Chiburashka
04-05-2007, 23:24
Dneska pravih seks s priqtelkata si v gaza i kat si go izvadih na glavata mi imashe edna liuspa ot domat metnah q na zemqta i maika i vleze vidq mi churkata koqto e 5sm i sa uplashi parzulna sa na liuspata padna nazad po gaz i sa naniza na huq na kucheto koeto si go blijeshe na zemqta basha i doide vidq maikata i se rasardi sega she se razvejdat
vaprosa mi e zasho ne moga da si zabelvam glavichkata i zasho sa poduha sramnite ustni na priqtelkata mi i zasho kogato mi se dosere ne moga da se stiskam dali ne e shoto predi edna sedmica ma iznasiliha v ciganskata maala cqla roda romi :-k molq pomognete mnogo sam otchaqn mislq da se samoubiq ili da si nasocha churkata nagore kam liceto kato pikaq
vaprosa mi e zasho ne moga da si zabelvam glavichkata i zasho sa poduha sramnite ustni na priqtelkata mi i zasho kogato mi se dosere ne moga da se stiskam dali ne e shoto predi edna sedmica ma iznasiliha v ciganskata maala cqla roda romi :-k molq pomognete mnogo sam otchaqn mislq da se samoubiq ili da si nasocha churkata nagore kam liceto kato pikaq