View Full Version : First time
swe3tb0x
04-06-2007, 11:39
Първо искам да се извиня ако вече има такава тема което е много възможно но не намерих та за тва да ви попитам:На колко бяхте когато за пръв път го правихте :oops: тъй като съм още малък и се надявам скоро да ми предстои...
Abe malkiq verno se razrovi malko verno si malak sled kato edna tarsa4ka ne moje6 da polzva6 :!:
Sexapilna_kukla
04-06-2007, 11:45
Да, има доста такива теми, но явно не си потърсил добре.
Спокойно, за всичко има време. Аз на 15год. го направих.
ChRiSTiaNo_07
04-06-2007, 11:46
Първо искам да се извиня ако вече има такава тема което е много възможно но не намерих та за тва да ви попитам:На колко бяхте когато за пръв път го правихте :oops: тъй като съм още малък и се надявам скоро да ми предстои...
На колко си :? :-k
swe3tb0x
04-06-2007, 11:59
Е не беше тва темата ама...тоя месец правя 13
freshpain
04-06-2007, 12:03
оо аз сам на 14... и още не сам...
ChRiSTiaNo_07
04-06-2007, 12:05
И ти си "укъснял"......ше умреш девствен =D> еваля мойто момче :mrgreen:
swe3tb0x
04-06-2007, 12:09
Абе аз да се информирам да знам кога да го чакам шото иначе съм доста над моя клас поне по моя преценка...те още се гонят междучасията... :D
#-o #-o :smt005 ти кога искаш да ти предстои? смисъл харесваш ли някоя? имаш ли гадже? защо мислиш , че скоро ти предстои? да няма някоя желаеща?
swe3tb0x
04-06-2007, 12:12
Тва разпит ли е?!?Ако да няма да говоря без адвоката ми :D
Еми в смис имах гадже до преди 1 месец ама я зарязах шото почти не се виждахме като не сме от 1 град и тка иначе кандидатки имам :D
Мъжа ми се е проебал на 13.
Време ти е.
Трябва да трупаш опит.
swe3tb0x
04-06-2007, 12:18
Нали!Ето го човека който ме разбира а който е закъснял да наваксва :D
Еми в смис имах гадже до преди 1 месец ама я зарязах шото почти не се виждахме като не сме от 1 град и тка иначе кандидатки имам :D
еее сори за разпита ама така кажи де :wink: щото може и да си някакъв, който никой не го поглежда пък иска да прави секс. ами окей щом като има кандидатки давай ... щом са ти навити :wink:
swe3tb0x
04-06-2007, 12:22
Абе те навити ама нз дали аз съм им навит хахаха :D
А така, давай, давай.
И после като срещнеш точното момиче и се влюбите здраво, ще и се отдаваш напълно и ще си я задоволяваш. :)
Еее, що не си им навит ?
ThePainIsReaL
04-06-2007, 12:24
Ти си дете още. Може ли на 13 за секс да си мислиш по този начин? Не си готов още. Можеш ли да се предпазиш от болести? Можеш ли да задоволиш момиче? А да го предпазиш?
Сексът е отговорност .. не само заради бебетата, които може да ти се народят след него, но ти поемаш отговорност и за удоволствието на другия. Не се състои в това да вкарваш и изкарваш нещото си в една дупка.
Замисли се малко ... ти си на 13 ! Изчакай малко, моля ти се..
Стига е пропада това общество.
Образовай се, запознай се с тялото си, възприеми го и тогава се захващай със секса.
т.е. не знаеш дали си готов или? как да го разбирам ?
Може пък да е опознал тялото си.
Може да е по-развит от останалите на неговата възраст.
Всичко може.
Човек сам си решава. Преценява си и после сам си троши главата.
swe3tb0x
04-06-2007, 12:26
Е ти научен ли си се родил.Аз като чета тея теми и другите кде са по големи не са големи pr0-та тка че се отнякъде се почва...тва е мое мнение
ПП:А и темата нее беше точно за тва ама като сте почнали....
т.е. не знаеш дали си готов или? как да го разбирам ?
swe3tb0x
04-06-2007, 12:29
Не нямах тва в предив.По-точно те са горе долу колкото мене и...сами се досещате...
Хвани си кака, да те отрака :-D
ThePainIsReaL
04-06-2007, 12:30
Хах .. не знам колко е развит за това. Той още не е навършил 13 дори.
Като гледам класа си - на по 17 са, готови физически за секс, ама психически ..
Пак казвам, не знам..
За мен ненавършени 13 години си е раничко, но да си мисли човека сам.
