PDA

View Full Version : iska samo sex:{

:}}}
04-05-2007, 22:38
zdraveite, dosta 4esto pose6tavam foruma i 4eta s interes...no nikoga ne sum se usmelqvala da pi6a.
Sega ve4e naistina mn zakusah i ne znam kak sa postupq:{ az sum momi4e na 16g haresvam mom4e na 20. kogato se zapoznah s nego bqh na 12 po4nahme da si pi6em sms luda ziribqvka ...izlizahme zaedno vs be6e ok minalata godina zavur6i i zamina za 4ujbina ...nqma6e go 10 meseca v koito az ne go zabravih govorihme si redovno pi6ehme si kolko si lipsvame edin na dr i t.n. makar 4e nie ne sme hodeli dosta 4esto sme bili zaedno..no bez sex ta taka sega kato se vurna v bg se vijdame mn po 4esto ot kolkoto predi no problema e 4e samo ve4er...me tursi. Edna ve4er trugnahme da go pravim zabolq me i sprqhme vtoriq put nqmahme prezervativ uspokoqvame 4e nqma problemi 4e 6te me 4aka do kogato e nujno i t.n. no povedenieto mu pokazva 4e iska sam o sex prez denq daje ne se se6ta da mi zvunne da me pita kak sum ;[ ne znam kakvo da pravq molq vi daite mi savet ;[ 10x predvaritelno

beautiful.soul
04-05-2007, 22:40
Питаш и сама си отговаряш... ! Зарежи го, освен ако не ти харесва да си играчка в ръцето му... такива индивиди не можеш да ги промениш!

04-05-2007, 22:44
emi...ne znam mn puti sum si kazvala 4e vs svur6i ..no kato go vidq i ne znam! po4vame da se karame i toi zapo4va da me ubejdava kolko mn me obi4a no priqtelite mu taka unaka ..i se razubejdavam..ne iskam da sum s nego da sum mu igra4ka no ne moga i bez nego durji se dobre no samo kogato sme samo 2ta ...edni fr kazvat ostavi go dr mi vikat ko ti puka nali na teb ti e qko .. i ne znam makar 4e znam 4e tva koeto v mome4nta stava ne e pravilo i sum kato kurva v ne4ii o4i no i ne se usmelqvam da mu kaja ne ...

Pocu_Ty
04-05-2007, 22:47
Питаш и сама си отговаряш... ! Зарежи го, освен ако не ти харесва да си играчка в ръцето му... такива индивиди не можеш да ги промениш!
napulno sum saglasna ....

beautiful.soul
04-05-2007, 22:48
еми както казват хората "изправи се срещу страховете си"...
напълно те разбирам...
просто ти не можеш да вземеш твърдо решение и да решиш какво искаш...
просто обещай на себе си че следващия път когато се видите трърдо ще му обясниш, че не искаш това и че знаеш за какво си му, въпреки думите... всеки е богат на думи .. а действията му показват друго..
бъди вярна на себе си и не се оставяй да те тъпчат !

CD_f
04-05-2007, 22:53
Ako ti e trydno da go zareje6, probvai da si poigrae6 s nego... za da vidi6 dali naistina izpitva ne6to kym teb ili te iska v legloto si. Izlezte nqkolko pyti prez denq, iskai da se vijda6 s priqtelite my ("jovek e takyv kakvito sa priqtelite my")... Dai my ne6to kato izpitatelen srok, vyv koito da pretzni6 dali dyrji na teb ;) a pyk ako ne, znai 4e toi ne e edinstveniqt muj na zemqta, ima i mnogo drygi koito ne iskat sex i biha te obi4ali :)

04-05-2007, 23:01
da znam ...no tova e 4e prez denq ne moga da se svurja s nego ...ili mi kazva imam rabota i tem podobni ..dr 4e az sum izlizala s nego i s priqtelite mu 4estno kazano nie samo v spalnqta ostavame na sama :cry:

