PDA

View Full Version : Pri seksa .. ?

naughttty_girll
04-06-2007, 14:02
1. sajelqvam 4e ne pi6a na balgarski no sam v zala i ne6to nemoga da go smenq
aa po vaprosa mi.
zna4i iskam da popitam vsi4ki koito si imat gadjeta -
Kolko 4esto pravite seks s gadjeto si ? Vajen li e seksa za vas ?
Kazvate li si primerno aide utre da pravim seks ili n6to takova ili napravo kogato vi doide zapo4vate...
i sa6to taka.. vinagi li ste dobre obrysnati kogato pravite seks s priqtelq/priqtelkata si.. ?
tova sa moite vaprosi nadqvam se da mi otgovorite za6toto priqtelqt mi mnogo 4esto iska da go pravim a az primerno ne sam obrasnata i mi e nqkvo tapo vse my otkazvam :(

WindWaker
04-06-2007, 14:06
i zatva li mu otkazva6 ? hah....

Sexapilna_kukla
04-06-2007, 14:14
Правим го, когато имаме възможност- колкото по-често, толкова по-добре :-D
Разбира се, че е важен.
В повечето случаи всичко си идва от самосебе си, без да си определяме някакви дни примерно.
Ами да, винаги обичам да съм гладичка, без значение дали ще правя секс или не.

RiseGirl
04-06-2007, 14:18
Правим го, когато имаме възможност- колкото по-често, толкова по-добре :-D
Разбира се, че е важен.
В повечето случаи всичко си идва от самосебе си, без да си определяме някакви дни примерно.
Ами да, винаги обичам да съм гладичка, без значение дали ще правя секс или не.

\:D/ i az taka

lo_flo
04-06-2007, 14:23
Правим всеки ден секс.Може да ви звучи глупаво,но си е точно така:) И не се уговаряме,а то просто си става от само себе си:) И е нормално да не си абсолютно гладък,но е приемливо в някакви граници,защото е дискомфортно все пак :)

krem4et0
04-06-2007, 14:28
1-2 пъти седмично. в повечето случаи е уговорено предварително, но не винаги. А за обезкосмяването-слад като си интимна и спиш с него, значи сте достатачно близки и да те види с някой друг косъм.

CrazyWitch
04-06-2007, 14:28
Еми винаги когато сме се видели сме го правили.
Виждаме се на седмица 2 пъри, най много 4 пъти, но е по-рядко.
Понеже водя връзка от разтояние не знам какво ще бъде, ако всеки ден се виждаме. На дяли ще го правим всеки ден, но знае ли се.
Иначе... почти винаги ни сме в готовност един за друг естествено, а не всеки за себе си ;)
Иначе гледам да съм добре обръсната, но да си кажем на сутринта след бръсненето ми пак си боцкат космите, понеже корените са излезли, но и тогава не ми пречи. Преди съм изпитвала притеснение, но не и сега.

alkobalko
04-06-2007, 14:37
Правим го всеки ден, като изключим периода, когато съм неразположена. Не се уговаряме, то си идва само. Аз не се обезкосмявам заради него, а заради себе си.

ThePainIsReaL
04-06-2007, 15:44
Нямам си гадже, но ще си позволя да отговоря:
1.Косъмчетата, които понякога имаш, не са причина, да не правиш секс с него. Мислиш ли, че ако не те лижи, това много ще му пречи ? Няма, разбира се. Вие споделяте нещо интимно и космите не трябва да са проблем.
Иначе аз лично си махам космите, не мога да ги трая, правя го заради себе си. Но понякога се е случвало да имам наболи косъмчетата, защото те трябва да се чакат, за да се махнат с кола маска все пак..
Обаче естествено, че никога няма да се появя като гора пред него.
2. Сексът в една връзка е важен.. не може без него, ако си почнал да го правиш.
3. Адски тъпо ми се струва уговарянето на секс "Айде, мило , днес в 5 ще ти скоча, да знаеш" Хихихи .. че това в смешно, правиш го, когато имаш мерак и се получи.
4. Ако имате възможност и терен, правете го по-често. Аз не бих отказала и всеки ден, и по няколко пъти на ден O:) , но трябва да се примирявам с 1-2 пъти седмично, понякога и толкова не става, понякога може и повече. Въпрос на обстоятелства.. но щом при вас не е така, правете го по-често.

Adwokat
04-06-2007, 15:54
Аз с мойта приятелка го правим когато имаме възможност , но дори и тя да е окосмена малко или аз не е причина да НЕ ПРАВИМ ЛУБОВ... защото се обича ме и няма значение...а колко по често толкова по добре...:) ако ми даваше щях през 1 час да я е*а секи ден.. :smt007 [-X

04-06-2007, 17:10
Sexa v moita vr1zka ne e ot tolkova golqmo zna4enie,no dosta 4esto si go pravim s avera mi :) a p1k za okosmqvaneto-ne bi trqbvalo da e problem ako na momenta si s nqkoi drug kos1m(az s1m vinagi gladi4ka ne samo zaradi nego,no i predimno za li4en komfort),a i mislq 4e bez ygovorki sexa 6te e dosta po-hubav... :D

iliqnfenka
04-06-2007, 18:54
Абе тфа са чисто женски глупости (въперки че и при мен е така :oops: ) питай някое момче дали би се лишило от секс заради някви си косми :wink: така че не тряа те спира тва, а и се пак едва ли са ти наболи чак толкоз много :wink:

koalka
04-06-2007, 19:35
Еми, обръсни се и го направете.

