View Full Version : Момичета, кога...
Такам, дойде време и аз да питам в тоя форум, та ето го и въпроса, който е по-скоро към момичетата:
Кога ваще престанах да ви прават проблеми кога се прибирате, че не сте се прибрали изобщо, а сте били на купон и т.н. общо взето кога почнаха да ви дават повече свобода?
Извинявам се ако въпроса е неясен, но станах преди малко и още не съм се събудил.
Мерси предварително.
ProstoAz
04-06-2007, 08:57
Повече свободи почнаха да ми дават, когато станах на 15. И все пак все още (вече съм на 17) държат да ги предупреждавам, когато няма да се прибирам, държат да знаят с кого и къде съм. :D
мойта е почти на 16 и не я пускат да спи никаде по купони и 9 часа трябва да си е у тях, че по някога и 8 :(
Нормално... и аз като бях на 16 нашите все ми викаха да се прибирам по светло и не знам какво... ама като живееш на квартира не ги спазваш тези работи :)
оххх аз съм на 16 и още не ми дават да спя у най-добрата си приятелка #-o трябва с майка й да говорят дали ще си е вкъщи и тем подобни глупости :smt013 а с нищо не съм заслужила недоверието им . :smt009 нищо още малко ще потърпя .... :-$
CrazyWitch
04-06-2007, 15:03
Еми никога не са ми задавали такива въпроси.
Само някой път баща ми като е ядосан на някой друг и започва да ми се обяснява и да ми държи тон до кога, ще я карам така.. такъв живот... ала-бала. Естествено му казвам - До като съм млада и не се налага да се издържам!
kati_0513
04-06-2007, 15:34
Аз винаги съм си имала свободата да си правя каквото си искам, разбира се нашите се притесняват за мен винаги, когато съм излязла и не съм им се обадила къде съм, но в повечете случаи печелим доверието си едини на други, когато по собствено желание им казвам къде отивам и им се обаждам по телефона. Примерно, когато оставам на купон до по- късно винаги им звъна и ги оведомявам, така е по- сигурно и за мен и за тях...
Свободата може да се спечели с доверие... :wink:
Fanatichka
04-07-2007, 10:44
Пбщо взето не се опалвам.Свободата си я имам.Нямам строг вечерен час просто си се прибирам на време и нямам проблеми с наще.Ако ми се наложи да остана до късно им казвам в колко ше се прибера.За рожденни дни и купони до към 1 2,даже като се прибирам те спят :lol: На дискотеки не ходя много често, пускат ме единствено с един мой фр. защото го познават добре.Когато се случи да отида на диско не ми казват час, знаят че ще си преценя в колко да се прибера
на 15 съм
theEXPLOITED
04-07-2007, 10:51
8) mi az ne jiveq s na6te samo s brat mi i se pribiram kogato i k1deto si iskam samo mu kazvam k1de s1m
Insatiable
04-07-2007, 11:20
Когато знаят къде съм и с кой съм няма проблеми. Не спазвам определен час ама гледам да се прибирам на време, пък и ми се доспива... към 11 може би вече съм си унас.
А пък за купони .. трябва да се прибера все по някое време, няма да ме оставят да спя на чуждо място :smt005
Абе някой път са печени в тва отношение ама други пъти ... не особено.
FuCk LoVe
04-07-2007, 11:23
ami za sega sa mi dali svoboda ne pulna de no az i ne se oplakvam
white_chik
04-07-2007, 17:59
Еми аз съм на 16 и не мога да се оплача от наште.В смисъл не винаги ме пускат да спя някъде,но си мисля,че това е нормално(все пак съм момиче и точно в тая възраст е нормално да се притесняват)Няма купон,за който да съм ги помолила и да не са ме пуснали
_[LiFe-StiLe]_F
04-07-2007, 19:18
нашите винаги са ми имали доверие, защото и аз от своя страна винаги съм го оправдавала на 100%. не мога да кажа, че ми е дадена пълна свобода все пак де. свобода в рамките на това да кажа кога ще се прибера и все пак да съм в границите на нормалното. плюс това винаги се прибирам с 10 мин по-рано (стар трик, който действа винаги де :lol: )
SpAcE_LaDy
04-08-2007, 08:20
Мен пък никъде не ме пускат, а съм на 17 :((( пуснатме накупон с братовчедка ми в гаджето й, обаче най-късно в 10 трябва д съм се прибрала :( ПИСНА МИИИИИ! АДСКИ МНОГО ИМ СЕ ДРАЗНЯ НА НАЩЕ! УЖАС! НА 25 ЩЕ СТАНА И ПАК НЯМА Д МЕ ПУСКАТ НИКЪДЕ.. НАЙ-ДОБРАТА МИ приятелка ходи по партита и техните нищо не й казват, а аз дори до към 11-12 не мога да стоя.. а за цяла нощ и дума да не става! Идва ми да я пребия майка ми така като ми каже.. :(( Мен направо ме е срам Е*АСИ.. :(((
[B]a[N]D[i]T[k]a
04-08-2007, 08:46
pf az sum muni4ko oshte.. (na 15 sum) maika mi ot mesec dva ve4e ne mi pravi problem .. no vse pak i kazvam koga shte se pribera i togava se pribiram :roll: gledkam i da ne prekalqvam vse pak :lol: :lol: a bashta mi.. cc pri nego sum shapka na toqga moje i cqla nosht da sum navun prosto trqbva da mu kaja kude sum i s koi .. :P nikakvi problemi ne mi suzdava oshte ot kakto se rodi malkiq mi brat.. :-k togava stanah golqmata v kushtata :)
Sexapilna_kukla
04-08-2007, 10:28
Ами честно казано не помня, но от малка съм имала голяма свобода и никога не съм имала проблеми с родителите ми за вечерен час или подобни неща, може би защото съм си спечелила доверието им още тогава, за което съм им много благодарна :-D
sexy_momi4e
04-09-2007, 14:14
ami i az sum na 16,po4ti 17 i mi davat do 21 ili 22 nai-kusno,no samo kogato sum s gadjeto :-D
начи не само нея не я пускат до късно, а и междо другото, казали са й, че ако си пробие веждата ще я изгонат от тях като са и го казали съвсем сериозно, та мислите ли, че биха я изгонили и ако да кога мислите, че биха и звъннали да се прибира?