<black soul>
04-06-2007, 10:52
zdraveite, dosta 4esto pose6tavam foruma i 4eta s interes...no nikoga ne sum se usmelqvala da pi6a.
Sega ve4e naistina mn zakusah i ne znam kak sa postupq:{ az sum momi4e na 16g haresvam mom4e na 20. kogato se zapoznah s nego bqh na 12 po4nahme da si pi6em sms luda ziribqvka ...izlizahme zaedno vs be6e ok minalata godina zavur6i i zamina za 4ujbina ...nqma6e go 10 meseca v koito az ne go zabravih govorihme si redovno pi6ehme si kolko si lipsvame edin na dr i t.n. makar 4e nie ne sme hodeli dosta 4esto sme bili zaedno..no bez sex ta taka sega kato se vurna v bg se vijdame mn po 4esto ot kolkoto predi no problema e 4e samo ve4er...me tursi. Edna ve4er trugnahme da go pravim zabolq me i sprqhme vtoriq put nqmahme prezervativ uspokoqvame 4e nqma problemi 4e 6te me 4aka do kogato e nujno i t.n. no povedenieto mu pokazva 4e iska sam o sex prez denq daje ne se se6ta da mi zvunne da me pita kak sum ;[ ne znam kakvo da pravq molq vi daite mi savet ;[ 10x predvaritelno

много ми е странно...ако едно момиче иска само секс от момчето до себе си той ще бъде най-щастливия човек на света! ако обаче едно момче иска само секс от едно момиче то е нещастно! като искаш някой да ти се обажда и да си говори с теб-намери си приятелки!!! явно това момче иска да го правите...ми правете го! бати момичетата....той да не ти е някоя приятелка с която да ходите по магазините!!! ми не те е виждал отдавна...много ясно че ще иска най-сетне да стане нещо!

<black soul>
04-06-2007, 10:55
Ako ti e trydno da go zareje6, probvai da si poigrae6 s nego... za da vidi6 dali naistina izpitva ne6to kym teb ili te iska v legloto si. Izlezte nqkolko pyti prez denq, iskai da se vijda6 s priqtelite my ("jovek e takyv kakvito sa priqtelite my")... Dai my ne6to kato izpitatelen srok, vyv koito da pretzni6 dali dyrji na teb ;) a pyk ako ne, znai 4e toi ne e edinstveniqt muj na zemqta, ima i mnogo drygi koito ne iskat sex i biha te obi4ali :)

значи ще бъдеш много доволна ако момчето да теб много те обича и не иска да правите секс! абе кви сте и вие такива момичета бе! "момчетата мислят само за секс, момчетата мислят само за секс!" като искаш гаджето ти да ти бъде най-добър приятел и да не иска нищо от теб - хвани си някой гей под ръчичка и си живейте щастливо!

<black soul>
04-06-2007, 10:57
emi...ne znam mn puti sum si kazvala 4e vs svur6i ..no kato go vidq i ne znam! po4vame da se karame i toi zapo4va da me ubejdava kolko mn me obi4a no priqtelite mu taka unaka ..i se razubejdavam..ne iskam da sum s nego da sum mu igra4ka no ne moga i bez nego durji se dobre no samo kogato sme samo 2ta ...edni fr kazvat ostavi go dr mi vikat ko ti puka nali na teb ti e qko .. i ne znam makar 4e znam 4e tva koeto v mome4nta stava ne e pravilo i sum kato k***a v ne4ii o4i no i ne se usmelqvam da mu kaja ne ...
олелее!!! ти не си му играчка! просто приеми че той ти е гадже за секс! омръзна ми да чета глупости, стига вече коментари от мене. :smt011 [-X

ChRiSTiaNo_07
04-06-2007, 11:33

PaRkInSoN
04-06-2007, 17:57

c0ca1na
04-06-2007, 18:37
Ми парво е момчето , на 20 години е а ти на 16 и ще му се праиш на оборотна - чудя се как още не те е зарязал !? :twisted:
Пусни му и ще се опраи !

koalka
04-06-2007, 19:38
Тогава какво правиш с него, щом иска само секс от теб?

ThePainIsReaL
04-06-2007, 20:18
Такъв човек може само да ми се радва докато правя секс с друг .. нищо повече.
Ще иска само да ме чука и аз да се занимавам с него ? Хахах... как ли пък не..
По друг начин щяха да изглеждат нещата, ако и аз исках да го чукам .. :lol: Ама ще има да взима
Така че, мацко .. пет пари не давай за него. Момчета ли няма на този свят ?

Kianna
04-06-2007, 20:36

:smt023