View Full Version : Moderated:Да тръгна ли с него или да чакам?
{IcEto0o}
04-05-2007, 20:56
kajete kakvo da pravq vliubix se v edno mom4e no vsi4ko svar6i mejdu nas sega edno mom4e mi predloji da tragna li s nego ili da 4akam ??? ](*,)
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
Alex___f
04-05-2007, 20:59
Аз си чакам чакам и после винаги си бия главата...няма смисъл да чакаш. Прави това, което искаш сега! Живота е кратък не си залужава само да чакаме...
divo_kotence
04-06-2007, 04:50
няма слисъл да чакаш...ако имаш чувства към него...
тръгвайте...
Е,ако нямаш чувства къф е смисълът?! :shock:
Авторката на темата не е уточнила дали още има чувства към старото момче или има към новото само.Вариантите са два:
:arrow: имаш чувства към старото момче, в което си влюбена, при което не си заслужава да тръгваш с новия, защото няма да си щастлива и ще скъсате бързо.
:arrow: нямаш чувства към старото момче, а имаш към новото.Тогава няма защо да се чудиш-взимайте се.
sexy_momi4e
04-06-2007, 06:47
ami ako ima6 4yvstva trugni s nego,nqma smisal da 4aka6,no ako ne izpitva6 ni6to kum nego po-dobre ne go pravi :wink:
{IcEto0o}
04-06-2007, 19:49
ami vse o6te obi4am staroto i ne moga da go zabravq i kato sme zaedno zaribqva nai-dobrata mi priqtelka,a tova mom4e koeto mi predloji e mn dobro mom4e mn e pekan no....off nz ve4e mi pisna iskam da se samoubiq !!!
{IcEto0o}
a tova mom4e koeto mi predloji e mn dobro mom4e mn e pekan no....
Какво но? Искаш да гледаш как стария ти приятел се зарибява с "най-добрата" ти "приятелка" ли? Покажи му, че можеш без него, пък да видим, тва негово зарибяване, колко дълго ще продължи. Щом тва момче е точно, опитай, може и да се получи. Само малко желание от твоя страна трябва.
{IcEto0o}
04-06-2007, 20:53
az mislq 4e namerix re6enie na problema prosto 6te se samoubiq i vsi4ki problemi 6te svar6at! ](*,)
az mislq 4e namerix re6enie na problema prosto 6te se samoubiq i vsi4ki problemi 6te svar6at! ](*,)
С тва проблемите ти ще се увеличат, вместо да намалеят... бъди сигурна. Не си мисли глупости, нищо не се разрешава със самоубийвсто [-X [-X [-X [-X [-X
и кво .. ??? оставяш на нас да решим бъдещето ти .. мнение нямаш ли си .. твеа е твоя живот .. пък и ако неиспитваш нищо към тоя нема смисъл просто ... после нас ще обвиняваш що казахте така ама то така ама онака ... проблема в случая си е персонално твой и требва персонално да си го решиш ;-)
Girl Next Door
04-08-2007, 13:51
{IcEto0o}
az mislq 4e namerix re6enie na problema prosto 6te se samoubiq i vsi4ki problemi 6te svar6at! Brick wall
Какво искаш да кажеш, че няма за какво друго да живееш?
Това са глупости! Умирай само в краен случай, както са казали.
Пък и казваш, че другото момче е пекан и т.н., тогава дай му шанс.
Какво губиш?
SouL^*DiViNe
04-08-2007, 14:28
заеби ``старата`` си изгора и мисли за настоящето
заеби ``старата`` си изгора и мисли за настоящето
мноо ясно!!!
...Пък и казваш, че другото момче е пекан и т.н., тогава дай му шанс.
Какво губиш?
Да, дай му много ясно! Може пък нещата да потръгнат и да се чувстваш щастлива с него, може би ще те накара да забравиш бившия ти. Нищо няма да се знае, докато не опиташ :wink:
Не мисля, че е добра идея да тръгва с него, ако няма чувства...