Пък и преди това да чете доста материал, поне теорията му да не куца..
swe3tb0x
04-06-2007, 12:32
Е тая кака ше я задоволя ли според тебе :D :D :D
ПП:Ае да пишем по основната тема не съм център на вселенета та:"На колко год го напрахите за първи път?"
темата наистина не беше за това . ти искаше да знаеш на колко сме го направили за първи път. еми по рано отколкото ми се искаше . точно за това нямам и правото да съдя който и да било . не бях готова . затова съм на мнението , че човек трябва и да мисли малко , преди да тръгва да прави секс . нещо което ти правиш или така ми се струва?
swe3tb0x
04-06-2007, 12:38
още съм малък и се надявам скоро да ми предстои...
Ето го не смятам че съм напълно готов и за тва искам да разбера на колко сте били вие за да се подготвя по някакъв начин...
ами аз по горе ти отговорих на въпроса бях твърде малка и определено не бях готова . а е хубаво , че не се чувстваш готов бях свикнала да чета теми , в които момченца едва ли не, са толкова загорели , че биха изчукали и кварталната к***а . аз лично евала ти правя . то няма и как на тази възраст да не се мисли за секс :wink:
swe3tb0x
04-06-2007, 12:48
Дам мерси за разбирането :) а другите???
ThePainIsReaL
04-06-2007, 13:21
Е тая кака ше я задоволя ли според тебе :D :D :D
ПП:Ае да пишем по основната тема не съм център на вселенета та:"На колко год го напрахите за първи път?"
Малко трудно ще я задоволиш .. (според мен) Ще трябва да се учиш от нея .. и т.н.
Иначе аз за първи път го направих на 16. Приятелят ми и той беше на толкова.
swe3tb0x
04-06-2007, 13:38
Малко трудно ще я задоволиш .. (според мен) Ще трябва да се учиш от нея .. и т.н.
Еми тва имах предвид по-добре и двамата да сме начинаещи отколкото тя да е по-опитна и да не успея да я задоволя
WindWaker
04-06-2007, 14:11
maaliiiiiiii na 13 godini i ve4e trugnal za seks da .....nakude otiva vsi4ko. hah predi izvestno vreme v toq forum govorihme sus 16-17 godi6ni da ne burzat prosto za6toto e rano.....a sega ve4e na 13 ..... nz ko da kaja ve4e. ne si struva da se opitvam da dam kakuvto i da e suvet.
karai pyk kvoto stane
CrazyWitch
04-06-2007, 14:45
Да, има страшно много такива теми..
За първи път на 17.
<black soul>
04-06-2007, 20:11
кви ти кандидатки, бе! хванал си някви курви и говориш за некви "кандидатки"! ти си на 13 бе! времето ти знаиш ли кога ши дойде?!! олее... ше чакаш мойто момче, ше чакаш! ама стига съм ти се карала :)
нормално е на 15-16, според мене!!! някои са девствени и на 20, ама не ти го пожелавам! :wink: аре сега стига глупости ве. аз на 13 (миналата година :) ) хич не мислех за тва...хмм ...то и сега не мисля!
<black soul>
04-06-2007, 20:12
maaliiiiiiii na 13 godini i ve4e trugnal za seks da .....nakude otiva vsi4ko. hah predi izvestno vreme v toq forum govorihme sus 16-17 godi6ni da ne burzat prosto za6toto e rano.....a sega ve4e na 13 ..... nz ko da kaja ve4e. ne si struva da se opitvam da dam kakuvto i da e suvet.
karai pyk kvoto stane
преди известно време :shock: :shock: ти...на колко си? в смисъл, говориш че сте разправяли на 16-17 годишни да не бързат иии...сякаш си на 25-26 години вече! :) та..на колко си? :roll:
За пръв път миналата година.Сега съм на 14г
ThePainIsReaL
04-06-2007, 20:30
За пръв път миналата година.Сега съм на 14г
Значи на 13. А момиче или момче си ?