ChRiSTiaNo_07
04-06-2007, 19:39
Ми бръсни се често :lol:

Kitana
04-06-2007, 20:58
1.Косъмчетата, които понякога имаш, не са причина, да не правиш секс с него. Мислиш ли, че ако не те лижи, това много ще му пречи ? Няма, разбира се. Вие споделяте нещо интимно и космите не трябва да са проблем.
Иначе аз лично си махам космите, не мога да ги трая, правя го заради себе си. Но понякога се е случвало да имам наболи косъмчетата, защото те трябва да се чакат, за да се махнат с кола маска все пак..
Обаче естествено, че никога няма да се появя като гора пред него.
2. Сексът в една връзка е важен.. не може без него, ако си почнал да го правиш.
3. Адски тъпо ми се струва уговарянето на секс "Айде, мило , днес в 5 ще ти скоча, да знаеш" Хихихи .. че това в смешно, правиш го, когато имаш мерак и се получи.
4. Ако имате възможност и терен, правете го по-често. Аз не бих отказала и всеки ден, и по няколко пъти на ден O:) , но трябва да се примирявам с 1-2 пъти седмично, понякога и толкова не става, понякога може и повече. Въпрос на обстоятелства.. но щом при вас не е така, правете го по-често. da i az sum taka 1 kum 1

krem4et0
04-07-2007, 11:30

не е тъпо. Просто той казва днес няште ги няма или утре няма да спят у дома-ела. друг път аз съм на зор и му викам-вземи си колата. в крайна сметка, когато излизем ние в повечето случаи излизаме на вън. Не си ходим на гости и други разни такива. За това са необходими подобни уговорки. а и дори и да си ходим на гости, когато техните са там-забравете секс. той повече и от мен се спича в такива случаи.
А аз да питам мацките дето правят секс всеки божи ден-не ви ли писва? Аз миналата седмица за 6 дни го правих 3 пъти,като единият път беше с 2 акта и да ви кажа, че се заситих. Просто следващите 4-5 дни нямах нужда от секс. нямах физическата потребност да го правя. де да знам. за мен сексът продължав да си е нещо извънредно и необичайно, а не част от ежедневието ми.

jony
04-07-2007, 14:23
Обръсни се и ще изпитваш по-голямо удоволствие и ти, не само той.

Sky_WHy_I_cant_FLy
04-07-2007, 14:33
:D :booooomb:

AnS
04-11-2007, 12:13
То е срамота просто заради 2-3 косъмчета да не искаш да правите секс.За мен лично секса е потребност защото ме кара да се чувствам добре само че приятелят ми работи през повечето време в Шумен и се виждаме 2 пъти месечно но като си дойде си наваксваме :P

mi6enceto
04-11-2007, 13:37
kfo ti puka dali si obrusnata dobre... emi pravq go 2-3 puti na sedmica ...

mnogomili4kata-sf
04-11-2007, 14:20
Ами за съжаление не го правим особено често, а така ми се иска...уви няма понякога възможност. За мен сексът е важен,разбира се, но пък не мога всеки ден да го правя. Предпочитам да не е прекалено често,ама да не е и както сега, защото като желанието е нарастнало до такава степен, че едвам се издържа после сексът е върховен. Понякога дори не мастурбирам само и само после удоволствието да е тройно. И да- при нас става наистина с уговорки. Преди това ме дразнеше, че не е спонтанно, но пък знам, че и утре да е- пак ще е яко. И щом тогава може- тогава. Са няма да умираме. За обръснатото- разбира се по- комфортно е, когато си гладичък. Ама няма чак такъв проблем. Просто по- често ги премахвай.

sexy_dupe92
04-11-2007, 14:32
1. sajelqvam 4e ne pi6a na balgarski no sam v zala i ne6to nemoga da go smenq
aa po vaprosa mi.
zna4i iskam da popitam vsi4ki koito si imat gadjeta -
Kolko 4esto pravite seks s gadjeto si ? Vajen li e seksa za vas ?
Kazvate li si primerno aide utre da pravim seks ili n6to takova ili napravo kogato vi doide zapo4vate...
i sa6to taka.. vinagi li ste dobre obrysnati kogato pravite seks s priqtelq/priqtelkata si.. ?
tova sa moite vaprosi nadqvam se da mi otgovorite za6toto priqtelqt mi mnogo 4esto iska da go pravim a az primerno ne sam obrasnata i mi e nqkvo tapo vse my otkazvam :(

da razbira se 4e trqbva da sme obrusnati za sex vreme e da go napravi6 mili4ka nqma kakvo da 4aka6
ina4e sex-estestveno 4e seki den. toi e dosta vajen za6toto bez stras nqma zdrava vruzka tova e moeto mnenie nakude bez sex
a na moq nqma nujda da mu kazvam ni6to kato se vidim ob6to zeto vednaga zapo4vame :oops: :D