Влез

View Full Version : ми...

gLo0m
04-06-2007, 17:36
Аз на 10.04 ставам на 17, но тая свобода още не съм получила. Петък и Събота до 23.00 най-късно 23.30 трябва да съм в нас, а делничните дни вечерния час е 20.00 :) С нищо не съм заслужила такъв вечерен час просто, защото винаги съм го спазвала, а когато слушаш няма как да злоупотребиш с доверието на родителите си. На клуб може да ме пуснат с някви доста сериозни преговори и само по поводи като тогава трябва да съм вкъщи до 3 най-късно. И така... но аз не протестирам, макар че това доста ограничава социалните ми контакти :)

kPuCkA
04-06-2007, 18:19
хей има хора,които даже това не получават....така че се радвай

kati_0513
04-06-2007, 20:06
До 3 на клуб... :shock: аз и на рожден ден не оставам до толкова, просто сама си преценявам, че трябва да се прибирам по- рано.
Ще ти дам една идея, когато ти кажат вечерния час ти се прибери 30 минути по- рано от отовореното с вашите, така няколко пъти и след време вече ще можеш да оставаш и до много по- късно от 3, при майка ми е подействало... :wink:

CrazyWitch
04-06-2007, 20:18
До 3 на клуб... :shock: аз и на рожден ден не оставам до толкова, просто сама си преценявам, че трябва да се прибирам по- рано.

Е, и?! Голям праз :) ! На мене пък никога не са ми казвали кога да се прибирам <- Фръц, пръц!

А авторката на темата има право, че не протестира .., защото като видиш тая тема ще се успокоиш на макс. Ето виж тоя линк :

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=87200

malka_sladuranka
04-06-2007, 20:51
хей има хора,които даже това не получават....така че се радвай Дам, така е. Като чета темите и като знам колко са с вечерен час 9 :?

gLo0m
04-06-2007, 21:27
Е, аз и затова не протестирам. Макар че тая тема е малко крайна, но не ме учудва особено. Ако моята майка я нямаше да влее малко здрав разум в главата на баща ми сигурно и аз щях да съм така. А сестра ми, например, е много подобен случай. И в резултат какво? Нищо хубаво естествено. От нея излезна много образовано, мислещо момиче, но пълен аутсайдер. Тя учи вече 4 години в София и не е успяла да си намери един приятел там само гаджето и от време на време я посещава. Вече тотално е полудяла там почти не излиза и защо? Защото още е под зоркия контрол на баща ми. Не, че той не и дава да излиза просто нея я е страх да не и направи проблем след това... Та аз и на тази свобода се радвам и гледам да си оползотворявам

koalka
04-07-2007, 07:55
хей има хора,които даже това не получават....така че се радвай Дам, така е. Като чета темите и като знам колко са с вечерен час 9 :?Да, като мен. ](*,)

ProstoAz
04-07-2007, 08:05
Мисля, че това е за тук :arrow: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=87578 !