View Full Version : въпросче
значи.... как мога да накарам цукъла ми да ми дойде по рано? бях чувала че ако пиеш на веднъж 10 витамин "Це" и ти идвало по-бързо?вярно ли е? а има ли и други начини.Мерси предварително за отговорите.... :mrgreen:
бях чувала че ако пиеш на веднъж 10 витамин "Це" и ти идвало по-бързо
Катафалката ли !? :shock:
alkobalko
04-06-2007, 18:40
По принцип го използват, за да забавят менструацията или за да намалят кървенето.
бях чувала че ако пиеш на веднъж 10 витамин "Це" и ти идвало по-бързо
Катафалката ли !? :shock:
за кво въобще пишеш ако няма да отговаряш?Цикъла,кое!!! ква катафалка!!! :smt014
Anf3tamin4o
04-06-2007, 18:40
Pо Принцип не е хубаво да се пие над 3 Витамин Ц на ден :!:
По принцип го използват, за да забавят менструацията или за да намалят кървенето.
мерси....за тази информация,а иначе как мога да я накарам да ми дойде по-скоро(менструацията де) O:)
Ето видя ли дори и пича ти потвърди , че ако изпиеш 10 витамин Ц наведнъж единственото , което ще дойде ще бъде "попската лимузина"
:smt082
Тук не съм съгласна....Витамин ц се пие с мярка защото вреди на бъбреците....Аа тфа за спирането е пълна глупост...Получава се точно обратния ефект...тече повече....
Ето видя ли дори и пича ти потвърди , че ако изпиеш 10 витамин Ц наведнъж единственото , което ще дойде ще бъде "попската лимузина"
:smt082
аааааа ся загрях =D> #-o ..... та....въпроса ми е същия :) все още ...идеи? O:)
LiTtLe^DeViL
04-06-2007, 18:52
abe nai dobre si karai s normalniq cikal ...pone nqma nikakvi riskove..vapreki che moje da ne ti e komfortno tochno togava no... :)
Има хапчета които забавят цикъла нз как точно се казват попитай в аптеката.А това за витамините никога не го бях чувала.
...защо искаш да ти дойде по-рано?!
еми защото мие по удобно сега да ми дойде,отколкото след 1 седмица,защото ще пътувам,а аз карам тежкаседмица като съм в цикъл,със силни коремни болки [-o<
<black soul>
04-06-2007, 19:33
.... имаше неки хапчета там! O:) :)
Витамин Ц-то не ми се вярва да действа много-много.
ChRiSTiaNo_07
04-06-2007, 19:37
Пий колкото моеш - накрая сподели къф е ефекта :mrgreen:
batkodoki
04-06-2007, 19:41
значи.... как мога да накарам цукъла ми да ми дойде по рано? бях чувала че ако пиеш на веднъж 10 витамин "Це" и ти идвало по-бързо?вярно ли е? а има ли и други начини.Мерси предварително за отговорите.... :mrgreen:
ооо....дааааа.....става, някъде даже сум ги описал как става.
но значително по ефективна е сярната киселина / H204...../
значи пиеш и ставаш много популярна - всички ти идват на погребението. даже и Шибалника заради когото ги правиш тези номера!
mila_pila
04-06-2007, 19:52
витамин ц както казаха намаля кръвотечението, а аспирина има обратното действие. витамин ц е водноразтворим, т.е. не може да се наблюдава пренасищане на организма, защото излишните дози се изхвърлят с урината. и между другото сярна киселина е H2SO4 :wink:
ооо....дааааа.....става, някъде даже сум ги описал как става.
но значително по ефективна е сярната киселина / H204...../
значи пиеш и ставаш много популярна - всички ти идват на погребението. даже и Шибалника заради когото ги правиш тези номера!
хахах сярна киселина не се пише така уе мърмот!!!!!!!! =D>
тва са пални глупости,една моя приятелка взима някакви хапчета за да и идва по бързо цикала,ама преди тва ходи на гинеколог и и ги предписаха.А иначе витамин 'Це' сам зимала за да ми забави цикала и по малко да тече,а сащо така и оцет.
zna4i az bqh pusnala takava tema...shtoto i az iskah da mi doide i mi dadoha 2 suveta...
1. da si kisna krakata v goreshta boda
2. da qm mlqko s kanela ili da izpiq 4asha voda s kanela ili prosto po nqkuf na4in da "QM" kanela...i se polu4i...taka 4e kusmet