Влез

View Full Version : Кога е най- подходящо да се премине към по-голяма интимност?

Sarabi
04-06-2007, 15:12
Видях тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=87469&postdays=0&postorder=asc&start=15 и един въпрос ми изникна в главата, но видях, че няма да получа отговор, нито ще се получи добра дискусия. Нямам предвид точно свирки, но всички останали неща показващи близост, интимност, но не секс. А именно :

Хитър начин да си направиш равносметка коя колко е лесна! :-D

Пф. Пак ще задам мноооого Ентелегентен въпрос, ама това съм аз, какво да се прави :lol: :twisted: .
Кога момчето счита за най- подходящо да се направи първата свирка? Ясно е, че доста голяма част ще се израдват да е на втория ден. Но това ще доведе до изказване като горното, и съответно момичето ще изглежда лесно. Ако пък чака прекалено много (5-6-7) месеца няма ли до ви омръзне да чакате (то е ясно,де). Но кога е най- подходящото време за предприемане на по- сериозни мерки в показването на чувствата и задълбочаването в дадена връзка без да започнете да си мислите "Оф, тая на монахиня ли ми се прави #-o ? Айде клякай долу най- сетне !), но и да не загубите уважение към момичето, защото е гадно да се мисли за едно момиче, че е лесно, а е още по- гадно то да е.

ThePainIsReaL
04-06-2007, 15:26
Ми .. аз съм на мнение, че нещата до голяма степен зависят от годинките. Ако си на 13-14, може година да си седиш на фазата целуване, пипайки момичето за дупето, и това да не ти пречи.
Но по-нататък, да речем 17-18 и т.н. ( а защо не и 16 ) това трябва да се случва определено по-бързо. Хормоните си играят ролята.
За Valar мисля, че е казал голяма тъпотия. Хем ги боли момчетата, хем ги сърби. Хем искат интимност и като им я дадеш, ставаш лесна.
Но не . Така не може.
Зависи от човека с/у мен .. с някои може да ми отнеме месеци да им се дам тялом, на друг бих се оставила веднага. Зависи какво усещам, че получавам от другата страна. Чувството за сигурност, желанието и доверието ще са тези, които ще ме тласнат към интимност в една връзка. Ако доловя мераци отстрана на момчето само да ме чука, не бих ходила въобще с него. Не съм на мнение, че трябва да има определе срок и период на ходене, в който трябва непременно да се дадеш на другия, просто трябва да си импулсивен и да правиш нещата, както ги чувстваш. Защото животът си е твой и ти познаваш по-добре партьора си от всеки друг. За едни би било грешка да си легнат с гаджето на първа среща, за други - не. Въпрос на възприемене, сериозност и отговорност.
Това, което писах за мен лично се отнася за интимността при хората с връзки. Но при мен напоследък думичките "секс", "интимност" и т.н. не се свързват много с "гадже", така че .. аз се оставям на голямото привличане и укротяване на хормоните. Ако някой ми каже, че съм "лесна" и "лека", сериозно ще си го отнесе ..

`Death`Whore`
04-07-2007, 07:43
Когато има връзка, има чувства, а когато има чувства, няма "лесна"! Мъж, който зарязва жена, защото му е пуснала по-рано от втората седмица, или дори веднага, е свиня и няма грам уважение към нея. А би трябвало да се радва, защото това означава, че тя го желае и харесва много и се чувства добре с него.

Fanatichka
04-07-2007, 10:36
Ами, когато моми4ето е сигурно в чувствата си, в приятеля си...Малко ми остана "да клекна" обаче стана така че изгубих довериято на приятеля ми.И ся като се замисля сме доста отчуждени и хич не мисля скоро да му правя свирки, пък каквото и да било.Просто трябва да има чувства,желание..то си идва от само себе си

krem4et0
04-07-2007, 11:05
веднага, след като усетиш нуждата от това. понякога съм усещала такава нужда след 4 часа запознанство,а друг път са ми трябвали месеци наред. зависи какво искаш в момента. В крайна сметка, ако си интимен с някой, ти трябва да разголиш не само тялото ,а и душата си. в противен случай би било само секс,а не истинска проява на интимност. А след 1-2-3 седмици на всеки все още му е трудно да се открие до край.

Kitana
04-07-2007, 12:42
веднага, след като усетиш нуждата от това. понякога съм усещала такава нужда след 4 часа запознанство,а друг път са ми трябвали месеци наред. зависи какво искаш в момента. В крайна сметка, ако си интимен с някой, ти трябва да разголиш не само тялото ,а и душата си. в противен случай би било само секс,а не истинска проява на интимност. А след 1-2-3 седмици на всеки все още му е трудно да се открие до край. да съгласна съм ,като добавя 4 месеца благоприли4ие и след това вси4ко избухва :)

jony
04-07-2007, 14:13
Когато има връзка, има чувства, а когато има чувства, няма "лесна"! Мъж, който зарязва жена, защото му е пуснала по-рано от втората седмица, или дори веднага, е свиня и няма грам уважение към нея. А би трябвало да се радва, защото това означава, че тя го желае и харесва много и се чувства добре с него.
Веднъж да съм напълно съгласен с нея! ;) \:D/

ChRiSTiaNo_07
04-07-2007, 14:23
и аз съм съгласен :P