View Full Version : Рокля :)
Слагам тук темата,защото се предполага,че я посещават повече момичета,които дай Боже,могат да ми помогнат.Ако можете качете снимки от изпълнението на Невена Цонева (Music Idol) от концерта,на който изпълни "Мой стих".Роклята е лилава и много ми трябва,за да видя модела.
Мерси предварително. :wink:
хаха като гледам си от Добрич а:)) кажи и аз ще ти ушия една рокля..:) :mrgreen:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
9, 10 и 11 точка от правилника!
$tedinka$^^^26@05!!!!!
04-06-2007, 06:17
а за роклята,най-добре провери в сайта на Мюзик Айдъл и там трябва да има снимки- \:D/ аз бих ти дала линкове ама просто не мога да вляза в сайта .... :(
Moderated by ^npocTo^a3^f^
9 и 10 точка от правилника!
а за роклята,най-добре провери в сайта на Мюзик Айдъл и там трябва да има снимки- \:D/ аз бих ти дала линкове ама просто не мога да вляза в сайта .... :(
Влизала съм безброй пъти в сайта на Мюзик Айдъл и роклята я има,обаче е само горната част-не ме устройва.Трябва ми в цял ръст. :roll:
Moderated by ^npocTo^a3^f^ :wink:
tainstvenata
04-06-2007, 09:47
Ами ако не намериш снимки истегли концерта,кадето е пяла с тази рокля и ще я видиш :wink:
Ами ако не намериш снимки истегли концерта,кадето е пяла с тази рокля и ще я видиш :wink:
Аз съм виждала роклята,но шивачката ми не е. :roll: Даже и снимки от клипа направих,ама не се вижда добре. 8-[
shadow4e
04-06-2007, 11:56
Пиши във форума на мюзикайдъл там може би някой ще може да ти помогне.