И ти си "укъснял"......ше умреш девствен =D> еваля мойто момче :mrgreen:
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
swe3tb0x
04-06-2007, 21:08
Е ок де като тряа ше чакам аз нямах тва предвид нали за тва постнах темата да зн на колко горе-долу...
swe3tb0x kato pro4ete tova po gore se seti za sestrata nali tq ti go kaza tova neska :D i vs pak po dobre e s nqkoq kaka....
a az da karam po temata ....mi az sum si oshte devstvena puk sum na 16 po4ti
a kakto sa po4nali si4ki da ti kaja 4e si malak malak si 6ti klas...se pak poznavam te i po gore nad men nqkoi beshe pisal mojesh li da predpazish momi4eto s koeto si i da i dostavish udovolstvie spored men na tezi godini kolkoto i razvit da si (aLL povqrvaite toi e takuv poznavam go...) ne zna4i 4 e mojesh .... prosto iz4akai podhodqshtoto momi4e i deistvai :D kusmet :D
swe3tb0x
04-06-2007, 21:59
Хахахахахахаха Росу_Ту намерила си кого да лъжеш :D а по темата не съм казал че на 13 ше го напрая просто исках да зн за другите...
k0k0l1n40
04-06-2007, 22:01
swe3tb0x kato pro4ete tova po gore se seti za sestrata nali tq ti go kaza tova neska :D i vs pak po dobre e s nqkoq kaka....
a az da karam po temata ....mi az sum si oshte devstvena puk sum na 16 po4ti
a kakto sa po4nali si4ki da ti kaja 4e si malak malak si 6ti klas...se pak poznavam te i po gore nad men nqkoi beshe pisal mojesh li da predpazish momi4eto s koeto si i da i dostavish udovolstvie spored men na tezi godini kolkoto i razvit da si (aLL povqrvaite toi e takuv poznavam go...) ne zna4i 4 e mojesh .... prosto iz4akai podhodqshtoto momi4e i deistvai :D kusmet :D :smt038
WindWaker
04-06-2007, 22:17
karai pyk kvoto stane
преди известно време :shock: :shock: ти...на колко си? в смисъл, говориш че сте разправяли на 16-17 годишни да не бързат иии...сякаш си на 25-26 години вече! :) та..на колко си? :roll:
22
Е ок де като тряа ше чакам аз нямах тва предвид нали за тва постнах темата да зн на колко горе-долу...
Къде бе, палячоооо :twisted: :twisted:
Я се погледни... сложил си си за аватр герой от рисувано филмчи секс ще ми прави.
А си обичай кучето :lol: :lol: :lol:
Ебати нещастника си без извинение :lol:
swe3tb0x
04-06-2007, 22:21
И кво като съм си сложил аватар от аниме бе?!?Кво от тва?!?Секи с предпочитанията си!А на тебе ти е лесно като гост ама сигурно си тка шото не можеш да се регистрираш...ама кво ли се очудвам то си личи...
ПП:r3aLp0w3r™ плс отрежи си малко аватара или ползвай тва дето ти го поснах в оня топик че се разтегля целия екран
BeBzZzZz
04-06-2007, 22:55
Az sym momi4e pyrvo da oto4nq... :D !!!
Zna4i napravih go na 15 godini i polovina :-) s mom4e na 19...
zna4i mili4yk ne byrzai , neka pyrviqt ti pyt ne e prosto nqkvo rygane,a da byde s 4uvstvo,za6toto li4no spored men ako nqma 4uvstvo i ako ti e za pryv pyt 6te ti e o6te po trydno da se spravi6....saglasna sym 4e trqbva da go napravi6 s nqkoe momi4e bez opit za da ne se izlaga6...no spokoino 6te ti doide vremeto,za vsi4ko ima vreme.
az do min godina kazvah:do 18 na nikoi nqma da dam,a kvo stana sega... :smt005 flubih se i op...
tyi 4e spox ako ima 4ystva 6ti e po lesno
USPEH!!!
Бах Мама му
04-07-2007, 04:04
Абе на 12 години си мисли , че знае какво иска.
Аре Аре въри там на площатката да си играеш тъпо пишлеме.
Moderated by koalka
т.2 от Правилника!
Вярно, че си момче, ама си само на 13 години.Повечето не знаят какво да правят и не знаят как да се пазят(не говоря специално за теб).Секса е и отговорност, която не мисля, че едно 13-годишно момче може да поеме.
Иначе аз го направих на почти 16.
swe3tb0x
04-07-2007, 08:37
Shit защо сички от тоя топик си помислихте че на 13 год съм тръгнал да се е*а?!?Просто питам да знам не че ше го напрая млад ама и не мисля да се пазя за след брака :D
Violenza
04-07-2007, 08:43
Shit защо сички от тоя топик си помислихте че на 13 год съм тръгнал да се е*а?!?
Защо ли?!?
тъй като съм още малък и се надявам скоро да ми предстои...
swe3tb0x
04-07-2007, 08:50
Кой казва че не може си остана само с надяването :::
Violenza
04-07-2007, 08:52
може си остана само с надяването :::
Хахах.. сам го каза. :-D