 i pak 6te ti kaje :smt016
Начина, по който гледа, говори и нещата, които ти казва.В един момент имаш нуждата сам да го признаеш, да кажеш на човека до теб "обичам те".
sexy_momi4e
04-06-2007, 07:07
Po pogleda i,po durjanieto,po na4ina po koito ti govori,po princip mnogo lesno se razbira pri momi4etata :roll:
hristowow
04-06-2007, 14:35
Тове е един цитат. Тези мисли не са мой:
"Насочи вниманието й къв външността ти, към дрехите ти и дискретно я попитай какво мисли за теб и за стила ти на обличане. Ако и тя има чувства към теб ще ги изрази чрез комплимент, а от начина по който го направи ще разбереш дали е искрена.
Води така разговора, че момичето да може да изкаже мислите и чувствата си. Ако тя проявява интерес да говори с теб и търси компанията ти значи има желание да излиза с теб и иска сериозна връзка. "
Еми в последно време като се сабираме тя постоянно иска да общува с мене.. иска да е близко да мене (поне така ми се струва) но съм толкова объркан че не знам кой ден е неска.......
JIuDeToO
04-06-2007, 17:49
ем по начина по който се държи с теб...ако е станала по мила,има повече закачки а/у
Да по начина по който се държи с теб, винаги е по-различед от другите ;)
няма начин да разбереш .. момичетата са алогични същества които мислят едно .. правят друго и съвсем различно говорят .. така никога неможе да си сигурен за нещо що се отнася до момиче ;-)
Krem4eto
04-07-2007, 13:42
Май единствения начин е да я питаш...
ako si obarkan i ne znae6 kakvo izpitva6,prodaljavaite da si izlizate i da si se zaka4ate,dokato ne izqsni6 svoite 4uvstva.i sa6tevremenno nabliudavai povedenieto i kam teb.
NaNa_SladuRana
04-07-2007, 13:59
Отговорът е много прост-НЕ МОЖЕШ!!!